rain of chaos12
profili

  • akif emin soyyiğit

    çok enteresan değil mi ? normalde yasaklı olan ve yasağı aşmak için domain değiştiren siteye mahkeme kararı ile içerik siliniyor. madem burası meşru bir sosyal medya sitesi o zaman açsanıza kardeşim eksisozluk.com'u. gerçekten çok fantastik bir ülke.

  • 8 haziran 2023 hüdapar genel başkanı açıklamaları

    sinan oğan'ın olumlu bulduğu açıklamalardır.

  • roberto mancini

    kovulmamış istifa etmiştir. sezon sonu "hocam kulüpte para yok bu kazmalarla idare edeceksin" dendikten sonra haklı olarak görevi bıraktı.

    hoca gibi hocadır. hıncal uluç gibi bir adam bile eleştirdiği zamanlarda, mancini'nin gerçek bir hoca olduğunu, diğerleri gibi cahil olmadığını açık açık söylerdi. hele juventus maçından sonra öve öve bitirememişti ki daha önce görülmüş birşey değil.

    tekrardan tebrikler. bu kupayı çok hak etti. galatasaraylıların gönlünde her zaman ayrı bir yeri olacak.

  • yazarlara exxen üyeliği aldıracak tek şart

    başıma silah dayanması

  • kılıçdaroğlu'nun hilal kaplan'ı telefonla araması

    ya kemal başkan ne yapıyorsun allah aşkına. hilal kaplan kim ya. insan desen insan değil, gazeteci desen gazeteci değil. biraz tavırlı ol arkadaş ya. başlatma nezaketine. iktidara gelince tüm yaşananları sileceksin herhalde.

  • 10 ekim 2020 süleyman soylu tweetleri

    (bkz: cemaat devlete sızmış bunlar kargaları güldürür)

    yetmedi mi aynı filmi seyrettirdiğiniz?

  • ersin düzen

    tamamen buradaki yazılanlara göre yorumluyorum. fatih altaylı bu paraları aldığını iddaa etmişse kesin doğrudur. boş atmaz.

    burhan kuzu da "yalan, iftira, hain" naraları atıyordu. sonra tıpış tıpış kabul etti. en son mahkemesi vardı hala çıkmadı. çıkamadı.

  • 25 mart 2020 rus askerlerinin italya'ya girmesi

    bu durum avrupa birliği adına bir utançtır. aynı parayı kullanıp vizesiz dolaşmakla birlik olunmuyor. böyle zamanlarda işbirliği, kaynak paylaşımı, personel ve teknik destek olmayacaksa ne zaman olacak.

  • en kötü türk yemeği

    tam olarak yemek sayılır mı bilmiyorum ama turşu kavurması kadar saçma birşey yemedim.

  • mesut özil

    avrupalı liderler erdoğan ile can ciğer poz verirken kimse için bir problem yok.

    avrupa yıllardır türklere barbar, asyalılar, bilmem neyler derken kimse gocunmuyor.

    dünya kupasında ne kadar başbakan varsa hepsi futbolcular ile poz verirken siyasi olmuyor.

    başta almanya ve fransa olmak üzere ne kadar ab üyesi ülke varsa hepsi aşağılık, iki yüzlü ve yer yer ırkçıdır. kıbrıs için yapılan hukuksuzluklar ve çifte standartlar, mülteciler için atılan çirkin adımlar, geri kabul anlaşması vs.

    erdoğan bugün var yarın yok. ama avrupa ve zihniyeti her daim olacak. bunu aklınıza sokun. ayrıca özil'in türk milli takımı seçmemesinde fatih terim'in payını da unutmayın.

  • 26 ocak 2017 yunanistan'ın darbeci askerler kararı

    türkiye'nin zaafıdır. işkenceyi idam tartışmalarını felan boşverin. türkiye ne yazık ki bu iktidar ile tüm caydırıcılığını kaybetmiş durumda. kardak krizinde türkiye tüm dünyaya mesaj vermişti. "yunanistan ister avruba birliği'ne üye olsun, ister nato'ya isterse de galaksi konfederasyonuna dahil olsun çıkarlarımız tehdit edildiği an ne olursa olsun savaşmayı göze alırız" mesajıydı bu. adamlar adalara çöktüler sesimiz çıkmadı, vizeleri kaldırmadılar geri kabul anlaşmasını iptal etmedik, fetöcüleri iade etmeyecekleri belliydi gereken ultimatomu vermedik. dış politikada darbe üstüne darbe yer iken, ekonomik kriz gittikçe derinleşirken başkanlık sistemi diye gündemi işgal etmek vatan hainliğinde çığır açmaktır.

  • 26.12.2016 hıncal uluç'a nevşin mengü ayarı

    saçma bir ayar. çünkü atıf aldığı yazıyı hıncal uluç ilk defa şimdi değil 15 temmuz'dan hemen sonra olayın sıcaklığı hala üzerinde iken ve millet fetöya lanetler yağdırırken de yazmıştı. cnn türk, ntv ve diğer bütün haber kanallarını yerden yere vurmuştu bu son dakika alt yazıları üzerinden. üstelik te haklıydı. 2 gün önceki haberi hala kırmızı son dakika yazıları ile geçiyorlardı.

    eğer laf sokacaksan o zaman sokacaktın şimdi değil. üstelik sadece bu değil haber bültenlerinin son dakika reklama gidip reklam dönüşü güle güle demelerine de acayip dellenip her hafta bunu köşesine taşıyor ve sonuna kadar haklı.

    yazı üzerinden değil de kariyeri üzerinden vurmak yakışmadı.