peekay5
profili

  • buca bld. en düşük işçi maaşının 5 bin tl olması

    kim ne derse desin bundan sadece 10 yıl sonra insanlar iyi ki chp, iyi parti varmış diyecekler, o kamal ülkemi yönetecek, bunlar ülkeyi batırır diyenlerin çoğunluğu tersini konuşacak. büyük belediyeler chp'ye geçtiğinden beridir sosyalist bir ilerleme mevcut, akp dumur olmuş durumda yapılanlar karşısında. sadece bugün bile haberlere bakın, mansur başkan eytlilerin gss primini ödemeye başlayacakmış, ekrem başkan engellemeye çalışılan mobil ekmek satışını ne olursa olsun devam ettiricem diyor, buca belediyesi 5000 asgari açıklıyor. her gün farklı iyi haber ama bir de hükümete bakın, açıkladıkları tek şey zam.

  • erdil yaşaroğlu'nun herkese telif davası açması

    tweet atan arkadaş zaten biz paylaşabiliriz, hakkımızdırı savunmuyor sadece bana neden uyarı gönderilmedi, hemen kaldırırdım diyor.
    hukuk sisteminde en doğru şekliyle ilk önce ihtarname gönderilir sonrasında aksiyon alınmaz ise telif davası açılır. belli ki bunlar av peşinde, 33 bin liralık dava açılacakmış, 7 bin verirseniz anlaşırız bla bla bla.
    penguen 33 bin lira etmez aq.

  • george floyd'un polis kamerası görüntüleri

    şu yukarıdaki lavuğa göre amerikan polisinin art niyetli hareketi yokmuş ya, umarım bir gün türk polisi yere yatırıp diziyle boğazından bastırır.
    floyd’un isterse 300 sabıkası olsun, kamera kaydına göre dev gibi bir adam 1 kere karşılık vermiyor, agresif olan polis hem de en başından beri çünkü o bir siyahi.

  • maskesiz sokağa çıkan dangalaklar

    ekşi sözlük bilim kurulu toplanmış, yine mükemmel yorumlar yapmışlar.
    yok açık havada yürürken maske takmak saçmaymış, sıcak havadan dolayı etki etmezmiş, yürüdüğün için risk azmış.
    bazen düşünüyorum da ne sikindirik beyinler var, sırf kendisi dışarıya maske takmadan çıkıyor diye kendini haklı çıkarmak için bir şeyler karalıyor. karşındaki 1.5 metreden normal konuşsa bile virüslerini sana hediye etme ihtimali yüksek. hangimiz sokağa çıktığında birisiyle karşılaşmıyor ya da herhangi bir dükkana uğramıyor. karşılaştığın an mesafeyi ayarlayamaz, anlık birbirinize bulaştırabilirsiniz.
    kaldı ki başlığın ismi maskesiz sokağa çıkan dangalaklar, bu zeki insancıklar haliyle cafeye oturuyor, metrobüse bile maskesiz biniyorlar, bu hafta şahit olduk.
    uzakdoğu ülkelerinde yıllardır takıyorlar. yolda yürürken, bir yerlerde otururken ama siz türkler dünyanın en üstün, en zeki ırklarsınız, size bulaşmaz.

  • muriqi'nin bonservisinin 100 milyon euro olması

    adam daha fenerbahçe’ye geldiği ilk hafta 9 şampiyonluk kazandı tabii ki 100 milyon euro olacak aq.