hatanin varyansi25
profili

  • 9 şubat 2021 fenerbahçe başakşehir maçı

    - bu kırmızı kart bizi finale taşıyacak.

    ali koç

    tanım editi : 90 dakikası eşitlikle sonuçlanan ve uzatmalara giden maç. benim için maç bitti, trtspor'da juventus - inter maçı var. merih de oynuyor.

  • fenerbahçe

    twitter'da #türkfutbolunatemizeller şeklinde hashtag açan taraftarlara sahip kulüp.

    şimdi bakalım bu tag'in açılmasına sebep olan maçta yaşananlara.

    1- serdar aziz'in donk'a yaptığı müdahele > penaltı ve sarı kart ( aynı pozisyonun örnekleri bu sezon ligimizde defalarca yaşandı. en yakın örneği başakşehir maçında galatasaray aleyhine verilen penaltı).

    2- serdar aziz'in köşe gönderinin orada emre kılınç'a yaptığı müdahele > net bir sarı kart.

    bu iki pozisyonu buradan izleyebilirsiniz.

    3- caner erkin'in mostafa'ya bilerek attığı dirsek > kırmızı kartın babası. buradan görünebilir.

    4- herkesin bildiği iptal edilen gol pozisyonu > ofsayt kamerasından bakıldığı zaman net şekilde görülüyor ofsayt. ofsayta kale arkasından bakılmaz, bunu anlatmayalım artık. hepiniz yaşını başını almış belli olgunlukta insanlarsınız.

    5- cisse'nin penaltı beklediği pozisyon > alakası bile yok, kendini atmaktan sarı kart almalıydı. rezillikten başka bir şey değil.

    linnes'in penaltı beklediği pozisyon vb. gri pozisyonları değerlendirmeye bile almadım. gereksiz olurdu, ben bir galatasaraylı olarak mesela o pozisyona penaltı vermezdim. fazla basit.

    neyse diyeceğim şudur. bunların yaşandığı bir maçın ardından hiç top oynamayan, galibiyete gram yaklaşmayan fenerbahçe'nin taraftarı bu etiketi twitterda gündeme sokuyor. üstelik seyircisiz maça seyirci alınmış ve tff başkanı bunun sadece bu maça özgü bir olay olduğunu ve tekrarının olmayacağını çok rahat bir şekilde anlatmış. sen ise şöyle bir maçın ardından kalkıp yönetimi, teknik heyeti veya futbolcuları eleştireceğin yerde dış mihraklara suç atıyorsun.

    söylediklerim yanlış anlaşılmasın. bir galatasaraylı olarak bu durumdan zerre şikayetçi değilim. sayfalarca yazsak fenerbahçe taraftarını uyandıramayız zaten. ama şunu net olarak söyleyebilirim. galatasaray'ın en büyük şansı fenerbahçe taraftarıdır. bu sene oluruz olmayız bilemem ama fenerbahçe taraftarı bu çizgide olduğu sürece galatasaray daha çok şampiyon olur.

    allah bereket versin, ve hepinize tekrar geçmiş olsun.

  • mustafa cengiz

    --- spoiler ---

    35 gün önce alınan kararı fenerbahçe sayfaları olmasa kimse öğrenemeyecekti. önce 35 gündür bu kararı neden gizlediğini açıklasın.

    --- spoiler ---

    bu insanlar gerçek mi, yoksa bot mu bazen gerçekten merak ediyorum. mustafa cengiz kararın 5 aralık’ta alındığını, ancak kulübe 7 ocak’ta bildirildiğini açıklamış.

    bu mallar bu cümleden şunu anlamış. mustafa cengiz’e bir zarf gelmiş, ama zarfı saklamış 35 gün boyunca. sonra 12 numara ve fenerist adminleri ortak operasyon düzenleyip zarfı bulmuş ve kamuoyuna açıklamış*.

    muhattap olduğumuz tiplere bak ya.

  • survivor 2020 ünlüler-gönüllüler

    oğlum bir insan bir insanı reddederken ben seni ersin korkut olarak görüyorum der mi lan. acıma duygun da mı yok ablacım.

  • sözlükçülerin en sevdiği pokemon

    bulbasaur’dur.

    pokemon haliyle diğer pokemonları korur, onların bilinçsiz pokemon eğiticilerinin eline geçmesini engellemek için her gün devriye gezer. net bir şekilde bordo berelidir.

    zaten bizimkilerin ekibine de kendi isteğiyle katılır. karizmadır yani. sesi de çok güzeldir.

  • fenerbahçe

    fatih terim kaçacahahahahahahahahaha
    onlar sıralamayı belirlesiahahahahahaha
    omuz omuza şampiyonluahahahahahah
    senin muriqi’n yoahahahahajahahahaha
    3 temmuz ruhuylahahahahahahahahaha

    tanım : en kibar tabiriyle dünya’nın en keriz takımı. hatadan ders alma veya akıllanma falan hiç yok. temkinli davranayım nolur nolmaz demek de hiç yok. ellerinden ne kadar geliyorsa o kadar göt olmaya çalışıyorlar her sezon. helal olsun gerçekten.

    edit : şeyi unutmuşum. “mayıslar sizin olsun, biz nisanda şampiyonuahahahahaha”

  • 7 ağustos 2019 galatasaray akhisarspor maçı

    başkanlıkları döneminde nihat özdemir’in ilk, ali koç’un üçüncü galatasaray kupasını alacağı süper kupa final maçı.

    bu hayatı fenerliler yaşıyor şerefsizim.

