mazochist22
profili

  • mukemmeligindayanilmazhafifligi

    bu davar hakkında soruşturma başlatılması gayet normal. terör suçu övüyor ve türkiye'de şiddete teşvik eden bir şey yazıyor.

    öte yandan, burada ve tüm sosyal medyada gar katliamı sonrası onlarca orospu çocuğu aynı şeyi yaptı. reina katliamı sonrası onlarca orospu çocuğu aynı şeyi yaptı. tek biri bile ceza almadı. üstelik bu ülkede olması bakımından şiddete teşvik eden yönü ve olası zararları daha büyüktü.

    böyle bir çifte standardın olduğu bir ülkede insanlar adalete ve devlete güvenemezler. ha mevcut hükümetin o bağı güçlendirmeye, insanlara vatandaşlık bilinci kazandırmaya ve aynı ulusun parçası olma hissiyatı vermeye çalıştığını düşünmüyorum. o yüzden normal durum.

    gar'ı, güvenpark'ı, camisi, otobüsü, çarşısı, sokağı vs. nerde olduğu fark etmez; terör eylemi övenin kafasını ezeceksin, gazetesini kapatacaksın, bırak fikrini söylemeyi, nefes alma hakkı bile vermeyeceksin. bu konuda çifte standart adalet sağlamaz, ülkedeki adaletsizlik duygusunu artırır.

  • adana'da linç edilen engellinin hırsız çıkması

    görüntülerin neresinde hırsızlık var anlamadım. dayak atan tarafın üste çıkma çabası olabilir.

    diğer yandan, eğer gerçekten hırsızlık varsa bu linci hukuki yönden haklı çıkarmaz. ama etik yönden bal gibi de minibüste durduk yerde adam dövmekten farklı bir yere koyar.

  • özgür suriye ordusu

    bunlara kuvayi milliye diyen vatan hainidir. kuvayi milliye hem içerdeki işbirlikçi istanbul hükümetine hem de emperyalizme karşı, halkın kısıtlı imkanlarını kullanarak savaşmış bir bağımsızlık hareketidir.

    öso ise suriye iç savaşı başladığı günden beri bizzat emperyalizm tarafından ağır silahlarla, tanksavarlarla açıktan desteklenen bir çetedir.

    pkk ve ışid gibi başka terörist oluşumlara karşı iti ite kırdırmak dışında bir işlevi olamaz. bunlara kuvayi millliye yakıştırması yapanların özde kuvayi milliye düşmanı gericiler olması da ironi falan değil düz takiyyedir aslında.

  • pkk'lıların almanya'da türk yolculara saldırması

    dünyada hava alanında böyle bir ilkellik yapacak başka bir siyasi hareket yok.

    velev ki oldu, herhangi bir avrupa ülkesinin, kendi hava alanında böyle bir gösteri yapmasına izin vereceği başka bir siyasi hareket yok.

    sadık bir fino olmanın getirileri işte.

  • women's march

    ahahahaha, iyi ve kötünün savaşını kötüler kazanmış :((

    iyi dedikleri de el kaide'ci hillary.

  • rakı masasında olmaması gerekenler

    hadron çarpıştırıcı.

  • serkan inci

    yıllardır çizgisini bozmadığı, tutarlı olduğu tek bir konu var: kadınlara karşı işlenmiş suçlardan keyif alıyor.

    geçmişinden gelen müthiş bir kompleks olduğuna eminim.

  • koskoca ingilizcede miş'li geçmiş zamanın olmaması

    bugün yine aklıma gelip beni sinirlendiren durum. adamlar üşenmemiş "geçmişte olup etkisi hala devam eden şey" diye saçma sapan bir tense yapmış, miş'li geçmiş zaman yapmamış.

    gelip buraya bakayım dedim, kekonun biri bize ingilizce özürlü demiş, modalları anlatmış. resmen tansiyonum yükseldi sinirden, bileklerime kolonya sürdüler, anca gelebildim. ulan ben dilbilimciyim, binlerce sayfa akademik makale çevirdim, amerika'da best seller olmuş kitabın türkçesinde benim adım geçiyor. bu varoş gelmiş bana ingilizce özürlü diyor.

    herhangi bir dil diğerinden üstün değildir, ingilizcede miş'li geçmiş zaman diye bir şey olmaması onu herhangi bir dilden aşağı yapmaz. ama aq dilinde miş'li geçmiş zaman yok işte. her cümleme başlarken apparently, from what i heard, it is speculated that falan demek istemiyorum. orayı burayı sömürgeleştireceğinize miş'li geçmiş zaman bulsaydınız ya orospu çocukları.

