kerim i fenasi3
profili

  • meral akşener

    eski ulku ocaklari tayfaya ofke gosterisi yaparak kalpleri toplayan ama siyasetten anlamayan siyasetci. bugun tek adayli bir kurultayla bir demokrasi sov izledik resmen!

    hanim, sen kapi kapi dolasip aldigin oylari sacma bir krizle dogru duzgun miting bile yapmayan mhp'ye geri gonderdin. sacma dememin sebebi gerekcesi degil, uslubundu. geri dondugunde de kaybettigin secmeni geri getiremedin, cunku kazanacak aday cikisinla kk'yi kazanamayacak aday ilan edip akp'den gecis yapmis ama kararsiz kitleleri geri gonderdin. kk ile rte arasindaki farkin senin gonderdigin kisilerle kapanabilecegini dikkate bile almiyorsun. resmi kanaldan kimse de "hdp kazandirdi bize" demiyorken gereksiz hassasiyet gosteriyorsun.

    yapman gereken siyasi degerlendirmeler yapip siyasi demecler vermekken o zaman da once kopruleri yakip sonra geri dondun, simdi de kopruleri yakiyorsun ve eminim geri doneceksin. ama umarim donmezsin. cunku yerel secimlerde tek basina bir basari hikayesi yazman imkansiz. hatta buyuksehirler akp'ye gececegi icin yine sen suclanacaksin. bu yuzden yerel secimlerden sonra yapilacak olan olaganustu kurultayda siyasetten silinmen dilegiyle...

  • insanı duygusuzlaştıran şeyler

    hic beklemediginiz bir anda hayatiniza girip daha once olmadiginiz kadar mutlu olmanizi saglayan ve yine beklenmedik bir sekilde hayatinizdan cikip giden biri.

    insan once cok uzuluyor, sonra etrafindaki her seye ve herkese karsi hissizlesiyor.

  • neden vestel almalıyız

    kendi telefonlari icin devletten tesvik isteyecegi yere yabanci marka telefonlar icin vergi talep ettiginden olabilir.

    (bkz: vestel'in ithal telefonlar için vergi talep etmesi)
    (bkz: vestel'e boykot)