hu vants tu bi elon8
profili

  • wise

    iyi olan güzel olan ve varsa sikecekler. size nefes bile aldırmayacaklar. abi bir nefes alayım allaşkına diyeceksiniz ama olmaz diyip daha da sikecekler hayatınızı. bokunuzda boğacaklar sizi.

    yazık olmuş uygulama. çok iş görüyordu.

  • 14 mart 2022 gs bjk maçının ertelenme ihtimali

    hahaha yav bunu hangi yüzle utanmadan sıkılmadan ar namus haya etmeden isteyebilir ki bir takım? hemde beşiktaş'tan he ? ulan beşiktaş avrupa'da deplasman maçı yapıp gelip burada 48 sonra maça çıktı lan.

    siktirin gidin erteleme falan yok. ağlayacaksanız maça çıkmayın. beşiktaş avrupa'da oynarken ne puanı topluyordu? aslan max puanı mi ? ülke puanı şimdi mi aklınıza geldi çakma milliyetçiler.

  • ikinci el otomobil piyasası

    1 nisan'da 220 bine aldığım araç şimdi 350 bin. bunu yazmayanı sikiyorlar heralde o yüzden yazmadan geçmiyim dedim. neyse

    entryleri ocak ayından itibaren açıp okuyun ve araç almak isteyenleri bile bile manipüle eden orospu çocuklarını göreceksiniz. kesin indirim yapacaklar, almayın aldırmayın kesinlikle sike sike düşürecekler vs vs vs. ben bu ibnetorları dinlemem zaten de dinleyen çok insan varmış yazık. hâlâ ve hâlâ almayın bu fiyatlar şişik falan diyen var. bakın bu alçaklara kanmayın gidin imkanı zorlayıp alabileceğiniz arabayı bir şekilde alın. türkiye'de fiyatlar düş mez !!!! mart nisan ayında en ucuz araç 350-400 bin olduğunda çok üzülürsünüz.

  • fransız öğrencinin türk üniversiteleri yorumu

    yediden yetmişe tüm türk toplumu böyle değil mi zaten nesine itiraz ediyorsunuz lan. sikik bir köy muhtarı bile sanki bir bokmus gibi böbürlenmiyor mu oğlum bu ülkede ? gidin bakın avrupa'da belediye başkanları üst düzey bürokratlar hepsi neredeyse bisikletle işe giderken bizim belediye iştiraklerinin müdür yardımcıları bile makam aracı falan kullanıyor. adamların ülke başkanları markette sıraya girip alışveriş yapıyorlar. gösterişten uzak ve sade yaşıyorlar.

    neyse anlamıyorsunuz ve anlamayacaksınız asla.

  • covid19 tedavisinde aşıda ısrar edilmesinin sebebi

    ilaç hastalığı tedavi eder, aşı ise hasta olmanı engeller. neyini anlamadınız bunun ?

  • shinji kagawa

    ooohhh shinji
    yarın olmaz shinji
    hemen shinji shinji
    shinji bom bom bom
    shinji bom bom bom

    beşiktaş'ın yeni futbolcusu. kiralama bedeli yok, yarım sezon 1 milyon maaş ve 1.5 satın alma opsiyonu.

    yahu 3 milyona fenerbahçe'ye tolgay'ı iteleyip 1.5 liraya kagawa alıyorsun. ben şimdi gülmeyim kim gülsün :)) büyüksün fikret başkan.

  • türkiye'nin abd'ye uygulayacağı karşı yaptırım

    donut pıçaklayacaz.

  • mülakatla sevgili alımında sorulabilecek sorular

    cima erteleme durumlarında hangi bahaneyi en çok kullanırsınız?