pupuli32
profili

  • kazımcan karataş

    adam az sonra maça çıkacak buradan adama motivasyon konuşması yapılıyor. deli misiniz olum siz?

    maçtan hemen önce ekşi okumayan futbolcu.

  • en iyi dondurma kombinasyonu

    tatil yörelerinde maraş dondurmacısı hangisini yememize karar verirse o kombinasyon.

    (bkz: orospuçocuğu dondurmacı)

  • köpekten halay çekerek kaçan 5 kişi

    kaçış 26 eylül günü, köpekli halay ise 24 ekim. yaklaşık 1 ay sonra köpeğe alışılmış ve halaya davet edilmiş. çok komik lan.

  • yılbaşı kutlamak bizim kültürümüzde yoktur

    muazzez ilmiye çığ için de cahil denildiğine göre sözlüğü kapatıp çıkabiliriz artık.

    sözlük türkiye'nin tam bir prototipi. ne kadar her boku ben bilirim, bana öğretilen dışında kalan şeylerin doğru olma ihtimali yoktur bunlara inanan da gerizekalıdır diyen varsa burada da dolu bunlardan. çıkın sokağa herhangi bir konu hakkında 10 kişiye sorun sonra gelin sözlüğe de yazın. tek farkı yok yorumların, ne derinliği var ne entelektüelisi. safi malsınız amk!

  • 11 ağustos 2020 tcmb açıklamaları

    açıklaması şu:

    "ben faiz arttıramıyorum sebeplerini biliyorsunuz işte ekmeğimizden olmayalım ama piyasada faizin artması lazım ki reel eksi faizle piyasa dönmez. o sebeple benden para almayın,istemeyin. kendi aranızda fon fazlası olan fon eksiği olana para versin. bu durumda da faizler nereye çıkarsa ben karışmam. ben yükseltmedim faizi, piyasa yükseltti bak" demektir.

  • okullar açılsa bile çocuğunu göndermeyecek veliler

    sokakta oynatmıyorum, parkta tepinmiyor, maskesiz tek dakika dışarıda bulunmadı, aylarca kuzenlerini görmedi, anneannesini 1 yıl, babaanne ve dedesini aylarca görmedi, okulda 5 ayda öğrendiğini evde 1 haftada öğretebildim, dersleriyle ilgiliyim, her ihtiyacıyla ilgiliyim, başımdan savmam, cebime sığsa cebime sokar, göğsüme soksam kalbimde taşırım.

    siyasetin şovuna alet etmeyip göndermeyi düşünmüyorum, test aracı yapmayacağım çocuğumu. aaa çocuklara virüs çok bulaştı okulları tatil ediyoruz diyeceklerini de sanmıyorum, bir senesi kaybolabilir çocuğun hiç sorun değil ucunda hayat, sağlık ve hayat boyu kendisini etkileyebilecek hastalık var.

  • ciddi ciddi çaylak mesajlarını yanıtlamak

    genellikle yaptığım şey. belki kibarlığımdan belki de can sıkıntımdan. çaylak kendini belli ediyor zaten saçma sapan bir şey yazmışsa ya ikinci-üçüncü hesabıdır, bomboş vakti olan gerzeğin tekidir ya da hayatını trollüğe adamıştır. eeehh deyip siliyorum zaten mesajı. bazen de o kadar düzgün yazan var ki cevap vermeden duramıyor insan.

  • erdoğan'a yetki verilse ülkenin uçacağı gerçeği

    (bkz: allah olmak istiyorsa toplanak allah diyek)

  • yaz saati uygulamasının tüm yıla yayılması

    yeni nesil zengin züppe takımından başka kimsenin işine yaradığını düşünmediğim uygulama. hanımefendiler 11-12 gibi uyansınlar 4-5 gibi gezmeye çıksınlar rahat rahat, mevlit falan yapsınlar. en çok bu grup seviniyordur buna.

    ben 7’de uyanıyorum. 8’de masamın başındayım. akşam 4’te hava kararmıyor oh ne güzel denilmesi umrumda değil zaten 6 gibi çıkıyorum açık havaya. yani ben hiç güneş görmüyorum, vahşileştim amk. yemeğimi tabakta değil önüme atıyorlar artık çiğ çiğ. hırlamaya başladım, dedeler gibi kabul etmiyorum, ben hırlamam götünüzden uydurmayın diye çemkiriyorum. asabım bozuldu lan.

