lahmacunmania24
profili

  • kolpaçino tayfun

    kendi karıları götürürken sabri abinin kuşunu düşünmemektedir.

  • fatih tezcan'ın atatürk tweet'i

    dir diri yakılması gereken vatan haini bir oç içeren durum. ama suç bunda değil buna yol veren akyargıda. cb sövdü diye 15 yaşında veletleri kovalayanlar, ülkenin kurucusuna hergün ağız dolusu söven hasta ruhlu bir ajana dokunmuyor bile.

  • 29 ekim 2019 cizre'ye kayyum atanması

    seçimle alamadığını zorla gaspetmektir. tabi malum çete buna ileri demokrasi der.

    terörörörö ise seçime niye soktunuz ?

  • 20 ağustos 2019 memur-sen iş bırakma eylemi

    bi bok yiyemezler. emekli ve öğrenci dövmeye bayılan kahraman polisimiz piyasaya çıksın yeter.

  • 2. dünya savaşı'nda almanlara yönelik tecavüzler

    stalin denen yamyamın 'askerlerin eğlencesine engel olamam' dediği durum. durum dediğimde milyonlarca kadının asker dedikleri hayvanlarca tecavüze uğraması. tabi amerikan eliyle öldürülen milliyetçilik sayesinde almanlar bu durumu sklemez bile. ayrıca bunda var (bkz: dresden bombardımanı)

    savaş gerçeği böyle birşey işte. bizi afrine götür deyip bedelli yapan peluş ayıcıklara güvenip kimse savaşa girmesin. bedelini kadınlar ve çocuklar ödüyor zira.

  • ekrem imamoğlu

    oy vermiş chpli ayağına yatan bazı akdomuzların bok attığı başkan. 6 ayda ske ske chpli yaptı hepsini. yeni nesil trolcülük chp li gibi yazıp başkanına sallamak oldu

    trol maaşım kesilecek diye telaşa kapıldıysanız tatlı annenizi gönderin 3 5 ateşleyelim. ağzına koyacak birşey bulunur.

  • 27 temmuz 2019 suriyelilerin miting yapması

    polis 'kardeşlerimizin' muhtemelen izleyeceği miting. zira 50 kiloluk kızları yerlerde sürükleyip emekli dövmek daha kolay ve çekicidir. hatta o suriyelilere tepki gösterenler olursa onları da dövebilirler. sonuçta burası suriyelilerin ülkesi, siz kimsiniz ? plajda karız kız dikizleyen suriyelileri halktan can siperhane koruyup tepki gösteren türkleri jopluyorlardı.

    işin içinde haritadan yer beğenmek var, döveceğin tarafı iyi seçmen lazım.

  • canan kaftancıoğlu

    valla istediğiniz kadar götünüzü yırtın, kadın 31 mart'ta çalıştı.. chp yine her seçim olduğu gibi oyları çaldırıp arkasından alık gibi bakmadıysa bu kadının payı büyüktür. bu ülkede seçim kazanılacaksa sike sike kürtlerden oy alacaksınız. bu kadın gibi sonuçlarla değil, pkkcılara siyasi zemin hazırlayan onları kürtlere ulaşmanın bir aracı olarak kabullendirenlere laf edin. pkk yöneticisinin arkadaşını belediye başkanı yaptı bu halk ve çok sevdiği ampulü, sktirin gidinde onlara laf edin.

    edit: bu kadın var diye ak yürüyenler oy vermezmiş. yarak vermez, kendi çobanları kırk yıllık terörist başına methiyeler düzerken, türk kanı içmek istiyorum diyen şivan perverle halaylar çekerken, türklüğü milliyetçiliği ayaklar altına alırken, barzaniyle yatağa girerken verdiyse şimdi de verir. biliyorlardı görüyorlardı yine de verdiler. seçmenin bi omurgası var falan zannediyorsunuz. zaten vermezlersede kendi pisliklerinde çürüsünler. sikim kadar oyu olan mhp nin boş kahvehane milliyetçiliğini sözlükçüler bile yemiş. bu millet milliyetçi falan değil. işine geldimi milliyetçisi.

  • konyalı avukattan saldırganları savunurum beyanı

    affedersiniz konya.