  • galatasaray'a gelen en kötü yabancı oyuncu

    kevin grosskreutz’u saymazsak şayet ki gelip gelmediği bile muammadır. bence lucas ontivero’dur. adam yeni messi olacak dedik, 4 farklı sezon 4 farklı takıma kiraladık, sayemizde traveller oldu kendisi.

    en son malezya’da oynuyordu. messi duysa dava açarmış bize.

  • galatasaraylı olmaktan utanmak

    bu şey değil mi ya?

    (bkz: oyumu hep chp'ye veriyorum ama bu kez akp)

  • fb'nin gs'li çocuğun polarını ters çevirmesi

    poların ters çevrilmesi gerektiği uyarısını yapan muhtemelen 30 küsür yaşındaki fenerli çalışandan daha çok şampiyonlar ligi maçı görmüş olan 6 yaşındaki cimbomlu çocuğun yaşadığı rezalettir.

  • 17 süper lig takımı 33. hafta maçlarına çıkmasın

    çok ses getirmeyecek protestodur.

    bu işin doğrusu 17 süper lig takımı başkanının canlı yayına çıkıp, hüngür hüngür ağlayarak “galatasaray bizim belamızı sikti, her şeyi denedik. hep beraber bildiri bile yayınladık, ama o da götümüze girdi. çıkarıp suratımıza suratımıza hala vuruyorlar” demesidir. işte bu protesto çok ses getirir. hatta avrupa’dan falan sırf taşak geçmek için bile bir çok futbol sever gelir, turizme de katkınız olur.

    bir düşünün derim.

  • fikret orman

    çin’e açılım, japonya’ya yatırım derken beyaz tv’ye yönelen tinerspor başkanı. swh

  • galatasaray'ın ikinci golünde kural hatası olması

    “hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu ama fark edemedik” minvalinde bir kural hatasıdır. swh

  • 9 mart 2019 başakşehir fenerbahçe maçı

    ulan 15 dakika fenerli olduk, volkan, serdar ve tolgay kanser etti. tüm sezon fenerli olanların halini düşünemiyorum.

  • loris karius

    ilk yarı “bizim kalede kaleci var mı ya ehehe” diye soran beşiktaşlılara ikinci yarı “hayır yok zaa xd” diye yanıt veren fenerliler oluşmasını sağlayan kaleci. *

  • fatih terim'in futbol sistemi

    taktik ve teknik bilgisi çok iyi olmasa milan ile 2 yıllık sözleşme imzalayamayacak teknik direktörün futbol sistemidir. genellikle defansı önde kurup, üçüncü bölgedeki presiyle topu hızlı kazanmak ve topa sahip olmak üzerinedir.

    düzenli aralıklarla mal değnekleri toplanıp kendisini eleştirir. onlar için de biraz fatih terim bilgisi verelim, bilgi iyidir.

    şenol güneş, aykut kocaman ve ersul yanal’ın toplamına eşit sayıda kupa kazanmıştır *. beşiktaş’ın 7, fenerbahçe’nin 6 kez katıldığı şampiyonlar ligi’ne fatih terim 8 kez katılmıştır *.

    edit : burun mu o uyardı. milan’da 13 maçta 8 galibiyet, 2 mağlubiyet almış hoca. onu da eklemiş olalım.

  • alvaro negredo sanchez

    adam ciddi ciddi forvetleri ilk kaçıncı dakikada gol atmış onun hesabını yapmış. algı oyunlarına gelmeyin diyor.

    oğlum siz gerçekten gerizekalısınız bak. maçı izle maçı, aç bir izle. adam ölmüş. yıllardır izlerim bu adamı, çok da beğenirdim. ama artık adam sürünüyor. elindeki hesap makinesini bıraksan, maçı bir izlesen sen de göreceksin.

    olgo oyonlorono golmoyon. *

    tanım : beşiktaş'ın rvp'si.

    edit : 4 ağustos'ta yazmışım adamın istatistiklerini, durumunu. çoğunuz yeni uyandı. hala uyanmayan gerizekalılarla da taşşak geçmeye devam edeceğiz. beter olun.

  • 14 mayıs 2017 gaziantepspor galatasaray maçı

    şu kafa golünü erken yesek de cevap verecek vaktimiz kalsa dediğim maç.

  • survivor 2017

    gönüllülerin alması gereken ödülü alamadığı yarışma.

    ama kardeşim bu gerizekalılar da boş boş sağa sola "atış göremiyorlar ehihi" diye sallayacağına biraz kafayı kullansınlar artık. "adem'e nasıl kaybederiz" diye diye survivor şampiyonu yapacaklar adamı. swh

    bak bak. geleceği mahvolmuşmuş. ulan benim geçmişim sikildi o zaman. kia'ya bir hindistan cevizi atmak kadar yaklaşmayı bırak hayatımda hindistan cevizi görmedim ben.

  • gandalf'ın abartılmış bir büyücü olması

    okumadığım ama tamamen katıldığım önerme.

    adam millete umut verip "5. günün şafağında doğuya bakın" diyor. sanki büyük bir büyü yapacak falan sanıyoruz. meğerse bizimki gitmiş adam toplamış da kavgaya gelmiş.*