stressizadam7
profili

  • haşmet babaoğlu'nun halkı son kez uyarması

    son derece haklı. tartın ölçün biçin diyor.

    ölçtüm, tarttım, biçtim.

    sonuç: kılıçdaroğlu

  • tc hazinesinin diasporacı ermeniye teslim edilmesi

    diaspora ne diye sorsak uganda'lı bir futbolcu diyecek adamlar gelmiş ekonomi ve siyaset konuşuyor. ciddiye almayın.

  • mrna aşıları'nın kanser pandemisine yol açması

    tamam aşı olmadınız ve insanlar aşı olmasın diye epey bir mücadele ettiniz. sonucunda aşısını olan oldu olmayan olmadı ve geçti bitti. şimdi işi gücü bırakmışsınız, sizin geçmişte almış olduğunuz kararın ne kadar doğru bir karar olduğunu ve bizim ne kadar büyük bir hata yaptığımızı kanıtlamak için büyük bir savaş içindesiniz. yarım aklınızla yalan dolan bilgileri almış paylaşıyor kendini rezil duruma düşürüyorsunuz. kardeşim siz nasıl bir hasta yaratıksınız. düşün şu milletin yakasından artık.

  • kızı pitbull saldırısından kurtaran aşçı

    izlerken sinirden dişlerimi sıktığım video. aşçı doğru olanı yaptı ama yarıda bıraktı. öldürene kadar boğmalıydı. köpek ayıldıktan sonra kaçarak uzaklaşıyor. biraz ileride küçük bir çocuğa saldırmayacağı ne malum. o yüzden fırsat bulmuşken öldürülmelerinde fayda var.

  • gitar öğrenmeye başlarken yapılan hatalar

    elektro gitar çalmayı öğrenmek isteyen bir kişiyi klasik gitarla başlatmaktır. ikisi birbirinden ayrı iki enstrümandır. çoğunlukla böyle yanlış bir kanaat vardır. 'elektro gitar mı istiyorsun, ilk önce al bir klasik gitar kendini geliştir'. hayır. klasik gitar istiyorsan klasik gitarla başla, elektro istiyorsan elektroyla, bas istiyorsan basla. bu söylediklerimin aksini söyleyen müzik mağazası personeli ile karşılaşırsanız derhal mağazayı terkedin yada daha deneyimli başka bir personel rica edin.

  • mahmut efendi'nin cenazesinin korkutuculuğu

    korkutucu olmayandır. onlardan korkan onlar gibi olsun.

  • yeşilçam'ın en güzel kadını

    tartışmasız gülşen bubikoğlu der geçerim.