  • şampiyonlar ligi 2018-2019 yayıncı kuruluşu

    amk ülkesi nasıl bi cehennemse önce nba i aldılar elimizden şimdide şampiler ligini. en ufak zevk alma yaşamın keyfini sürüp kafa dağıtma şansınız yok. yat kalk hayvan gibi vergi ver, bir de o 3 numara bıyıklı şeytanın palavralarını dinle. ben niye seveyim amk yerini ?

  • biz rahip brunson'un tutuklandığını da bilmiyorduk

    meal: ne halt yiyeceklerini kendileri de bilmiyorlar. bunları tanıyorsam rahibi tutuklayan savcı için 'aslında fetöcü abd ile aramızı bozuyor' deyip işin içinden çıkar.

  • dayısı ve abisi tarafından tecavüze uğrayan çocuk

    işte bu tamda peygamberler şehri.

  • leyla aydemir'in ölü olarak bulunması

    eskiden başı okşanan, bakkala yollanan çocuklar artık dere kenarlarında, direk diblerinde ölü bulunuyor. boğazına kadar pisliğe batmış ülke, kimse farkında değil.

  • başörtülülerin muharrem ince'ye oy vermesi

    herşeyi geç adamın annesi ve kardeşi tesettürlü. sizi ikna etmesi için daha ne yapması lazım ? o da mı türban taksın ? yada öbürü gibi bunlaaaar diye mi bağırsın ?

  • suruç'un müsebbibi demirtaş'ı ziyaret edendir

    şu kel kafa varya rte den bile daha tehlikeli. allah korusun beterin beteri dedikleri adam tamda bu. ülkeyi iç savaşa sokar akşamınada bavullarını toplayıp kaçar.

  • f35 yerine alternatif uçak önerileri

    ülkeden yiyecek etin yok amk ne uçağı. polonya'nın hastalıklı hayvanlarına kalmışsın. hala uçağımızı yaparız, tank geliyor, araba yolda diyorlar. millet 5. nesil uçak ile kıtalar arası füze sistemleri arasında kar zarar hesabı yapıyor. sen hangi uçak mühendisinle hangi silah şirketinle 4. 5. nesil için arge yapacaksın ? ethem sancağa ihale peşkeş çekmekle olmuyor ne yazıkki. eline geçen parayı betona gömen adamların aklına ancak gelmiş birşeyler üretmek. ha parçalarını oradan buradan toplayıp yerli vida ile birleştirir üstüne de bir boya atarsın yerli olur. 1000ali iyi yapıyor o işleri. (bkz: önemli parçalar almanya'dan basit parçalar bizden)

    yerli uçak göklerdeydi, ne oldu benzini mi bitti de komünist kaka rusların kucağına oturmayı tartışıyorlar.

  • israil'e karşı edilen duaların işe yaramaması

    şunu birçok kez yazdım ama her seferinde cuk oturuyor.

    'istedikleri kadar dua etsinler, tanrı en iyi topçu birliğinden yanadır'

    -napolyon

  • türk silahlı kuvvetleri kudüs'e girsin

    ilk önce genç sivil eskisi fetocu piçler gitsin bence. arkadan da kefenli dallamaları göndeririz. iyi alıştınız gariban oğlunu keyfine oraya buraya gönderip seçim kampanyası yapmaya.

    kudüs orada uçak orada (bkz: bak şurdan siktir git)

  • ülkenin şeriatla yönetilmesini isteyen insanlar

    mesela bunlar bir de ciddi ciddi laf anlatıyor. 'şeriat olsa öyle olur muydu yeaa' diye. ümüğünü sıkasım, yere vura vura skesim geliyor amk haşerelerini.

    allah'ın kanunlarıymış. bedevi çobanı kıçından uydurup yazsın 1500 sene sonra ona göre ülke yönetilsin he mi ?

  • duanın hiçbir işe yaramaması

    'istedikleri kadar dua etsinler, tanrı en iyi topçu birliğinin yanındadır'

    -napolyon

    edit: @washington ananasi adlı yazar. bu sözün napolyon'nun söylemediğinden, eski bir genel fransız ata sözü olduğundan bahsetti. lakin napolyon'un topçu olarak askerliğe başladığını düşünürsek ben napolyon'a ait olduğunu düşünüyorum.