yengecin intikami6
profili

  • 26 mayıs 2021 altay altınordu maçı

    altay'ın taraftarı yok diyenlere; https://www.youtube.com/watch?v=n0gnxwe5id8 + https://www.youtube.com/watch?v=p5bjhcqttc4

    bir göztepe taraftarı kadar taraftar sayısı yoktur ama altay'ın şuan yapılan altay alsancak stadyumu'nu bilhassa önemli maçlarda dolduracak kadar taraftarı vardır.

    o sebeple başakşehir veya istanbulspor gibi takımlarla karşılaştıranlar büyük hata eder.

    bir ilçe veya semt takımı değil tüm izmir'in desteklediği bir takımdır altay. izmir'in her yerinden taraftarı vardır.

  • catecoin

    pancakeswap kullanılarak nasıl catecoin alınır bilale anlatır gibi chrome'da metamask eklentisi ile cüzdan hesabı açılmasına, binance üzerinden metamask cüzdanımıza bakiye aktarımına ve nihai olarak satın alma işlemi yapımına kadar resimli anlatım yapmaya çalıştım. çok gereksiz detaylı oldu, hiçbir şeyden anlamayan insanlar için. bildiğiniz kısımları atlayınız.

    bu işlemleri metamask cüzdan kullanarak yaptım. resimli anlatım;

    chrome tabanlı bir tarayıcıda metamask cüzdan eklentisi yüklemek ve hesap açmak

    adım 1 https://i.ibb.co/sysrvr9/1.jpg
    adım 2 https://i.ibb.co/wldsfzz/2.jpg
    adım 3 https://i.ibb.co/y7wm9k3/3.jpg
    adım 4 https://i.ibb.co/dmjqyyj/4.jpg
    adım 5 https://i.ibb.co/kgysfbn/5.jpg
    adım 6 https://i.ibb.co/bk298by/6.jpg
    adım 7 https://i.ibb.co/3njmtbh/7.jpg
    adım 8 https://i.ibb.co/zzgtqmp/8.jpg
    adım 9 https://i.ibb.co/qd3hmv8/9.jpg
    adım 10 https://i.ibb.co/d84mftt/010.jpg
    adım 11 https://i.ibb.co/ypxkvf7/011.jpg

    metamask'ı bsc ağına bağlamak

    adım 12 https://i.ibb.co/jvv5bq3/012.jpg
    adım 13 https://i.ibb.co/4pkmny4/013.jpg
    adım 14 https://i.ibb.co/m1ft0ym/014.jpg
    adım 15 https://i.ibb.co/7vrj8ww/015.jpg
    adım 16 https://i.ibb.co/5krn1z5/016.jpg

    binance'den metamask'a bakiye aktarımı

    adım 17 https://i.ibb.co/z59m8r2/017.jpg
    adım 18 https://i.ibb.co/gdvrt9y/018.jpg
    adım 19 https://i.ibb.co/zhxb6kw/019.jpg
    adım 20 https://i.ibb.co/rkpvpnd/020.jpg
    adım 21 https://i.ibb.co/p1gmkyg/021.jpg

    pancakeswap üzerinden catecoin alımı

    önemli edit: satın almaya başlamadan önce metamask'a cate sembolünü ekleyelim, yoksa aldığınızda gözükmeyebilir. eğer sembol eklemeden aldıysanız ise gözükmesi için yine aşağıdaki anlatım gibi sembolü ekleyin;
    edit adım 1: https://i.ibb.co/ccskj6y/sembolekle1.jpg + özel jeton diyoruz.
    edit adım 2: https://i.ibb.co/9vpfnmt/sembolekle2.jpg (resimde tam gözükmüyor token adresinin tam hali: 0x118f073796821da3e9901061b05c0b36377b877e siteden de doğrulayabilirsiniz. eksik girmeyin.)
    edit adım 3: https://i.ibb.co/tmk80pv/sembolekle3.jpg

    adım 22 https://i.ibb.co/dk8x3gp/022.jpg
    adım 23 https://i.ibb.co/f5dt5g7/023.jpg
    adım 24 https://i.ibb.co/zz1qncd/024.jpg
    adım 25 https://i.ibb.co/zjvq24d/025.jpg
    adım 26 https://i.ibb.co/z61zgtz/026.jpg
    adım 27 https://i.ibb.co/z51tr4h/027.jpg
    adım 28 https://i.ibb.co/7w87gy4/028.jpg
    adım 29 https://i.ibb.co/jvnnmrn/029.jpg
    adım 30 https://i.ibb.co/w6zzzt4/030.jpg
    (not: bu adımda bakiyem yetersiz olduğu için işlemi devam ettiremedim fakat onay verdikten sonra metamask eklentisi sizden ayrıca onay istiyor tarayıcının sağ üst köşesinden, oradan onay verip işlemi tamamlıyorsunuz.)
    adım 31 https://i.ibb.co/k46gqh2/031.jpg
    adım 32 https://i.ibb.co/nxtv0n1/032.jpg

    mesaj kutum kapalı olduğu için özelden yardım edemiyorum kusura bakmayın bazı sebeplerden ötürü mesaj kutumu kapattım uzun süredir. yardımcı olabilmişimdir umarım.

    bu adımlar sadece catecoin değil herhangi bir değeri almak için de kullanılabilir. mevzu aynı mevzu sonuçta.

    herhangi bir referans linki içermez.

