corrosive9
profili

  • 5 yıl içinde paranızı ikiye katlayacak yatırım

    olm altınla, dövizle paranız değer kazanmaz. değerini korur sadece. değer kaybeden türk lirası. bir öğrenemediniz şu işi.

  • günde 7 litre su içmek

    tip 2 diyabet/insülin direnci, karaciğer yağlanmasına dalalettir. aç ve tok olarak kan şekeri ölçümü yaptırmak lazım. pankreasını, karaciğerini ve böbreklerini alırsın eline birkaç seneye.

  • tek oturuşta 12 bira içtim yalanı

    geçen çıktığımızda 10 bira içtim. bir daha da çıkamadık zaten taksitleri bitmedi daha.

  • tek tuvaletli evde yaşayanların kültürsüz olması

    o da laf mı yav. bizde +4 tane de kedi tuvaleti var. totalde 6 tane var yani. ama biz bir tanesine sıçmayı yeğliyoruz.

  • 61 milyon lira çıksa yapılacaklar

    yani bana çıksa direkt peygamberliğimi ilan ederim. çünkü bilet bile almadım.

  • yarım kilo kıymayla yapılabilecek en iyi yemek

    öğrenciyken cebimde beş kuruş para kalmamıştı, yani beş euro kalmıştı. anasını sikim deyip sarma tütün almıştım (bak paket de değil. gerçi lucky strike 100 gr almıştım, ama o benim kıstasımda fakirlikti amk).

    yıllar sonra, on yıllar öncesinden bir arkadaşımla görüştüm tekrar. rakılayalım dedim amk. güzel birkaç parça et kestirdim. medium rare pişirdim. yerken: ''olm, biz hiç deneyemedik lan böyle. ete kıyamadık amk.'' dedi. ye amk dedim sıçana kadar.

    siktir et olm sen de. yarım kilo kıymaya sokayım, size bişi olmasın. gönlünde nasıl kaldıysa öyle yap ye işte amk. fakirlik dediğin görecelidir. o an ''sikeyim anasını!'' diyemiyorsan, hayatın boyunca fakir kalırsın. çünkü ruhun öğrenilmiş çaresizliğe köle olur. yukarıdaki örneklere dayanarak diyorum ki;

    kıymalı yumurta yap. ahahahahaha

  • pucca

    eski eşim okurdu bunun kitaplarını. şimdi çok daha iyi anlıyorum neden eski eşim olduğunu. ahahaha ucuz kurtulmuşum lan.

  • evde bira yapma modası

    bak bak, ortalamanın altında kazanıyorsun diye yazmış dallama. 1 euroluk schneider weißer, burda mekanda 30 tl amın evladı. 4 tane içsen 120 tl. ayda 4 defa çıksan 500 tl sadece 16 biraya ödedin. şaka gibi değil mi? bunun kazançla bir alakası yok, bunun kaybolan alınteri ve enayi yerine konmakla alakası var. hoş değil.

    destekliyorum böyle şeyleri.

  • doggy pozisyonunu çekici kılan detaylar

    doğru yapılması elzemdir.

    https://encrypted-tbn1.gstatic.com/…qtemnl-gdxczvxv