hepsi bir ben etmez4
profili

  • negatif insanları hayatınızdan çıkarın

    ya da bizzat kendiniz pozitif basmayı biraz bırakın. hayatı olduğu gibi kabul etmek yerine onunla savaşıp, sürekli mutlu olmaya çalışanlar bu mottoyla hareket ediyor da asıl mutsuzluk kendi içlerinde farkedemiyorlar. bir insan her an mutlu pozitif olacak diye bir kaide yok, tüm renkleri sindirebilmek meziyet, işine gelmeyeni dışlamak değil.

  • reddedilen erkeğin yapması gerekenler

    hemen başka birisine yanaşıyorsun, yine reddedilirsen, bu sefer başka birine… bu döngü yüzün artık kayışa dönene kadar devam edecek ve sonunda bir rahatlama gelecek. reddedilmenin çok da üzerinde durulacak bir mesele olmadığını göreceksin. dışarda milyonlarca insan var, sevgi de senin içinde, istediğini seversin. red mi yedin, next dersin. bu kadar basit.

  • bankada 100 bin tl'si olup ailesiyle yaşayan insan

    (bkz: 100 bin tl para mı lan it)

  • tahammül edilemeyen 3 insan tipi

    - konuşma esnasında bolca kelime kullanımı hatası yapanlar, anadilinde kendini ifade etmeyi beceremeyenlerden bahsediyorum.

    - sizi, sizden iyi tanıyabileceğini iddia edervari tavırlara girip, “sen zaten sevmezsin, sen zaten yapmazsın” şeklinde karşısındakini kalıplara sokmaya çalışanlar..

    - oturup konuştuğunuzda hak, hukuk, adalet konularında mangalda kül bırakmamasına rağmen iş faaliyete geldiğinde kör, sağır, dilsiz edasına kapılan insanlar..

    3 madde ile sınırlandırılması iyi olmuş, tahammül sınırlarım oldukça düşük olduğundan sabaha kadar maddeler sıralayabilirdim.