keynesinenistesi19
profili

  • külotlu çorapla yoga akımı

    ya giderim dolarla premium üyelik alırım edebimle pornomu izlerim ya. bu tık almak için teşhircilik yapan orospulara prim vermem.

    inşallah azalarak biterler.

  • eski sevgiliyle arkadaş kalmak

    ne olgunluğu abi, ne saçmalıyorsunuz siz ya?

    dünyada insan nesli tükenmiş gibi eski sevgili ile arkadaş kalmaya çalışıyorlar. hayır yani derdiniz ne? bitti gitti işte amk ayrıldınız. siktir ol git hayatına bak, o da baksın. niye milletin hayatına gereksiz ayrıntı olarak kalma hevesiniz var.

    bir de şey takıntısı vardır dimi bunların, ayrıldıktan sonra arkadaş kalınır, sonra taraflardan biri ilişki yapıp o kişi bu arkadaşlığı istemediğinde er ya da hanım kişi “yhaa bu yobazı nerden buldun, biz medeni insanlarız ne olmuş arkadaşsak” tribi.

    kusura bakmayın ama zamanında götünü, memesini gördüğün, hatta yeri geldiğinde höpürdettiğin insanla arkadaş kalınmaz. kalıyorum diyen de zaten o insana karşı beslediği hisler belinden yukarı geçmez. aksini iddia eden ise amsalaklar ve bomontici mor saçlılardır.

    t: yapmamanız ve yapılmasına engel olmanız gereken durum

  • libido yükselten şeyler

    1250'de keltlerin gündelik yaşamını konuşarak azan sözlük yazarları varmış vay ilimini irfanını ya.

    şahsen bu başlığa giriyorum ben, o kadar çok cins mamül var ki bu başlıkta. bunlar yükseltebiliyorsa ben hayli hayli yükseltirim diyorum ve keyfime bakıyorum.

  • 28 aralık 2020 dolar kuru

    millet şey sanıyor “oh faiz artırıldı, bi bakan bi müdür gitti, katarlılara şirketleri de sattık, çok zor da kalırsak boğazları falan da satar dövizi indiririz” falan.

    farkında mısınız ? yapılan her hareket ak partinin götünü kurtarma hareketi. çünkü döviz 10 kuruş yükselse oklar direkt olarak ak partiye dönüyor.

    8.50’den 7.50’ye düşen dolar, peki fiyatlar neden düşmüyor ? neden marketlerde her ürün kalemine zam geliyor ? neden cebimizdeki para sürekli eksi büyüyor ? bunları kimse neden sorgulamıyor da, “7.50 dip, bahara kadar ani yükselme beklemiyoruz, 8 artık hayal” gibi götten uydurma bilgiler veriyorsunuz ?

    haftaya dolar ani bi çıkışla 8 tl olsa gidip 3-5 şirket daha satarlar katara, sonra da demir yumruğu soktuk derler. bizim bir boktan anlamayan sikik sözlük ekonomistleri de “arkadaşlar dolarları bozdurun çıkış beklemiyoruz” derler. aynen devam, şahlanış, dombira, ooooohhhhh ooooohhhhhh...

    not: ytd, gözünüzü açın yeter.

  • 170'lik erkeği kısa bulan 165'lik kız

    boyunuzu ayrı sikeyim, kafanızı ayrı sikeyim, sizi beğeneni ayrı sikeyim. bitmediniz amına kodumun boy manyakları. bu tarz başlıklarda uluyup uluyup ondan sonra “evlenilecek erkek-kadın kalmadı yea, güvenilecek insan kalmadı be” diye zırlıyorsunuz.

    tohum israfları...

    t: geri zekalı turnusolu başlık

  • kusma hissi uyandıran popüler kelimeler

    dewamke

    söyleyenlerin ağzına asker postalıyla uçan tekme atma hissi uyandıran bir etkiye sahip. zaten kullananların amipten hallice hücre sayısına sahip olduğu da bir gerçek.

  • kızların sürekli üşümesi

    zaten 1 ayın 1 haftası regl döneminden kaynaklı kan durumu sebebiyle vücudun üşümesi normal. e onun haricinde bir de etektir, tayttır, bluzdur vb ince kıyafetler tercih ediyorlar. e bunun yanında bir de vücudun yakıp enerji üretmesini sağlayacak yeterli besin maddelerini almazlarsa gayet normal.

    yani bu 3 mantıklı sebeb haricinde ısrarla üşüdüğünü belirtiyorsa bir zahmet eşşek olmayın da sarılın aq. hiçbir şey yapamadıysanız gidip bi gocuk alın kıza.

  • erkek yazarlardan kadın yazarlara sorular

    bu başlıkta her gece mutlaka dirty talking sorusu soruluyor.

    olum velev ki seviyor, seninle mi yapacak ? ya da velev ki sevmiyor, sen mi sevdireceksin. yani şimdi güzel bi dirty talking yapardım size; ama neyse.

