zehir gibiyim solemesi aip1
profili

  • güvenilir erkek bulmanın çok zor olması

    iki çeşit güvenilir erkek vardır : tecrübesiz ve tecrübeli.

    tecrübesiz güvenilir erkek doğada çıplak gözle görülebilen bir türdür. üniversite son sınıflarda ve plazaların jr. tittlelarında sıklıkla rastlayabilirsiniz. ortalama yaşam ömrü 1-3 sene olan bu sevimli tür, tekrar doğaya salınmasının ardından evrimleşerek tecrübeli versiyona dönüşür.

    evrimleşme süreci kişiden kişiye zaman ve tarz olarak farklılık gösterse de, genelde tuborg sponsorluğunda, biraz bohemleşip, anı yaşayarak gerçekleşir. bazı ısrarcı tipler ilk bozgundan gerekli çıkarımları yapamayıp evrime karşı gelse de, ikinci düşüşe direnebilen olmaz ve bu da bizi diğer türümüz olan tecrübeli güvenilir erkeğe getiriyor.

    tecrübeli güvenilir erkek doğada çıplak gözle görülmez. güvenilmez erkekten ayırmak neredeyse imkansızdır. olduğu gibi davranmanın, içinden geleni söylemenin, taktik-strateji kasmamanın bir boka yaramadığını anlamıştır. iyi olmanın o kadar iyi bir şey olmadığını bilir, hatunların efendi adam yerine piç tercihi bilimsel bir gerçektir ve reddetmez. kendini kapatır, temkinli hareket eder.

    kadınlar ağlanıp, dert tasayla kafa sikmek için güvenilir adam, gülüp eğlenmek için başka adam tercih etmeye devam ettiği sürece, iki tür de yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olacaktır.

    asıl konuşulması gereken, güvenilir erkek arayan kadın bulmanın zor olması belki de.

    “iyi adamlar yalnızlıktan ölüyor, iyi kadınlar ise kötü adamların balkonundan gökyüzüne bakarken"