zigzawor5
profili

  • erkeklerin bir kadında aradığı en önemli şey

    yazılmış ama olsun zeka ve yine zeka..
    zeki kadın soğuk olur, zeki kadın temkinli tedbirli olur, zeki kadın öngörülü olur, zeki kadın yanlış anlaşılacak eylem ve söylemlerde bulunmaz lafını sözünü bilir, zeki kadın güçlü olur, zeki kadın mesafeli olur ve en önemlisi zeki kadın sadık olur..

  • cinemaximum'da biletin 27 tl olması

    gitmeyin bakalımda o 27 lira 17 hatta 7 lira nasıl oluyor görün..her filminde ıksıran tıksıran hatta s.çan bir karakter ile şahan efendi 7 sülelasine yetecek para kazandı..talep olmazsa ya seve seve ya s.. s... düsürecekler fiyatları.

    edit: bazı arkadaşlar sinema fiyatlarını şahan'mı belirliyor demişler, beyler teessuf ederim okadar da sığ değilim..ama siz bunu soracak kadar sığ'sınız demekki,üzgünüm.

  • berkay'ın 2 milyon liraya bentley satın alması

    bu ve bunun gibi çakalları kim nerede dinliyorda bu zibidiler bu paralara arabalar evler alabiliyor anlamıyorum..

  • babayla geçirilen mutlu anlar

    gece gece duygulandirdiniz beni..29 yıl önce yani ben 8 yasinda iken kaybettik babamizi..ben babam gibi baba görmedim bu hayatta, kendim baba olmadım daha ama olursam rabbim banada inş. babam gibi baba olmayı nasip eder..benim babam öyle bir babaydiki 7 yaşında ki çocuğuna o gün almak için söz verdiği hikaye kitabını gece vardiyasina kaldığı için alamamış olduğundan kırtasiyecinin evini bulup dükkanını açtırıp o kitabı alıp çocuğunun yatağına koyan bir babaydı..aradan 30 sene geçmiş daha dün gibi hatırlarım...mekanı cennet olsun..seni çok özledim babacımm..

  • işe gitmek için sabırsızlanmak

    eğer çalışılan birimde hoslandiginiz biri varsa hafta sonu çabucak bitsin istiyor insan..bu yüzden hep kiskanmisimdir plaza çalışanlarını adamlar sabah gözlerini handelerle gamzelerle acıyor biz ibrahimlerle mahmutlarla açıyoruz..