kalbini sokup okyanusa atan adam42
profili

  • imamın maaşını cemaat ödesin

    kesinlikle katıldığımdır. dinsiz olmadan önce camiye 3-5 kez gitmişimdir, uzun yıllardır da gitmiyorum. gitmediğim camiler için, inanmadığım dinin ibadet yerlerindeki din adamları için vergi vermek istemiyorum. bana ne amk, inananlar bağış yapsınlar, imamların, hocaların maaşları ödensin. cem evlerine vergilerden para mı aktarılıyor? yoo ama yine de adamlar gayet düzgün şekilde cem evlerini aktif olarak kullanıyorlar.

    zaten artık insanlar diyanet denen gereksiz ve de cumhuriyet düşmanı kurumdan nefret ediyor. verdiğim vergiler zehir zıkkım olsun.

    ayrıca hatta artırıyorum, imamlık falan gönüllülük esasına göre yapılsın. inanıyorum ki, gönüllü imamlık yapan, günde 5 vakit ezan okuyan, cumayı kıldıran adamın giderlerini müminler karşılayacaktır. bu esasla imamlık, hocalık yapanlar da bonus sevap puanları kazanacaktır. şüphem yok:)

    şunu da ekleyeyim; ateistler, deistler yani islama inanmayanlar diyanete harcanan vergilerden muaf tutulacak diye yasa çıksa, ülkedeki müslüman sayısı yarıya düşer. bu milletin asıl dininin ne olduğunu iyi biliriz biz.

  • 95 beygir polo'nun 308 bin tl olması

    absürttür ama bunun tek sebebi türk lirasının değersiz olması değil, araçlardan alınan insafsız vergilerdir. muhtemelen arabanın çıplak hali 100-120 bin arası bir tutar ama vergilerle 308 bin oluyor. sebep? milletten aldığı vergileri yandaşlara peşkeş çeken, ekonominin e'sinden anlamayan, faiz düşerse enflasyon düşer diyen, ülkeyi babasının çiftliği gibi yöneten "şahsım"dır.

    edit: net fiyatı 144 bin liraymış. yani 164 bin liracık geçirmişler.

  • vatandaşın bmw ve mercedes'le ne işi var

    dünyanın en vasıfsız, en yüzsüz ekonomi bakanının zırvası. nasıl bir bahtımız varmış ki, bu vasıfsızın kayınpederini 18 sene başımızda tutan vasıfsızlarla aynı zaman diliminde aynı coğrafyada doğduk.

    vatandaş yiyecek ekmeği bulamıyor, hala mercedes, bmw diyor. kaldı ki bu arabalar bazı modelleri hariç lüks sınıfına girmiyor(du) ama şimdi başlangıç modelleri bile iyi kazanan beyaz yakalı çalışanlar için lüks oldu.

    yanlış anlaşılmasın, ben 38 yaşındayım 2 arabam oldu ikisi de premium markalardı. 2007 de 0 km audi a3 alıp 9 sene kullandıktan sonra 2016'da da bmw x1 aldım. o zaman 162 bin liraya aldığım 0 km arabanın şu an liste fiyatı 466 bin lira!!! şöyle söyliyim; eskiden bmw, mercedes, audi gibi arabalara binebilen insanlar için de bu markalar ulaşılmaz ya da ulaşılabilir olsa da parasına değmeyecek olacak. ulan 162 bin lira nereee 466 bin lira nere? yani tamam bu hayata 1 kere geliyorum, param olduğu sürece en iyisini yer, en iyisini giyer, en iyisine binerim mantığındayım ama 500 bin lira bir arabaya vermek çok düşündürecek.

    işte bu tablonun eseri vatan hainine oy veren milyonlardır.

  • evlenecek erkek bulamamak

    yazmayayım yazmayayım dedim dayanamadım.

    bu başlık altında bıkmadan usanmadan aynı kalıpla yazan 3 tip gerizekalı kitle var.

    1- bulmak isteyenler bi yeşil uzağınızdayım diyen gerizekalılar. amk malı sen kimsin ya? özgüvenini siktiğim öküzü.