  • 12 temmuz 2019 fitch'in türkiye kararı

    s-400 ve kıbrıs olaylarının ekonomi, borsa, üretim, teknoloji, yatırım gibi konularla alakalı olduğunu sananları göstermiş başlık.

    ağzınıza bir emzik veriyorlar, gece gündüz ağlamanızı kesiyorlar. s-400 ve kıbrıs olayları şu an ki yeni emziğiniz. yatıyorsunuz s-400, kalkıyorsunuz s-400. bir tanesi de demiyor ki “bunların parası neyler ödenecek, hadi ödendi nelerden fedakarlık edilecek” diye.

    dün akşam haberlerde sırf yola asfalt dökülmediği için yoldan kalkan toz yüzünden toplanılamayan domatesler vardı. daha yapılan yola asfalt dökemiyoruz; ama milli beka meselesi olarak götümüze sokmalık s-400 alıyoruz. peki neden ? amerika ile zıtlaştık çünkü. peki zıtlaştık da ne oldu ? adamlar bize g20’de hem patriot hem de boing kitledi. olan kime oldu ? sana, bana, bize.

    artık açın gözünüzü abi, lütfen. dış güçler, türkiye’yi kıskanıyorlar, savunma silahları şart gibi boş laflarla vaktinizi öldürmeyin.

    bb’den bb-‘ye düşmesinin tek sebebi gelişmekte olan ülke statüsünden geri kalmış ülke statüsüne düşmemizden kaynaklanıyor. yatırım yapılabilir bir ülke değiliz. aptal çöl bedevilerinin parsel parsel toprak alması ülkeye yatırım değildir bu arada. gelip fabrika kurup, araba ya da teknoloji üretirse yatırım olur.

    bence az bile düşürmüşler. temmuz sonundan itibaren asıl düşüşleri göreceksiniz.

    not: ytd

  • sözlükte kadın olmak

    kendilerine piyasa yapmak için bu tarz başlıklar açarlar. ''merhabalar aq, ben kadınım'' entrysidir bu. ondan sonra da 40 kişi yazar ve ''cevap vermiyorum abaza sapıklar'' diye laf eder.

    sözlükte karakter sahibi kadın yazar ciddi anlamda çok ama çok az. şanslıyım ki bir kaç tanesini tanıma, hatta bir tanesini sevme şansım oldu. onlar haricindekiler kusura bakmasınlar; ama sohbet etmeyi bile bilmeyen, sadece şımartılmak ya da yakışıklı, zengin birini bulmayı hayal eden tipler.

    sizlere kızmıyorum aslında. içinde bulunduğunuz toplum ve erkek ırkı sizi bu duruma itiyor. rağbet gören şeyler, karakter yoksa eğer, bir süre sonra şımarır. bu böyledir.

  • ahlaki çöküşün sorumlusu

    eğitimsizlik.

    eğitimsiz aileler, eğitimsiz anne babalar, çocuklar, gençler, öğretmenler, müdürler, patronlar, doktorlar, polisler, avukatlar, imamlar, milletvekilleri, başbakanlar, cumhurbaşkanları.

    bir ülke eğitimsizse her şey çöker. ahlak da çöker, sistem de çöker, adalet de çöker.

  • arkadaş ortamında telefonu çalınan yazar

    (bkz: acıma yetime döner koyar götüne)

    hırsız her yerde ve her şartta hırsızdır. bitti.

  • ben yandım bari siz yanmayın tavsiyeleri

    birinden hoşlanıyorsanız eğer ona da söylemeyin. götü başı ayrı oynuyor sonra. köpek çekin, süründürün, eziyet edin. süper kıymetli oluyorsunuz olum.

  • 12k çözünürlükte hazırlanan new york videosu

    ilgili video

    videonun orjinali 12k, youtube maksimum 8k video alıyor; ama biz 1080p izleyebiliyoruz. çünkü yüksek altyapı :))

    hayran kalmamak elde değil efendim. elin gavuru yapıyor. bizimkilerde türkiye tanıtımına nusret koyuyor. yap şöyle bir video istanbul için de millet memleket görsün.

  • spor ayakkabı kot sakal ve tişörtle yapılan iş

    mimarlık, müteahhitlik, galericilik, pazarcı, esnaf, minibüs şoförü, taksici ve daha bir sürü iş.

  • 17.00'de işten çıkıp 17.30'da evinde olan insan

    yol yakınlığı ya da uzaklığı fark etmeksizin o kişi benim. işten çıkmak için can atar, bir an önce evime giderim. işten nefret ettiğimden değil. ailemin evdeki varlığının verdiği çok garip bir huzur var. sanki eve gidersem bütün dertlerim bitecek gibi.

    o sebepten sağda solda takılmam, saatlerce mekanlarda oturmam. ev gibisi var mı ya ?

  • et yemekle tecavüz etmek arasında bir fark yok

  • çirkin bir kadın olmak

    çirkin kız yok değil, var; ama güzel bir giyim tarzı ve kendine bakmak (bundan kasıt boya, badana değil)’la çözebilir.

    ayrıca her kadının bence kendine has bir cazibesi oluyor. kimisi kadınlığıyla, kimisi hoş sohbetiyle, kimisi şehvetiyle, kimisi sahiplenmesiyle.

    öğüt vermek haddime değil; ama saçma sapan tiplerin ilgisiziliği yüzünden çirkin olduğunuzu düşünmeyin. kendinize saygılı olun.

  • yazarlara ekşi sözlük'ten gelen son mesaj

    mesaj özelliği varmış. ben o sekmeyi bildirim kısmı sanıyodum