aparkatlarin maradonasi6
profili

  • fransa 98'i hatırlamayanlar yazar yapılmasın

  • gaziosmanpaşa'da kediyi parçalayan pitbull'lar

    hayvanın doğası bu diyenleri döve döve öldürmek istiyorum. sonuçta biz de doğanın bir parçasıyız. doğam gereği seni rakip olarak görüyorum ve ortadan kaldırmak istiyorum.

  • kwadwo asamoah

    sayesinde telles'in balon olduğunu öğrendiğimiz futbolcu. telles dediğimiz adam avrupaya ayak bastığından beri şampiyonlar liginde oynuyor. şuan porto gibi bir takımın as sol beki. garip valla.

  • pepe

    bunlar hangi maçı izledi lan. kendi kendinizi nasıl kandırabiliyorsunuz olm bu kadar. ne gördünüz bu maçta da bu kadar memnun kaldınız aq. aynı performansı mitroviç gösterse ana avrat sövüyordunuz şuan.

  • wesley sneijder

    cassio lincoln'e yapılan baskının aynısına maruz kalan paul sikici. gitsin de kurtulalım şu orrrrospu çocuğunun her gün başlığına gelip kafa sikmesinden. düşünsene kalıyor yine takımda, bu asist yaptıkça sanki anası götten sikilmiş gibi gelecek başlığına kafa sikecek. amına kodumun işsizi sabah akşam başlığında. anasını sikse bu kadar zırlamaz.

  • 2017 ekonomik krizi

    yoktur diyen orospu çocuklarını kocaelide iş aramaya davet ediyorum.

    iki sene önceki özgür kocaeli gazetesinin iş ilanlarıyla günümüz tarihli iş ilanlarını karşılaştırsın bi. 2.5 sayfa iş ilanı alan özgür kocaeli son 5 aydır bir sayfa ilan anca alıyor onlar da iş arayan firmalar ve masaj salonları.

    iki ay önce işimize son verilirken elime verilen kağıdı buraya koymak isterdim ama üşeniyorum. doların yükselmesi sebebiyle fabrika kapandı lan amına kodumun piçi. ha gerçi bu kitabını siktimin pezevengi geçenlerde doların yükselmesinin olumlu bir gelişme olduğunu anlatan entryler düşüyordu günlük kur başlıklarına. karakterini siktimin am biti.