    2- ben vardım ama beni de karım kaptı hehehe diyen sikikler. olm sidikli karın seni kaptıysa kendini adamdan mı sayıyosun amk sığırı?

    3- 25 yaşına kadar şöyle piçlerle takıldınız şimdi bulamazsınız tabi oh olsun diyen sözüm ona ilahi adaletçiler. adam aynaya bakmıyor, tipsizliğinin, ezikliğinin, zevksizliğinin farkında değil ama kendince egosunu tatmin ediyor. ben böyle eziklik görmedim.

    bu 3 tip maalesef bu başlık her hortladığında bıkmadan usanmadan zırvalarını kusmaktan vazgeçmiyor. mesaj atıp hakaret, küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi. geriyosunuz olm bak beni.

    neyse. evlenecek doğru insan bulamamak her iki cins için de mümkündür(tanım)

  • 1.85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek

    yine tinder'a çevirmişler burayı amk lavukları.

    hepsi bir ağızdan kara murat gibi benim, benim deyip durmuş.

    bir insan kendisine nasıl yakışıklı der hiç anlamadım, bu yaştan sonra da anlamam mümkün değil.

    bence orospu çocuğudur.(tanım)

  • rte'ye atar yapan kamyoncu

    son cümlesiyle kopartan kamyoncu. valla koptum:)

    yalnız bu işin boku çıktı. millet isyanlarda. pazara gidiyor fahiş fiyatlar, markete gidiyor fahiş fiyatlar, seyahat ediyor fahiş fiyatlar... herkes isyan ediyor. muhalifler zaten hep isyan ettiği için ve öngörülü olduklarından duruma aşinalar ammaaa yeni uyanan vatandaşın bilhassa düne kadar malum partiye oy verenlerin durumu fena.

    şunu söyleyeyim; eğer bu ekonomik çöküş durdurulamazsa kendi kitlesi kendisini parçalayacak haberi olsun. bu ateş üfleyerek sönmez uzun efendi! imf'ye mi gider napar bilmem ama bu ekonomi en koyu malum partiliyi malum kişinin 7 sülalesine sövdürtür. bekleyip görelim.

    ha ayrıca nerde bi "silivri şimdi soğuktur" esprisi yapanın gelmişini geçmişini sikeyim. espri yaptığınızı sanıyosanız, kimse gülmüyor! yok biz alttan alta mesaj veriyoruz havasındaysanız, silivri'nin de, soğuğunun da, sizin de amk.

  • doğalgaz faturası

    yazılanları okuyunca insanı üzen faturadır.

    ben antalya'da yaşıyorum, burada pek yaygın değil ama ev alırsam mutlaka doğalgazlı yenilerden olur ama konu bu değil tabi.

    400, 500, 600 ler havada uçuşuyor, insanlar korka korka fatura beklediklerini söylüyor. 400 doğazgaz desen, 150 elektrik, 100 su, internet 70, cep telefonu 60 gitti 800 lira. kirada oturuyor olsan, 2 bin de ona verdin 2800 yaptı. pazara gitsen 150 liralık alışveriş yapsan ayda 600 yapar. 3400 eder. bunun daha marketi, eti, benzin-mazotu var. çocuğun varsa maması, bezi, okul masrafı var. vergiler var, var oğlu var.

    üzülüyorum sadece bu ülkenin namuslu, iyiyi kötüyü ayırt edebilen, karakterli insanları için. bu şekilde yaşamayı, gelecek kaygısıyla hep üzgün, stresli olmayı, hiçbir günahları yokken göz göre göre bedel ödemeyi hak etmiyorlar. ne desem boş. sadece tüm samimiyetimle üzülüyorum. elimden de başka bir şey gelmiyor.

    benim güzel ülkemin güzel insanlarını bu duruma düşürenlerin gelmişini geçmişini sikeyim. küfür etmicektim dayanamadım.