  • akit'in atv'ye savaş açması

    muhalif medya diye bir şey kalmayınca adamlar birbirlerini linç etmeye başladılar. bağımlılık olmuş, birilerini linç edip hedef göstermeyince elleri titriyor adamların.

  • 21 şubat 2016 humus katliamı

    suriye dezenformasyon timi üyesi orospu evlatlarının birer birer damladığı olay.

    bu katliam doğrudan alevi yerleşim yerine yönelik, sadece sivilleri hedef alan mezhepçi bir terörist saldırıdır.

    rusların, ordunun, hizbullah'ın, sdf'nin vs. şu ya da bu silahlı, cihatçı örgüte yaptığı yaptığı saldırıyla karşılaştırılamaz bile.

    açın bakın daha ortada hizbullah yokken, rusya yokken lazkiye'de, adra'da, ikrime'de aynı şekilde yalnızca sivilleri hedef alan cihatçı katliamlarında bu anasını siktimin cihatçı artıklarından hiçbirinin entrysini göremezsiniz.

    ankara'daki saldırıyı ypg yapmadığı için ypg'ye küfretmeye gerek yok.

    ama bu orospu çocuğu cihatçı artıklarının anasına bacısına ölmüşüne dirisine küfredeceğiz.

  • bayırbucak türkmenlerine yardımın engellenmesi

    yine bir suriye konusunda geri zekalı bilinçlendirmesi yapalım.

    türkmen olunca faşizme karşı omuz omuza olunmuyormuş.

    türkmenlik, kürtlük, araplık kendi başlarına önemsiz kavramlar. bunu bu dezenformasyoncu itler de gayet iyi biliyor. çünkü suriye'de ve hatta ırak'ta türkmenler, özellikle sünni olmayan türkmenler cihatçılar yüzünden yıllardır sıkıntı çekerken sesini çıkarmayan tipler, sadece türkmenlerin cihatçı kesiminin anası sikilirken bağırmaya başlıyor.

    mesele türkmense, gavat oğlu gavat, o türkmenler cihatçılar yüzünden yerinden yurdundan olurken nerdeydin? sloganı allahu ekber olan kuduz itlerle medeni insanları neden bir tutalım?

    bu orospu çocukları yıllardır meseleyi türk-kürt-alevi-sünni karşıtlıkları üzerinden açıklamaya çalışıyor. suriye politikaları bu yüzden analarının amına girdi. mesele türk-kürt ya da sünni-şii-alevi meselesi değil, barbarlığa karşı medeniyet meselesi.

    cihatçıdan yana olan türkün de kürdün de arabın da anasını sikeyim. cihatçıların karşısında olan türkün de kürdün de arabın da ellerinden öpeyim.

  • 12 şubat 2016 suriye'de ateşkes sağlanması

    ateşkesin koşulları vs. zamanla ortaya çıkar ama zaten bir süredir batı'nın suriye politikası esad'ı sike sike kabullenmek üzerine şekillenmiş durumda.

    emperyal batı bizim derin stratejistler gibi köylü zihniyetli ve mezhepçi değildir. batı için çıkarları önemlidir. başta yaratmaya çalıştıkları "diktatöre karşı direnen ılımlılar" algısı kalp yiyen ösocularla, köy basıp mezhebi-dini katliam yapan islamcılarla, kimyasal silah kullanan cihatçılarla birlikte kıvrılıp kendi götlerine girmiş olduğundan, bu savaşta cihatçılara baştaki gibi açıktan destek vermek kolay olmuyor.

    ama bu savaş bitti demek değil. körfez ülkeleri ve türkiye cihatçıları desteklemeye devam edecek. çünkü bizdeki köylü zihniyetli yöneticiler ülkelerinin çıkarlarını değil mezhebi nefretlerini, karizmalarını düşünürler. insan hayatı bunlar için gazete manşetlerinden daha önemsizdir. işin kötü tarafı, bu köylü zihniyetli yöneticiler yüzünden ölüme sürülen koyunlar için de kendi hayatları bunların koltuğundan daha önemsizdir. o yüzden türkiye tamamen pakistan olana kadar bu savaşı sürdürürler.

