dear brother7
profili

  • tuğgenarel'e tutturulan açılış kurdelesi

    bu tuğgeneral yedek subay olarak görev yaptığım taburun tabur komutanı benimde ilk amirimdi zamanında. yani kendisini çok yakından tanırım. mevcut şahsın yükselmek için yapmayacağı hiçbir şey yoktur. o yüzden resmi görünce baya baya kahkaha attım. mevcut görüntünün sorunu akp'den çok net şekilde tuğgenaralin kişiliği ile alakalıdır. ilgili yerlere şirin görünmek için gerekirse yere paspas bile atabilir. ayrıca şimdiden korgeneralliği hayırlı olsun kendisinin. kendi kariyeri için çok doğru hamleler yapmaya devam ediyor görünüyor. *

  • ıslak imzalı tutanakların sisteme farklı işlenmesi

    bu chp kadar iş bilmez bir parti yok. kamu görevlisiyim. görevli olduğum sandıkta diğer partili üyeler hazır kıta beklerken hatta akp vatan partisine bağlı üye bile göndermişken chp'li sandık görevlisi sandığın başında yoktu. hatta onun yerine ayarladıkları yedek üye bile gelmedi göreve. bu kadar iş bilmez bu kadar sorumsuz bu kadar rezil bir teşkilata sahip bir parti olamaz. o yüzden bu arkadaşların oylara sahip çıkmasını beklemek tam bir hayal. bu gevşeklikle chp'den bir cacık olmaz.

  • recep tayyip erdoğan

    sistematik şekilde fakirleştirdiği halktan halen yüzde 40'lara yakın oy alması inanılmaz bir rezillik. hayatımın geri kalanı boyunca bunun kadar saçma bir olayla karşılaşacağımı zannetmiyorum. sen ülkeye dünya kadar mülteci doldur, halkı fakirleştir ve bu kadar oy alabilmeyi başarabil. sonra pkk, kılıçdaroğlu rere rörö diye zırvala. sana cehennemi yaşatmışlar lan bu ülkede bundan daha kötüsü ne olabilir. eğer içinde bulunduğumuz şey bir simülasyonsa öyle simülasyonun allah belasını versin.

  • ocak 2023 memur maaşları

    bu memur ve emekli maaş zammı malum partinin köküne bu sefer kibrit suyu dökecek. işyerinde memurların, kahvehanede emeklilerin geçim sıkıntısından başka bir muhabbeti yok. herkes burnundan soluyor. bu rezilliğin hesabı elbette kesilecek.

  • 3 ocak 2023 tüik enflasyon açıklaması

    her zaman söyledim yine söylüyorum seçimlerden sonra tüik çalışanlarını çaycısı da dahil olmak üzere yargılatmayan yeni hükümetin allah belasını versin. bu rezilliği, bu sefaleti bu insanlara yaşatmaya kimsenin hakkı yok.

  • 2021 katar gp

    bottas ibnesi umarım lastik patlatirsin

  • bein connect

    ulan bir daha size para verip satın alırsam allah benim belamı versin. parasını verdiğim ürünün hizmetini alamıyorum. bu ülke kaçak yayınları sonuna kadar hak ediyor. lanet olsun yapacağınız yayına.

    edit: açtım selçuktan seyrediyorum. adam çatır çatır hizmet veriyor. bu araplar şu saçmalıktan utanmazlar amk.