  • akp'li rizeli'nin tayyip erdoğan'a sitem videosu

    cebine dokununca reis meis dinlemeyen çomarın videosudur.

    ne dedik biz? reiiiiis anamızı siktin reiiis, bizi 3 kuruşa muhtaç ettin, bizi kuru ekmeğe muhtaç ettin, anamızı siktin reiiis diyene kadar devam dedik ama çoktan ağlamaya başladılar:) geçen gün enerji bakanının yedi sülalesine küfür eden çomar, bugün bu rizeli çomar. daha durun olm, öyle günler gelecek ki, sinirden kendinizi sikip, 40 yıllık muhalif gibi olacaksınız.

    noldu amk? hani koymuştunuz? hani siz türk lirası kullanıyodunuz, doların çıkması koymazdı? hele bi yılbaşı sonrası zamlar gelsin o zaman görücez sizi.

    arkadaşlar bu çomarı savcılıklara, bimere, cimere lütfen şikayet edelim. yok öyle yağma. sen kimsin lan bu ülkenin seçilmiş cumhurbaşkanına ve damadına hakaret ediyosun amk çomarı? al götüne sok o donunu. dediğim gibi arkadaşlar lütfen muhtelif yerlere şikayet edelim, gerekirse fetöcü deyin şikayet edin. yok öyle 50 lira fazla fatura geldi diye hakaret etmek.

    oy verdik diye hesap da mı sormucaz demiş lavuğun biri? ulan it, adamlar 100 milyonlarca dövizi cukkalarken, türktelekom'u yağmalarken, tarımı hayvancılığı bitirirken, şeker fabrikalarını satarken niye hesap sormadın? siktirme bana samimiyetini gece gece.

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    yani illa ki birileri sormuştur ama ben de sorayım;

    düşüyor mu böyle?

    ulan 4 senedir aktif olarak şu sözlükte yazıyorum bir kere de şu başlığa benim derdim bana yeter diye uğramadım.

    neyse hayırlı işler gençler:)

  • 4 bin tl maaş alan bir erkekle evlenmek

    ben işsiz olduğum için beni ilgilendirmeyen erkek de bayılıyorum lan böyle başlıkları okumayı:)

    bir; maaşla ilgili başlıklar, iki evlilikle ilgili başlıklar. sidik yarıştırmalar, 4 bin lira para mı lan itler diyenler, 4 bin liraya 1 sene yaşarım diyen tipler, benim kocam 15 bin alıyor siki de büyük diyen kezolar, eğer kadın 4001 lira kazanıyorsa olmaz o iş diyenler, o paraya yozgat'ın köyünde geçinemiyorumcular vs. çok eğlenceli lan okuması:)

    tavsiyem; siz yine de ülkenin gerçeklerinden haberdar olun biraz.

  • zarrab ve yakınlarının varlıklarına el konulması

    sıçtıktan sonraki sıvama kısmıdır.

    ulan bu adamlar o kadar basiretsiz, iş bilmez, öngörüsüz ki, bayram değil seyran değilken zarrab'ın abd'ye gidip yakalandıktan sonra gelişmesi muhtemel olayları düşünemediler. sözlükte bile zarrab yakalandıktan sonra bu işte bit yeniği var denildi, bu adamı konuşturup kirli çamaşırları dökecek denildi ama ülkeyi yönetenler ancak 2 hafta önce uyandılar olaya.

    2 hafta önce uyandı dediysem de nota falan verdiler hala olayın nereye gideceğini kestiremediler. uğruna abd'ye nota verdikleri adamın şimdi de mal varlığına el koymuşlar:) işte bu adamlar 16 senedir ülke yönetiyor lan. acı ama gerçek.

  • sevgilisi olan bir kadına bile bile yazan erkek

    olaydan bağımsız olarak söylüyorum şerefsizdir. olaya gelicem.

    35 yaşındayım bugüne ikili ilişkilerde prensiplerimi hep korudum. sevgilisi olan kadına yazmam, evli kadınla işim olmaz, grup seks yapmam. neyse.

    olaya gelelim:) birincisi ulan dedikoduya ne kadar meraklıymışsınız amk. tam geyik döner burada da ama dedikoduya bu kadar merak bir ekşi sözlük kitlesi beni şaşırttı. koca koca doktorlar, avukatlar, mühendisler, akademisyenler, öğretmenler vs bu olayın dedikodusunu yapıyor. ben niye yazıyorum? ofis canlısını tanırım o yüzden.

