wolkeno2
profili

  • bilim adamlarının 1927 yılında çektirdiği fotoğraf

    ekip sağlam tamam. kiminiz arka plan fotoğrafı yapmış, kiminiz duvara asmış, kiminiz bakın çoğu erkek, erkekler müthiş demiş, kiminiz türk değiller tabi ki, batılı bir başka oluyor demiş, kiminiz de dine laf etmiş.

    tüm bu "eleştirel" tutumun ardından; ödevlerde intihal, sınavlarda kopya, çalışırken kaytarma, konuşurken sallama, yalan, dolan, adam kayırma, itlik, kopukluk yapmaya da devam ediyorsunuz.

    sözümün özü; bi siktirin gidin, siz kimsiniz ki bu adamların adlarını ağzınıza alıyorsunuz? mezarlarında 40 takla attırmayın adamlara. bir de üstüne saçma sapan tespitler falan. sie.

  • referandumda hayır çıktığında olabilecekler

    tahminim referandumda hayır çıkacağı yönünde. ama üzüldüğüm bir durum var. hayır sonucu çıktığında bunu zafer olarak görecek büyük bir kesim var. bu sonucu çok farklı yerlere çekerek, kendi aptal saptal savlarının işe yaradığını düşünenler olacak.

    bu gerizekalıca işlenen hayır kampanyası başarıya ulaştı zannedecekler ve alışkanlık yaratacak. her seçimde, referandumda aynı bokları yemeye devam edecekler. ancak beyinsizlerin düşeceği manipülasyonlarına devam edecekler. ki üzülerek belirteyim, bu beyinsizlerin oranı çok yüksek memleketimizde, ve hatta dünyada. ama ona rağmen hedefledikleri kesimden kimse oyuna gelmeyecek. onların düşündüğü açıdan en azından.

    çok üzülüyorum gerçekten, ciddi bir muhalefet partisine sahip olamamıştık bugüne kadar, bu referandumdan sonra ise imkansız gibi görünüyor. hadi partisini geçtim, kendini olduğu seviyenin çok üstünde bir birikimde gören genç insanlar da aynı ataleti yaşıyor. geleceğimiz aydın değil.