  • trump'ın 3 milyon kaçak göçmeni sınır dışı etmesi

    darısı bizim ülkemize.

    nüfus planlaması denen şey "çoğalmayalım kalabalık kötüdür" demekten çok daha öte bir şey. sonra her trafik ışığında arabana sopayla vuran suriyeli gelmesin diye dua eder durursun.

    helal sana sarı saçlı çapkın adam.

  • kimse akp muhalifleri kamudan ayıklıyor diyemez

    (bkz: akp muhalifleri kamudan ayıklıyor)

    risk budur...

  • 21 ekim 2016 ddos saldırıları

    iki dakka okutmadınız amk...

    kişisel başarı hikayeleri, ama ben hissetmedim mallıkları, gerizekalı espriler içinde sebebini aramaya çalışmaktan gözüm çıktı olayı. tamam lan en mükemmel internet cafeci sizsiniz amk.

  • kazan ilçesine alternatif ünvan önerileri

    (bkz: kazıkazan)

  • 17 eylül 2016 ay'ın inanılmaz güzel olması

    http://i.hizliresim.com/1n6yl5.jpg

    yakamozunun da harika olmasına sebep olmuştur.

    edit: gelen bisürü mesaj üzerine yakamoz değilmiş o ama ne anlamadım. bu manzarada kafa iyi değil ki!!

  • hangi ürün hangi markadan alınır veritabanı

    açık söylüyorum sözlük hiç bu kadar gerizekalı dolmamıştı sanırım son 1-2 yılda olduğu kadar.

    tamam anket başlık ama abicim size siz ne kullanıyorsunuz diye sorulmamış. giyim kuşam rehberi yapmışsınız mal gibi. tamam 1000 defa diesel yazılmış, tag hauer'ler, network'ler anladık abicim valla bak. hani şu şu özelliklerinden dolayı network gömlek çünkü %100 pamuk falan gibi bir şey sunuyorsan eyvallah. 1000 defa yazılmış şeyleri yazmayın, lan azcık düşünür insan zaten ben bunu yazayım ama ne işine yarayacak diğerlerinin diye? araba mercedes veya bmw yazan var, bak bunu hala yazan var düşünün, yeni bir şey kat yoksa fikrin yazmak zorunda değilsin arkadaşım. oku geç.

    hele shell-kel esprisi yapan var hala ki onlara ayrı acıyorum. gerizekalısınız.

  • camilerde pokemon go oynanması yasaklansın

    "benim türbanlı pokemonuma camilerde top fırlattılar"

  • euro 2016 d grubu

    tarihimiz boyunca siki daşşaa yaya yaya üst tura geçememiş bir milli takım olarak tahmin etmek zor olmasa gerek. bir de fatih terim balı eklenirse buna tahmimim grup şöyle sonuçlanır:

    1. maç yeniliriz
    2. maç ispanya'yla berabere kalırız
    3. maç bizim yenmemiz rakibin yenilmesi gereken bir maç olur biz yeneriz, ispanya da rakibini yener ve ispanya ile birlikte gruptan çıkarız.

    yine bir mucizeyle çıktığımızdan imparator fatih, aslanlarımız falan diye bir dünya gaz verilir.

    lan hep aynıyız yaaa. senaryo azıcık değişsin yemin ederim pupuli değil pipili deyin bana bundan kelli.

  • etli çiğ köftenin yasaklanma sebebi

    orospu çocuğu esnaf yüzündendir. çok ahlaklı beş vakit namazında olan bu orospu çocukları konu para kazanmak olunca etin en ucuzundan, kalmışından, kediden köpekten çiğ köfte yapmaya başlayınca devletimiz de sikerim ızdırabını yasaklayalım gitsin deyince ortaya çıkan sonuç.

  • ekmek 61 kuruştan fazla olamaz

    - lan bu 60 kuruş çıktı lan.
    + efendim inanmazlar, küsüratlı sayı vermeliyiz.
    - 61, 61. yanlış hesaplamışım, 2 susam tanesini eksik hesaplamışım. tamam 61 kuruş.
    + yaz, 61 kuruş olmalı.

  • 8 ayda 80 kilo veren sivaslı şoför

    sıfırı yemiştir.