sparki9
profili

  • burak elmas

    digitürk faturasını burak elmas'a gönderelim o zaman. sizin evin faturası bize gelmiş diye.

    aloo canlı yayında dayak yedi oyuncun ciddi misin sen?

    iç meseleymiş, cocuğun ağzına ağzına vurdular ulusal kanalda. adamlara bak, keşke kameraların çekmediği yerde dövseymiş ayıp etmişe getirdiler bağladılar olayı.

    pfdk'nın ceza vereceği iç mesele mi olur aq. hahahaha iyice zıvanadan çıktınız siz.

    tanım: gs tarihinin en kötü başkanları sıralamasında dursun özbek ile çarpışacak zat.

  • halil umut meler

    hayat fenerlilere güzel aq.

    hakem iflahımızı sikti hala doğranıyoz diyolar. ghezal omuz atmış canere, suratına gelmiş sarı kart istiyolar. okey bro.

    bu arada pelkas'ın 3 tane hucum kesen faulüne kart vermeyip, larin'in faulünde tak diye kartı yapıştırması. serdar'ın ceza sahası cevresindeki kartlık faulleri vs. onlar önemli değil ya.

  • cenk tosun

    bizim insanımız bu futbol işine baya uzak ya da herkes troll.

    adam gecen sene büyük bi sakatlık geçirdi. cenk'in epl'de zaten belli bir piyasası var merak etmeyin sakatlanmasa zaten gelmezdi buralara.

    -cenk everton'dan palace'a kiralandı.
    -palace'de sakatlandı
    -everton'a geri döndü
    -everton'da şans bulamıyor
    -sakatlıktan çıkmış, 1 senedir top oynamayan adamı bir epl kulübü niye alsın? şu an için piyasası yok o yüzden.
    -11 haziran'da avrupa kupası başlıyor. 4 ay kalmış kupaya. bir bucuk sene oynamadan kupaya gitmek istemeyecektir cenk. everton'da bu pazarlama fırsatını kaçırmak istemez cünkü seneye 2022'de bitiyor adamın sözleşmesi bu kupada parlamazsa büyük ihtimalle cenk'e yaptıkları yatırım komple yanacaktır.

    bu şartlar altında beşiktaş'dan daha iyi bir ihtimal zaten olamaz. beşiktaş için de cenk'den daha iyi bir ihtimal olmaz. sakatlanmasa şu an epl'de orta sıra bir takımının as santraforu olacak adamı bir şekilde 6 aylığına düşürdük. ne hulk'ı, ne süperman'i.

    abu'da da yaşadık aynı süreci. uzun süre oynamadığı için takımda forma şansı bulamadığı için bize geldi ve şu an ligin en iyisi. beşiktaş cenk'i de alırsa ligin en iyi 2 santraforu bizde olur. bu ikiliye larin gibi ligin en fazla skora katkı veren oyuncusunu ve muhtemel gol kralını da katarsak beşiktaş'ın santrafor rotasyonu hatta 3 oyuncunun da kenarlarda oynama yetisi ile forvet hattı alev aldı yanıyor moduna girer.

    bu 3 oyuncu yeri gelir aynı anda bile sahada olur. insanlar unutuyor ama cenk'in son senesi hem ligde hem cl'de buldozer gibiydi everton boşu boşuna o kadar parayı vermedi. ki sadece everton değil 3-4 tane epl kulübü teklif yapmıştı o sezon.

    cenk larin yerine de oynar abu yerine de oynar. uzaktan şutu var, driplingi var, kafa topu var, ceza sahası bitiriciliği de abu'dan iyidir.

    vallahi bizim bu taraftar şaka gibi epl'den santrafor alacaz adamlar burun kıvırıyor. neymiş hulk gelecekmiş. yahu adam en son cin liginde oynadı ne oynadığı mechul. yapmayın etmeyin.

  • nazlı canyurt

    ''4. hakem de her şeyi orta hakame yetiştirmesin'' demiş yorumcu.

    allahım neyle sınıyorsun bizi.

  • gökhan gönül

    gittiyse yolu açık olsun, beşiktaş'ta çok büyük emek verdi.

    geçen sene iç sahada takım yuhlanırken bir o bir de dorukhan yuhlanmadı. bu bile taraftarın kendisini ne kadar taktir ettiğini gösterir.

    beşiktaş taraftarı tarafından yuhlanmadan beşiktaş kariyerini noktalamak her futbolcuya, yöneticiye nasip olmaz bilen bilir.

    ben hala orta yolun bulunup takımda kalmasından yanayım.

  • 13 şubat 2020 tff'nin göztepe beşiktaş maçı kararı

    edit: 10 tane iş adamının verdiği karar ile adaletin sağlandığını ve beşiktaş'ın haksız olduğunu söylüyorlar. daha kötüsü buna inanmamızı bekliyorlar. siz kurduğunuz düzene tapın bizim derdimiz başka.

    türk işi kural yorumlama yapmayın. top kime geliyormuş, top kimseye gelmiyor çünkü top sahipsizken çalıyor düdük. hakem top daha yere inmeden dönmüş götünü pozisyona.

    bu mantık ile altı pas içine girmeden penaltı çalınmasın ne olacak canım 1-2 metreden densin. ya da 1 metre dışarı çıkan topa taç verilmesin? veya direğe çarpan topa gol verelim 1-2 santimin lafı olmaz.

    adamlar istiyorlar ki beşiktaş kulübünün hakkı yensin taraftar ses çıkarmasın. yok kardeşim öyle bi dünya. bu adam topa 5 metre uzakta ''bak top kime geliyor'' diyor. öyleyse hakem oyunu durdurmadan önce yetişecekti topa göztepeli böyle bi dünya var mı ya.

    gören de namağlup gidiyoruz 1 maç kaybettik onun için ağlıyoruz sanacak. 7 maç kaybetmiş beşiktaş bütün beşiktaşlılar bu maçı bekledi maç tekrarlatmak için milyonlarca taraftar gizli tarikat kurdur göztepeye karşı. kural ne ise o uygulansın demek, hakkını aramak suç oldu bu ülkede.

  • 25 ocak 2019 beşiktaş bb erzurumspor maçı

    saha görevlilerinden ricamdır, erzurumspor'un kalesinin arka diregindeki yarragı ordan kaldırabilirsiniz. çünkü her pozisyonda yarrak var diye arka direğe orta açıyoruz.

  • fikret orman

    genç aslanlar rahatsız olmuşlar
    al bak burda ne var

    aaaa oda ne koskoca gs, branşı ayakta tutmak için yardım topluyor hemde sosyal sorumluluk projesi adı altında. lan kendi gerçeginizden haberiniz yok insanlar ne durumda amatör branşlarda ruhunuz duymuyor. fikret orman göreve geldiginden beri diyor biz bu branştan zarar ediyoruz ama bu branşta kalacağız cünki engelli vatandaşlarımızın spora katılmalarını spor yapmalarını istiyoruz. ama rakibimiz yurt dışından oyuncu transfer ediyor yav engelli branşına neden yabancı transfer eder bir takım zarar ettigi halde manyakmısınız siz. yabancı oyuncuya verecegi parayı ülkesinde sosyal hayata katılamayan engelli vatandaşları için harcamak varken.

  • ganyotçu ebubekir öztürk'ten izmir marşına küfür

    inşallah söylediği eylemi gerçekleştirip dağı taşı sikerde zamanında atalarının yaptığı çoluğa çocuğa karışma hatasını tekrarlamaz.