    burada karşı tarafı mezhepçilikle suçlayan anasını siktimin piçlerine karşı suriye'yi bilmeyenleri bilgilendirmek de her zaman borcumuzdur. esad'a bağlı suriye ordusunda aleviden çok sünni vardır. ordunun kontrolündeki yerleşim yerlerinde aleviden çok sünni yaşar. evlerinden olan göçmenlerin hemen hepsi cihatçıların kontrolüne geçen yerlerden kaçanlardır. suriye'de 5 yıldır mezhep temelli katliamları yapanlar, bu piçlerin desteklediği cihatçılardır. o yüzden bu cariye çocuklarının "şia nefretiyle doğacak çocuklar" martavalına inanmayın. bu orospu çocukları zaten bu şekilde doğuyorlar. esad'la, suriye'yle falan alakası yok.

  • şubat 2016 suriye ordusu halep operasyonu

    hem katliam tehlikesiyle karşı karşıya olan köyler kurtarılmış hem de yanlış anlamadıysam cihatçı pedofillerin türkiye ile bağlantısı büyük oranda kesilmiş.

    bu savaş çok büyük oranda türkiye'nin yardımı yoluyla yürütülüyordu. ürdün savaşın bitmesine dünden razı, lübnan'da hizbullah engeli var, bir tek türkiye bu cihatçı pedofil artıklarına tam koşulsuz ve ideolojik destek sunuyordu.

    kısaca suriye devlet başkanı, uzman doktor, suriye ordusu başkumandanı sayın beşşar esad ile rusya devlet başkanı, eye of the tiger, sayın vladir vladimiroviç putin hem emperyalist batıya hem de onların köpekliğini yapan pedofil, dinci orospu çocuklarına güzel bir şamar daha atmış.

    birazdan kendini köşe yazarı sanan malum cariye çocuğu gelip esed anamızı sikti :( diye başlık açar.

  • foucault'nun sözünü paylaşan öğretmene soruşturma

    eğer öğretmen diyanetin "kızlarınızı sikebilirsiniz" sözünü paylaşsa soruşturma açılmazdı.

    zaten biliyorsunuz foucault afedersiniz cinselliğin tarihi diye de kitap yazdı, bunlar ehli sünnete aykırı insanlar.

  • selahattin demirtaş

    duruşunu sağlam bulmadığından dolayı demirtaş'tan da siyasi çizgisinden de pek haz etmem ama hakkında "türkiyelileşme" üzerinden yapılan yorumlar çok komik.

    evet "türkiyelileşme" üzerinden bir işe girişti, yüzde 13 gibi bir oy aldı, akp'nin 40'lara inmesinde büyük katkısı oldu. peki sonra?

    önce suruç'ta, sonra ankara'da türkiye'nin gördüğü en büyük terör saldırıları gerçekleşti. 40'lara inmeyi sindiremeyen akp millliyetçi oyları almak için hdp üzerine oynadı. sonuç noldu? kendini akp muhalifi sanan ne kadar salak varsa akp'nin kollarına koştu.

    aylardır da akp doğu'da patır patır sivil öldürüyor. "türkiye"nin ne kadar umrunda? hendek, terörist zart zurt. o hendekler zaten akp'nin yaptıklarına karşı kazıldı. aynı gezi'deki barikatlar gibi. iki yıl önce "atatürk'ün piçleri" diye sokakta kovalanan tipler şimdi milliyetçi salaklıklarından ötürü aynı polislerin daha da radikal versiyonlarına alkış tutuyor.

    "türkiyelileşme" konusunda çook böyük umutları olan ama şimdi hayal kırıklığına uğrayan saflar, kürtler tamamen sindirildikten sonra sıranın izmir'e, edirne'ye, istanbul'a, ankara'ya gelmeyeceğini sanıyor. çünkü bu kesim devlet şiddetini tam olarak görmedi henüz. mesela dilek doğan'a yapılanlar kitlesel olarak yapılamayacak şeyler gibi geliyor. tekbir diye böğürüp sağa sola sıkan adamları size karşı kullanmayacaklarını sanıyorsunuz.

    batı'yla anlaşmış siyasal islam türkiye için, özellikle siyasal islam karşıtı kesim için en büyük tehlikedir. akp en büyük tehlikedir. milliyetçi reflekslerle hdp'ye, rusya'ya, esad'a karşı akp tarafına geçtikçe kendi sonunuzu hazırlıyorsunuz.

