paixsociale7
profili

  • 2022 dünya kupasını kazanacak takım

    bir efsanenin son tangosu olacak. arjantin başaracaktır.

  • 14 eylül 2020 venüs'te yaşam izi bulunması

    her konuda mizah yapmak için zorlanmış bir kahkaha burukluğunda olan insanların bilmesinin çok da gerekli olmadığı haber. ne yazılırsa yazılsın espri yapmaya çalışıyorlar, alamıyoruz önünü.

  • insan ilişkilerinden çıkarılmış en önemli ders

    bir bütünün mümkünlüğü uğruna yalnız başına terlenen her şeyden uzak durulması gerektiği.

  • en son gerçekten mutlu hissedilen an

    mersin sahilinde, sabahın kurşuniliğinde denize karşı şafağın sökmesini beklerken, bir köpeğin yanıma gelip oturması ve şafak sökene kadar oturduğu yerde yarı mahmur bir eda ile çenesini yere yaslayıp benimle beraber denizi izlediği andı. ürküp gider diye başını okşamaktan bile çekinmiştim.

  • bir ilişkinin bittiği an

    hangi koşulda, nasıl, neden ve ne kadar direnilmiş olsa da; gerçeğin tüm çıplaklığıyla farkındalığına erişilmiş buruk bir andır.

    sevilmediğini kabul etmek büyük devrimdir.

  • bir erkeğin seksten daha çok hoşuna giden şey

    yağmurlu bir günde evde oturup playstation oynamak.

  • bjk ve gslilerin fenerbahçe kongre üyesi yapılması

    fenerbahçe'nin haziran ayında yapılması beklenen başkanlık seçimine yeniden aday olmayacağını her fırsatta dile getiren aziz yıldırım'ın saklama gereği duymadan açık açık beşiktaşlı ve galatasaraylı şahısları kulübe üye yapması olayıdır.

    şu ve şu paylaşımları yapan beşiktaşlı taraftarın bu fotoğrafta görüldüğü üzere faruk ilgaz tesislerindeki yemekte bulunması ve aşağıdaki fotolarda bu şahısların kulübe üye edildikleri açıkça görülmektedir.

    foto 1
    foto 2
    foto 3
    foto 4

    bunun yanında aynı yemekte galatasaraylı bir taraftarın yaptığı oldukça manidar şu paylaşım da dikkatlerden kaçmamıştır.

    toplanan kongrede bu duruma dikkat çeken ali koç'a, tek aday sizsiniz diye seslenen fenerbahçe yönetiminin saklamaya zahmet bile etmeden rakip takım taraftarlarını kulübe üye yapılmasına artık birinin dur demesi gerekiyor.

    koltuk sevdasından gözü dönmüş olan aziz yıldırım, kulüp ahlakına yakışmayan bu eylemle, koskoca fenerbahçe tarihine utanmaz bir tavırla leke sürmektedir. bu haysiyetsizlik karşısında hiç ses çıkarmayan divan kurulu çok büyük bir yanlışa ve haksızlığa davetiye çıkarmaktadır. unutulmamalıdır ki formalılar, eşofmanlılar, kravatlılar gider. atkılılar ise her daim kalacaktır. fenerbahçe kimsenin arka bahçesi değildir. aziz yıldırım'ın sırf başkan seçilmek için yaptığı bu çirkin eylem kulüp tarihine olmakla beraber kulübün geleceğine de zara verip leke sürecek nitelikte olduğu hatırlanmalı ve tepki gösterilmelidir.

    fenerbahçe taraftarı olarak ali koç'a olan desteğimizin ilk zamanki gibi devam ettiği hatırlanmalı ve taraftarlar olarak gereken tepkinin çok geç olmadan verilmesi gereklidir.

    ilgili fotoğraflar twitter.com/10numarabey adresinden alınmıştır.