ecu4
profili

  • iki dairem olduğu için iki otopark hakkım var

    buna haksız diyen boşta dairesi varsa birinin gelip işgal etmesine de ses etmemeli. nasılsa boşta duruyor kimseye faydası yok, bari biri girsin otursun di mi? diğer türlü etik olmaz çünkü.

  • 20 ekim 2023 okullarda filistin için saygı duruşu

    anlasildi filistinden de birkac milyon buraya sokacaklar altyapisini yapiyorlar. irak, suriye savasinda milyonlar oldu, hic saygi durusu gormedik, ne filistinmis arkadas.

  • istanbul'da sokakların hayvan bokundan geçilmemesi

    allahin belasi yerde bu yuzyilda konustugumuz seye bak. beyinsizlere sokakta neden kopek boku olmamali anlatmaya calisiyoruz. duz dunyacilarin bile bir felsefesi var bu geri zekalilar anlama ozurlusu. insanlar salgin hastaliklardan korunmak icin kanalizasyon icat etmis, o kadar masraf yapip onlari aritiyor bilmemne. bunlar sokakta kopek bokunu normal karsiliyor. akil alir gibi degil. madem sokaklar sicilabilen yerler, niye onca masrafa girip kanalizasyon yapiliyor olm. sicsin herkes sokaga. bu kadar mi geri zekalisiniz.

  • 31 mart 2024 yerel seçimleri

    artik secim sonucu tahmini yapilmasinin anlamsiz oldugu secimlerden biri. tum turkiyeyi chp alsa ne olacak aq. olan olmus, biten bitmis. 15 milyon siginmaci ile ulken zaten elden gitmis. sen istersen her gun secim yap.