hay anasini nickeyim9
profili

  • zafer partisi oy oranının %7.4 olması

    ümit özdağ'da yapılmış ankettir.

  • 16 ağustos 2021 pakistanlı izdihamı

    amacı ümmet olan partinin buna sessiz kalması bir nebze anlaşılıyor ama kendini milliyetçi olarak gören partinin sessiz kalmasını gerçekten anlamıyorum.

    tanım: ürkütücü görüntülerdir.

  • akit bir gazete değildir

    ekrem imamoğlu'nun bahsettiği manşet editi: sol altta görülebilir
    video editi: izlemek isteyenler için videosu

    öncelikle bazı yorumları üzülerek okudum. herkesi kucaklama vaadinde olan birisi için, senin de diğerlerinden bir farkın yok anlama gelecek yorumlar var bu yorumlar asla doğru değil. çünkü ekrem imamoğlu bugün akit denen paçavrada hakkında atılan hayvan ekrem manşetini hatırlatarak bunun doğru olmadığını söylemiştir. istanbul'u, 16 milyon insanı yöneten biri hakkında bu şekilde manşet atılmasını doğru bulmadığını ve bu nedenle bu cümleyi söylediğini ve soruyu soran muhabire de üstüne basa basa bu lafları kişisel alma kurumunuza ediyorum diyerek de durumu gayet güzel ortaya koymuştur.

    fox önce gazete olsun minvalinde bir tavır değildir yani. fox tamamen haber alma amaçlı soru sorarken akit denen paçavra hayvan ekrem manşeti atmaktadır. sapla samanı karıştırmayın. bu adamları kucaklama sözü verdiğini sanmıyorum sayın ekrem imamoğlu'nun

    video için sevgili @m sternoclaidomastoideus'a çok teşekkürler
    manşet linki için sevgili @gitmesek mi'ye çok teşekkürler

    kendisine soru sormaya çalışan muhabire ekrem imamoğlu tarafından sarfedilmiş sözdür.

    kaynak

    --- spoiler ---
    imamoğlu: akit bir gazete değildir

    ibb başkanı ekrem imamoğlu, basın toplantısında akit gazetesinden bir muhabirin sorusunu geri çevirdi, "bence çalıştığınız yer bir gazete değildir. sizin yayın organınızın sorusuna cevap vermeye tenezzül etmem" dedi.
    --- spoiler ---

  • fatih altaylı'yı tehdit eden suriyeli

    (bkz: çıktığı ülkeye geri sokulması) gereken kişidir.

  • zamları chp zihniyeti amerika ve avrupa yapıyor

    yüce reis'in bu zamlara engel olamadığını, cehape, avrupa ve amerika'ya boyun eğdiğini ima eden bir adet fetö çocuğu beyanıdır.

  • fatmanur altun'un akla ziyan tweet'i

    millet chp'ye kızıyor muhalefet edemiyor diye de akp resmen 2023 sonrasının fragmanını yayınlıyor bir senedir. lan bu nasıl bir muhalefet anlayışıdır?

    imamoğlu genel evi kapatsa kapısına kendilerini zincirleyip eylem yapacaklar anasını satayım. böyle de şuursuzca muhalefet yapıyorlar.

    tanım: saçmalamış şahsa ait tvittir.

  • saadet partisi'ne destek oluyoruz kampanyası

    arka arkaya 5 tane olumsuz entry görünce 20 tl ateşledim. maksat tarafımız belli olsun. ayrıca benim azılı düşmanım da olsa eğer fikirleri ve görüşleri değiştiyse dostum gibi davranırım sıkıntı yok. 25-30 sene önceki hatalardan ders alınmalı zaten.

    o zamanlar yaşananların ekmeğini yiyor mevcut iktidar. ayık olmak lazım.

    tanım: ufak da olsadestek verilesi kampanyadır.

  • 500 gr'lık ak tarhana'nın 255 gr çıkması

    içinde 'ak' olup da üçkağıt olmayan bir şey kaldı mı ülkede?

    ben zannetmiyorum bu adamların her attıkları adımda çalıp çırpmasınlar. dünya üzerindeki en büyük suç örgütüdür günümüz iktidarı. en büyük hırsızlık şebekesidir.

  • 10 kasım 2017 konya'daki terbiyesizlik

    yapılmasında hiç ama hiç sorun görmediğim terbiyesizliktir.

    herkes tarafını net bir şekilde belli etsin. bu dönemler safların net çizildiği dönemler olmakla birlikte zamanı geldiğinde sorulacak olan hesabı kolaylaştırır.