  • kişinin de'yi ayrı yazmama özgürlüğü

    kişinin, yazdığı şeyi okuyan insanların işini zorlaştırma özgürlüğüdür.

    bir metin de, özellikle uzun bir cümle de de ya da ki eki yanlış yazıldığı zaman, okuyan kişiyi ister istemez cümle başına döndürürki buda haliyle yazının akıcılığına zarar verir (görüldüğü üzere).

    de ve ki eklerinin doğru yazılması uluslararası'nın bitişik, bir şey'in ayrı, birkaç'ın bitişik yazılması gibi bir şey değil. az da olsa okumayı kolaylaştıran ve değişmesinin pek imkanı/anlamı olmayan bir dil kuralı.

    ayrıca iyi bir okur-yazar bu tür şeyleri otomatik yapar zaten. yapmadığında rahatsız olur. bunun üzerinden politika üretmeye gerek yok, space'e bas geç işte, daha kolay. zaten "ben biliyorum ama yazarken dikkat etmiyorum" diyen tipler genelde imla kurallarına hakim olmayan kişiler oluyor. yazarken dikkat etmeyecen de ne zaman dikkat edecen, konuşurken mi?

  • 17 kasım 2015 polis özel harekat kutlaması

    "başınıza bir şey gelse polisi ararsınız"cı orospu çocukları mesaiye başlasın bakalım.

    türkiye tarihinde tekbir diye böğüren insanlar katliam yaparken (sivas, maraş, çorum, gazi vs) polis hiçbir zaman işini yapmamış, seyretmiştir, hatta kimi zaman katliama katılmıştır.

    orospu çocuğu yavşaklara bak, hayatımız boyunca en fazla 1-2 kez polise işimiz düşecek diye polisi eleştiremeyecekmişiz. yavşak oğlu yavşaklar, yüzsüz orospu evlatları, o zaman katlettiğiniz işçilerin ürettiği malları kullanmayın, eylemlerde saldırdığınız öğretmenlerden eğitim almayın, hastanelerde saldırdığınız doktorlardan sağlık hizmeti beklemeyin, iş güvencesi kalksın diye götünüzü yırttığınız memurlara işinizi vermeyin. aklını, beynini siktimin amip sürüsü ya.

  • aleviler'in beşar esad sevgisi

    tüm sünnileri öldürdüğü zaman değil, tüm selefi-vahabi piçleri, cihatçıları, islamcıları imha ettikçe katlanarak artacak olan sevgidir.

  • 8 eylül 2015 sincan'da chp binasına saldırı

    gayet normal olan, aylardır söylediğimiz şeylere işaret eden saldırıdır. kürtlere karşı akçı-ülkücü tayfayı destekleyen herkese ders olmalı.

    anadolu çomarı için zaten pkk, chp, sovyetler birliği, alman istihbaratı, aleviler, ateistler, yahudiler, idi amin vs hepsi aynı şeydir. bunun "yeni chp" ile ilgisi yok. bakın ülkücü-islamcıların yaptığı çorum katliamı'nda nerelere saldırmışlar mesela. bu kesimin düşmanlığı insanlığa, medeniyete ilişkin her şeye karşıdır.

    ödünç oy muhabbeti yapan yavşaklara bakmayın. kendi tarihini dahi bilemeyecek kadar salak olduklarından bu saldırıyı son 1-2 sene ile açıklamaya çalışıyorlar.

    tüm mesele medeniyet-hayvanlık çatışması.

  • 8 eylül 2015 kürt vatandaşlara yapılan saldırılar

    klasik türk-islam sağcısı davranışı. alevi mahallelerine de saldırıyorlarmış.

    çözüm sürecinde akp'yi ihanetle suçlarken, sınırlardan pkk'lılar girerken akp binalarına saldırmaya götleri yedi mi? şu 10 yılda binlerce sosyalist, kemalist, kck'lı akp'nin muhalif avı yüzünden hapse girerken bunlara tek bir şey oldu mu?

    şimdi işçilere, çocuklara saldırıyorlar. devletin tasmalı köpeği olmak bunu gerektirir.