    bir kere olay saçmalık. 32 yaşında doktor adam çok değil daha geçen gün bir sözlük yazarına ilanı aşk eden kadın bir yazara "bi daha düşün, başkalarının entrylerini favorilemiş vs" diye mesaj atıyor. olm bu nasıl bi manyaklıdır ya? hakaret falan etmem de sana ne arkadaş? ulan 32 yaşındaki doktorun uğraştığı şeye bak amk. beğenen beğenmiş, sen kimseyi tanımıyosun niye maydanoz oluyosun? 7/10 kusurlu bu adam.

    gelelim aşıklara. ya arkadaşım biliyoruz iki farklı şehirlerde yaşayan insanlarsanız, konuşmuşsunuz, birbirinizi beğenmişsiniz tamam da dün bir bugün iki sözlükte aşık oldum diye bunu ifşa etmek ne alaka amk? duyan da 1 sene görüştüler, aşık oldular, evlenmeye karar verdiler sanır. 28 yaşındaki kadın yapıyo bunu. insaf be ya. 1/10 kusurlusun.

    gelelim ofis canlısına. abi valla gaza geldim dedi:) olayın bu kadar büyüyeceğini düşünmemiş. gerek yok böyle şeylere. durup dururken bana göre kendini rezil etti sözlüğe. 2/10 kusurlusun bro.

    bu olaydaki insanların yaşları 28, 28, 32 ve düştükleri hallere bak. aşk ilan etmeler, o çocuk sana yaramaz demeler, seni sikicemler vs. bu ne amk ya? dallas mı sözlük mü lan burası?:)

    neyse böyle sikik bir olay için paragraf paragraf yazdım. hadi iyi geceler.

  • 15 kasım 2017 türkiye'nin abd'ye nota vermesi

    bazı orospu çocuklarının "bu sefer devletinizin yanında olun yeaaa" diye ağlayıp aklınca vatan millet sakarya edebiyatı yapmaya çalıştığı olay. hangi devlet lan it? sikik dış politikalarla imajını siktiğiniz, dost bırakmadığınız, ekonomisini batırdığınız, topladığınız vergileri yandaşlarınıza peşkeş çektiğiniz devlet mi?

    ağlamak şimdi mi aklınıza geldi amk çocukları? o zaman ben de, vatan haini olmayıp milletin anasını sikmeye and içip, kocaaa devleti aciz duruma düşüren adamlara oy vermeseydin derim. bana mı sordun lan oy verirken göt. devlet benim ama bu devleti aciz duruma düşürenler, kabile devleti haline getirenler benim oy verdiğim adamlar değil. o yüzden git ötede ağla adamın asabını bozma.

    ayrıca bir yazar arkadaşın da dediği gibi bayram değil seyran değilken atatürk'ü ağızlarına alma sebepleri belli oldu. atatürk üzerinden bir olalım, birlik olalım? yok kardeş kalsın. işler tıkırındayken 2 ayyaş, göte gelince biz de atatürkçüyüz ha? sen onu git çomarlarına yedir.

    neyse sonuç olarak bize izlemek düşer. iş abd'ye nota vermeye kadar gittiyse durum ciddi. bu ülkenin, devletin itibarını zedeleyen, uluslararası toplumda küçük düşüren kim varsa çeksin bedelini.

  • o. çocuğu replikleri

    türkiye'de en çok yasak kaldıran lideeeer erduvaaan'dır.

    kırıkkaleli fetöcü bir orospunun çocuğuymuşum gibi yazdım.

  • evli erkek abazalığı

    gerçekten sıkıntılı bir durumdur. benim gibi bekar erkekleri kara kara düşündürüyor bu abazanlık.

    neden düşündürüyor? birincisi bekarlar olarak ulan hakikaten evlilikte seks yokmuş diye düşünmeye başlıyoruz. tamam hiçbir zaman ilk senelerdeki gibi yatakta tutku, heyecan olmaz ama eşi genç ve güzel adamlar da aldatmaya meyilli amk.

    ikincisi olayı sadece erkeğe yüklememek lazım. ben eşini aldatan kadınları da çok duyuyorum. hatta öyle şeyler duyuyorum ki oha bu kadar da olmaz diyorum ama oluyormuş.

