sadece kagit para girisi yapiniz3
profili

  • caner erkin

    son 2 kırmızı kartını da fenerbahçe'ye karşı oynarken görmüş ,son iki penaltısını da fenerbahçe'ye karşı oynarken yaptırmış . söyleyeceklerim bukadar .

  • dünyanın en kötü tatlısı

    bicibici diye bişey varken neyi tartisiyosunuz , baklava yazan var amk.

  • doktorların alkışladığı jandarmanın suçsuz çıkması

    hiç şaşırmadım. çocuğum doğuştan hipertiroidi hastasıydı , her ay kontrolü vardı.
    istanbul'dan bir doğu iline görevim gereği gitmem gerekti. gittiğim ilde sadece bir tane çocuk endokrin doktoru vardı , odasına gittim, karabalıgi görünce dışarıda bekledim rahatsız etmemek icin.
    oda boşaldı ,dr çıktı. durumu anlatıp muayene değil sadece sizin yonlendirmeniz ile kan tahlili yapıp tahlil sonucunu doktorumuza göndermek istedigimi söyledim.vaktinizi almak istemem dedim birde nezaketen.
    bu bir çıkıştı ! ben hastayı görecek muayene edecem hastalığına karar verecem falan. hocam dedim ! doktorumuz var sadece tahlil lazım dedim.
    tersledi odasına girdi. eşime , sen konuş dedim göz işareti ile.
    eşim daha konuşmaya başlamışken bu doktor bir çıkıştı ; daha konuşmayı bilmiyorsun hastalığı nasıl anlatacaksın falan ( eşim fransız. fransız aksanindan kurtulamamisti henüz ama anlaşılmayacak gibi de değildi. ) o an kan beynine sıçradı kendimi tutamadım ve kufredip çıktım.
    bakın hiçbir saldırı ,tehdit yada bir girişim yok. ağzımdan küfür çıktı o an evet. arkamı dönüp çıkarken beyaz kod verdi. güvenlik asansörde yakaladı bizi , doktora saldirmisiz ! neyse, mahkemelik olduk 3 duruşma oldu 3 üne de üşenmeyip geldi . şahit,delil yok ama doktor ya , hakim beyin kanaatinden para cezası aldık o da ertelendi tabi.
    en çok zoruma giden şey ise mahkemede ; 'beni muayene et dedi ,sirani bekle diyince saldırdı demesi ve gerçekte benim muayene olmamak istemediğim icin gururuna yediremediginden bunları yaşamamız. eli öpülesi doktorlar var,tenzih eder özür dilerim. ama böyle serrrrrefsizlerin sayısı da az değil malesef