ayfonbeses4
profili

  • hafızam silinse de bir daha izlesem denilen film

    (bkz: anketin peşinde)

  • deep turkish web'in gözaltına alınması

    "efendilik arayan beyaz show'a gitsin. burada sikiş var sikiş." diyen kendileri idi.
    haklılarmış.

  • 9 ekim 2018 enflasyonla mücadele planı

    diyor ki;

    yılbaşında memura yapılacak zamma gözü diktim. ondan dolayı 50 üründe indirim yapıyoruz. bunu 2 aylığına yapıyoruz ki yılbaşından sonra göstermelik düşük enflasyon oranından sonra fiyatları uçuralım. ne kurtarsak kârdır.

    diyor.

  • 6 eylül 2018 kamuda araç tasarrufu

    daha geçenlerde maliye bakanlığında bir arkadaşımı ziyarete gittiğimde iç taraftaki o uzun binanın önünde bir müddet durmak zorunda kaldık. beklerken o arada bir araba gözüme takıldı. çok güzel, muhtemelen r-line donanım bir passat'tı. daha yakından bakmak istediğimde motorunun çalıştığını fark ettim daha sonra da içinde kimse olmadığını. bilin bakalım bu resmi plakalı bomboş araç neden çalıştırılıyordu. tabi ki ülkeyi yemekten doymayan bir zatın götünün keyfi için. hava 30 derece sıcaktı ve paşam yemeğini yedikten sonra sıcak arabaya binemezdi. kimbilir maliye bakanlığının hangi biriminin daire başkanıydı. daha yüksek bir mevkide olacağını hiç sanmıyorum çünkü ondan üstü "passat mı çekeyim yanlarına?" modunda olduğunu çok iyi biliyorum.

    şimdi albayrak bunu yapacağını söylüyor. umarım başarılı bir şekilde uygular ama önce kendi bakanlığında neler dönüyor onu bir halletsin bence.

    bilgilendirdiler beni editi: o pahada bir arabanın maliye bakanlığında, genel müdür, yardımcısı , daire başkanı vb. kadrolarda çalışanlara tahsis edilmediği anca bakan yardımcısı, müsteşar vb. gibi kadrolarda çalışanlara tahsis edildiği söylendi. tüyü bitmemiş yetimin hakkını daha büyük ağalar harcıyormuş yani.