    bu aldatma, abazanlık olayları evliler arasında bu kadar yaygınken, boşanma oranları bu kadar yüksekken bekar insanlar nasıl evlenmeye cesaret etsin lan? olm bak bütün bu pislik işler kadınıyla erkeğiyle evlilerin altından çıkıyor. yapacağınız işi sikeyim ya.

    son olarak şunu diyeyim; bizim millet kadınıyla erkeğiyle, seküleriyle muhafazakarıyla ahlaksız bir millet. bu kadar sikine, amına düşkün başka bir millet daha göremezsiniz. aseksüel arkadaşları tenzih ederim :)

  • şaka maka furkan bölükbaşı'nın yakışıklı olması

    (bkz: puşt gibin ibne gibin bişey)

    edit: gaylikle ilgili benzetmeler kaldırıldı. homofobik değilim, bu sözlükte de siyasal islamcılardan başka düşmanım olamaz.

  • bir türk kadınının taciz günlüğü

    ülkede her gün istisnasız kadınlar birileri tarafından tacize uğrarken bazı piçler tarafından "ilgi çekmek için yazıyor yeaa" diye dalga geçilen günlük.

    ben onu bunu bilmem aga 11 senedir bu sözlüğü takip ediyorum ama son 1 senedir kasıtlı olarak sözlükte kadın düşmanlığı pompalanıyor. bunu yapan adamlar da belli. sürekli kadın tüm kötülüklerin anası gibi gösteriliyor. bunu yapan lavuklara da prim veriliyor, alkış tutuluyor.

    her iki cinsin de iyisi var kötüsü var, çıkarcısı, karaktersizi, yalancısı, düzenbazı vs. ama bu dallamalara göre erkekler hep melek, kadınlar şeytan. elini vicdanına koy be amk oğlu. böyle bir şey mümkün olabilir mi?

    beni de meriç ilan edin de gelmişinizi geçmişinizi bi sikeyim amk lavukları.

  • türkiye'de suriyeli istemeyen balkan göçmeni

    bazı annesi arap siki hayranı orospu çocuklarının zoruna giden balkan göçmeni, canımız, kanımız, kardeşimizdir.

    adam türk, türkiye cumhuriyetinde yaşıyor, vergisini veriyor ve karısını, kızına, canına her an yeltenebilecek suriyeli parazitleri ülkesinde istemiyor. yerden göğe kadar haklıdır. kaldı ki, balkan göçmenleri çalışkanlıklarıyla bilinen, tırnaklarıyla kazıyarak bu ülkeye katma değer sağlayan insanlardır. parazit suriyeliler gibi dilencilik, gasp, hırsızlık yapmadılar.

    ülkedeki 1 milyon suriyeli erkek arap ananı doyuramadı mı orospunun evladı ha? yetmedi mi lan ananın yedikleri piç? yüz kere söyledik, analarınız hala doymuyorsa yallah arabistan'a ama ne emmeye geliyorlar ne gömmeye amk.

  • evlenmenin erkeğe faydası

    seks diyen sözlük bebelerini görmemizi sağlayan fayda. sözlükte o kadar tipsiz, yüzüne bakılmayacak tip var ki, seks için evlilikten medet umuyor:)

    lavuğun biri de demiş ki; 30'undan sonra seksmiş, kızlar 30 yaş üstü erkeklere bakmıyormuş. senin gençliğini sikeyim ben suratı sivilceden görülmeyen amk tipsizi.

  • 656. kırkpınar yağlı güreşleri

    gerçek bir antalyalı olarak finalde iki gerçek antalyalının mücadelesiyle gururlandıran güreşlerdir. ismail balaban elmalılıymış sanırım. baba tarafından toprağım olur.

    chp'lilerin ilgisi saçma diyen lavuk milyonlarca seçmeni olan partiyi nişantaşı, bağdat caddesinden falan ibaret görüyo herhalde. ege'nin, akdeniz'in, trakya'nın köylerine gitse binlerce şalvarlı, fistanlı chp'li görecek ama lavuk olmak daha kolay bir tercih tabi. çomarlık köylülük değil zihniyettir amk sığırı.