kodadam10
profili

  • kılıçdaroğlu neyi eksik yaptı sorunsalı

    köy görmemiş insanları yanına toplarsan kadıköy solcularını twitterdan dinlerler böyle. aday ol aday ol. taşra vermiyor.

    suriyeliler oy kullanacak dendi iplemediler.

    ne kadar desteği olacak adam varsa desteğine yüz çevirdiler. at tüm danışmanlarını meral akşener sana yeter.

  • kılıçdaroğlu cb adayı olursa olacaklar

    tıpışçı koyunlara inat oy vermeyeceğim. daha adaylıkta halkı dinlemeyen adam gider amerika'nın, pkknın maşası olur seçilince. mansur yavaş ya da ekrem imamoğlu aday olmazsa oy vermeyeceğim. kazanirsa da kazansın. zaten yanmışız sanki kemal düzeltecek.

    halk mecbur diye istediklerini alacağını sanıyor. alamayacaklar. umrumda değil yansın ortalık. doğu'daki taşradaki adam da buna oy verecek sanki daha chpliler vermiyorken.

    altı parti toplanıyor. sadece biri halkın isteğini dile getiriyor. ötekiler kazandığında hangisine lafını geçirebilir hangisini pasifize edebilir diye bakıyor. ikisi akp çıkması. çok suç işledik de korkudan susuyorum triplerinde olan var. güçlü başkan olmazsa koalisyon hükümeti kuracaklar siz de buna destek oluyorsunuz göz göre göre. bir de hdpnin ağzına bakıyorlar. mansur başkana vermiyorlarmış. şereftir bunu duymak. gidip parti başkanını hapse atan adama mı vereceklermiş? hdp de söz geçireceği adamı istiyor. o da kemal bey. yerel yönetimler diyordu, baş örtüsü bez parçası diyordu. yine ortalığa saçılır videoları seçime yakın. yıpranmamış dağ gibi adamlar varken esamesi okunmayan adamları konuşuyoruz. sırf yandaşları bakanlık alacak diye gazliyorlar kör olmak lazım bunu görmemek için

  • karavan ve çadır yasakları

    otele para kazandir sen vatandaş değil tüketicisin. bedava iyi vakit geciremezsin

  • tiktok'taki akıllara zarar video

    n word diyor. ne kadar komik. bizim ülkemizde zenci beyaz diye bi olay mı var? netflix izleyip amerikan derdi edinen çoluk çoçuk konu oluyor.

    ek: zenci kelimesine anlam yükleyerek türkiye'de de böyle bi ayrışma yaratmaya çalışan cıvıklar var. amerika'dan duyar devşirmeyi bırakın. kimse ten rengi siyah diye bu ülkede birilerini göndermek istemiyor. araplar için aynısını söyleyemem

  • askere giderken dudak nemlendiricisi götürmek

    yapılması gerekendir. iki içlik giyiyorduk soğukta içine işliyordu insanın. eller dudaklar hep yara içinde. az da olsa rahat etmek için sağlık için yapilan bir eylem bu. moronlara göre askerlik vatan görevi değil eziyet çekmeye gitmek gibi görüldüğünden işinize yarayacak hiçbir şeyi yapmamalısınız.

  • cübbelinin 40 yaş altı oy kullanmasın söylemi

    yuva kuracak aklı 14 yaşında alıyor da oy kullanacak aklı 40 yılda kazanamıyor değil mi ? artık dinle de alakası yok konuştuğu şeylerin konudan bağımsız gündemde ne varsa onunla ilgili konuşuyor.

    sosyal medya z kuşağı hamlesi ne oldu ? tutmayınca hemen sosyal medyalara karışıyız kapatılsına döndü. gençlerimiz taze zihinlerimizden toy akılsıza mı döndü?

  • gizlice müşteri odasına giren otel çalışanı

    "o dokunurken kadın hissetmedi mi bunu niye bağırmamış bence yalan" şu tecavüzcü zihniyete bak. yorum diye atıyorlar.

  • bilim kurulu'nun aşı olmayanlara yaptırım önerisi

    aşı olmayanlar covid sebebiyle hastaneye yatacaksa tedavi masraflarını kendileri karşılasın.

    ek: zaten 1.5 sene hiç bir kurala uymadı millet. yoğun bakımlar kaç kez doldu. zaten laftan anlamiyorsunuz bedava aşıyı bari gidin olun. bu sağlık çalışanının canı yok mu senin saçmalığın yüzünden hala uğraşıyor ? ben sapa saglamim diyen eşekler asıl tehlike. fark etmeden yayıp milleti hastanelik ediyorsunuz ya asıl sorun bu zaten. kendi bencilliginizden olmuyorsunuz bu aşıyı

  • mhp'nin vpn servisleri engellensin talebi

    neden akpden gelmiyor da mhpden geliyor bu teklifler çok merak ediyorum.

  • psikiyatrik hastalıkların esas sebebi

    sinir ağı nasıl çalışır
    beyin alışarak öğrenme yöntemiyle yollarını çizer yani çok kullandığı yollar gelişir ve hep aynı yolları kullanmaya başlar. bir şeyleri öğrenmemizin sebebi o ağın gelişmesi,yaptıkça güçlenerek pekişmesidir fakat bu yolların yapımında ve bu akışın sağlanmasında görevi çokça kimyasal mevcut. tek sorunu bunların eksikliği yada fazlalığı da oluşturmuyor. bazı durumlar bu ağ yapısını o kadar farklı şekillendiriyor ki sizin çalışma kodunuz bozuluyor. örnek olarak birini sürekli düşünmeniz o kişinin imgesinin çok güçlendiğini ve sürekli beyin akışınıza dahil olarak çalışma düzenini bozduğunu gösterir. yas durumlarında da çok ağır gelen durumlar beyinin normal akışındaki şemasına balyoz gibi indiği için toparlamak çok uzun sürecek bir normalleşme süreciyle mümkündür. içinde kaldığınız yalnızlık ve bunalım sizin beyninizi bu yönde şekillendirir.ortamınız ve çevrenizin sizi nasıl değiştirdiğine bakarsanız mağruz kalmanın aslında tüm beyin şemanızı nasıl şekillendirdiğini görürsünüz. sabit değiliz,aynı kişiler değiliz. bu şablon uykusuzken,açken, üzgünken bile hep farklı çalışıyor.
    "canavarlarla savaşan kişi dikkat etmelidir, ki kendi bir canavara dönüşmesin. sen dipsiz bir kuyuya uzun uzun baktığında, dipsiz kuyu da sana bakar."