  • tokocrypto digital exchange

    az bir parayla (1 bnb) bende katıldım bakalım sonucu ne olacak.

    endonezya ile ne alakası var amk millet yeni çıkan bir token'a para yatırıp 15 dakikada parasını 3'e (minimum) katlayıp kaçmayı planlıyor. bunlar da gelmiş endonezya bilmem ne bıdıbıdısı yapıyor. sikeyim endonezya'yı, sen paradan haber ver.

  • ripple

    kripto kumarbazlarının bu işlerden bir haber insanları da işin içine çekmek için çırpındıkları bir kripto para daha. amına koyayım madem al sattan zengin oldun niye ekşi sözlüklerde, forumlarda, twitterda ref linkleri ile spam yapacak kadar düşüyorsunuz.

    bu işlerden anlamayan kişilere bir tavsiye; bu işlere girişecekseniz böyle bir gecelik hop yukarı kalkan hop aşağı inen pump dump işlerine girişmeyin. hele hele bu kadar para kaldırdık deyip ref linki spamlayanlara hiç kulak asmayın. ağzınız sulanmasın.

    kripto para işine girecekseniz uzun vadeli oynayın. düşükten alın aylarca, yıllarca bekleyin. ve günü geldiğinde 2 3 4 10 katına satın.

    uzun vadeli bitcoin tutan kişiler bu şekilde hep kazandı. altcoinlerde ise durum biraz daha karmaşık. komplike.

    mesela şuan 0,35$ olan ripple 4 sene önce 3.6$ idi. bir günde 0,25$ dan 0,6$'ya çıktı ve şimdi tekrar 0,35$ sularında geziyor. yani 1$ olacak diye 0,6$'dan alan adam büyük zararda. yarın 1$ olursa bu sefer 0,6$'dan alan adam büyük kara geçecek. peki ripple 1$ olacak mı?

    olacaksa ne zaman olacak? işte kumar burada başlıyor zaten. kumar oynayacaksanız gidip herhangi bir maça bütün paranızı basın. bir farkı yok. orada da kazanma şansınız üçte bir ne de olsa.

  • bedelli askerlik

    birileri gelip "yasada 3 kasım son gün diyor, uzaması için yasa değişmesi gerekli boşa çırpınmayın" vs. demişti. şimdi mesajı yazanı bilmem nesini bulmakla uğraşmayacağım.

    ama şunu yazmak istiyorum, ne oldu lan yaprağım 4 kasım'da bile adamlar bankaları mankaları açık tutup başvuru yapmalarını sağlıyor milletin. bildiğin uzatıldı işte başvuru süresi.

    demek ki birileri talimat verince yasa masa dinlemiyor iş. emir demiri keser.

    askerlikte mantık aramayın dediniz, bizde ona riayet ediyoruz işte. 21 gün de böyle pattt bir emir gelip kalksa ne iyi olur değil mi?

    mesela sizin başka bir versiyonunuz vardı. bedelli anayasaya aykırı diye bedeli bekleyenlere sövüyordu. 5 tane bedelli çıktı üstüne amk hala ağlıyorlar. lan bir salın işte göt olmaya doymadınız.

    1 milyona yakın insanız, başvuru tarihinin kasım sonuna kadar uzamasını da isteriz, 21 günün kalkmasını da isteriz, her şeyi isteriz lan size mi soracağız. devlet kulak verir de 1 milyon insanın gönlünü almak isterse 21 günü kaldırır, başvuru süresini de uzatır. son güne, son saniyesine kadar direteceğiz talebimizi. buraya gelip gelip boşuna diss atmayın.

    tanım: 4 kasım pazar günü bankaların ve şubelerin açık kalarak insanların başvurmasını sağlayacak olan yasadır.

  • terk ederken söylenebilecek en ağır cümle

    "senden cocuklarima baba olmaz. maneviyatin cok dusuk." burada maneviyattan kasti dini konular. isin asli evet cok dindar biri olmasamda allah'a inancim var. ilginc tabi 5 sene birliktelikten sonra bunu bahane etmesi. halbuki "iflas ettin, evine hacizler geliyor, gezmeye belediye otobusu ile gidiyoruz, altima araba cekemiyorsun ben sefil bir hayat yasamak istemiyorum." dese belki daha samimice olurdu. gecen yillarin ardindan samimi sebepler duymayi hak etmistim :) yillarca pesimi birakmayan kizin ben iflas edince boyle bir bahane one surmesi agirima gitmisti. paraymis meger hersey.