biraz uzak5
profili

  • erkan tan

    sesi mandanın suya sıçarken çıkardığı sese benzeyen, yanar döner, öncenin fethullah yalaması, şimdinin iktidar borazanı kişilik. akp gittiğinde programlarını onuncu yıl marşı eşliğinde yapması muhtemeldir.

  • otobüste kitap okuyan artist tip

    okumayı artistlik olarak gören cahillere dert olmuştur.

    nasıl arzu edersiniz? nasıl okuyalım , nerde okuyalım? starbucks yasak, otobüs yasak, metro yasak. vapurda okuyabilir miyiz abi? abiiiii?
    biz okuyan insanlar olduğumuzdan kimin nerde ne yaptığıyla ilgilenmiyoruz. kendi hayatıdır, kendi seçimidir diyoruz. keşke siz de okusanız da böyle saçma sapan düşünceler içine girmeseniz. sizden kurtuluş yok da çoluk çocuk sahibi olup bidon gibi bir nesil yetiştireceksiniz ona çok üzülüyorum.

  • erkeklere vücut geliştirme kararı aldıran nedenler

    kız ayarlayalım diye yapıyoruz çünkü beyinsiziz biz. günde 2 saat hayvani ağırlıklar altında kız düşsün diye debeleniyoruz. o arada yediklerimize dikkat etmek falan hep kız düşsün diye. çünkü kendisine saygısı olmayan mahluklarız biz. yoksa ne vücudu ne geliştirmesi ? babalar kusura bakmayın bizi anamız doğurmamış sıçmış o yüzden vücudumuz çirkindi kız düşüremiyorduk bu yola başvurduk.
    sizce yüzen insan da deniz kızı zikmek için yüzüyordur, bisiklete binen de götüne giren seleden zevk alıyordur.
    bu zekayla sözlüğe girmeniz takdire şayan zira normal şartlar altında klavye tuşlarını yalayıp monitöre kafa atmanız gerekiyordu.

  • miha zajc

    ya öyle bir transfer ki biraz genç oyuncuları takip ediyorsanız heyecandan kalp atışlarınız tavan yapar.
    adam eksiltir, şutu iyidir, ara pası iyidir, frikikten sağlam yazar. şahsen çok şaşırdım yönetimin böyle güzel bir hamle yapmasına.
    kendisi için pavel nedved şöyle demişti : onda kendimin gençliğini görüyorum ama benden daha iyi yerlere gelecek.

    şaka aq. adamı hiç tanımam umarım faydalı olur çubukluyla.

  • didem soydan

    ayaklarının koktuğunu düşündüğüm manken kişisi. neden böyle düşünüyorum hiç bilmiyorum ama bu kadını görünce ekşi peynir kokusu geliyor burnuma. ayrıca hep bi tepeden bakma, laf sokma derdinde ergenus triplerinde kendisi nedense. didem bi sakinleş hayatım, duş al falan otur konuşalım. o ayaklarını da yıka !!!