ksanthos16
profili

  • esed rejiminin büyük idlib katliamı

    kudurun çöl faresi islamcı teröristler ve destekçileri kudurun!

  • sözlük yazarlarının askerlik yaptıkları yerler

    caddebostan ziraat bankasi subesi.

  • myrica sözlükten uçurulsun kampanyası

    sadece myrica değil, tecavüzü meşru gören entry'lerini beğenenlerin de uçurulması için başlattığım kampanya. tecavüzcülere ve destekçilerine sözlükte yer olmamalı. bunun gibiler toplumdan da tecrit edilmedi.

    (bkz: #78786059)
    (bkz: #78786709)

    muhur editi: ekran goruntusu eklendi https://eksiup.com/83ed72add69

    edit3: ucuruldu, gecmis olsun!

    edit2: eksisozluk iletisim hattina sikayette bulununuz https://eksisozluk.com/iletisim

    edit: millionshop sagolsun bu yazarin diger igrenc sicmiklarini cikarmis

    (#78718697) üniversiteli gençlere, şerefsiz galericinin yaptığı ahlaksız teklife suç olmayan eylem demesi...

    (#78356074) kadının kafasında şişe kırılmasına gayet güzel ve desteklediğimiz eylem demesi...

    (#78086125) rahatsız edilmemek için yüzük takan kadınlar için "ilgi orospusu" demesi, sence senin gibi amcıklar musallat olmasın diye olabilir mi "orospu cocuğu"...

    (#77740699) özge borak'a yapılan 1 milyon liralık ahlaksız teklife, "teklif var, ifsa edilmesi ergenlik benim kukum 1 milyon ediyor demeye çalışmış" demesi...

    (#77313151) otuz yaşından sonra kadınlara ilginin azalması başlığında kadınlara "cum bucket" yani kısaca "gelen giden boşalmış ondandır" demesi...

    (#76568287) kadınların zekayı siklemediğini söylemesi - ne onlar bir tür mal mı sence zekayı önemsemeyecek ?

    (#75457477) kendisinin ingiltere'de bakire kadın olmadığını, kendilerinin kadar kimsenin kevaşe olamayacağını söylemesi...

    çaylıklıktan kimse mesajımı görmez, entry olarak yazdım zaten buyrun size de gönderiyorum. o kadar sinirlendim ki üşenmedim baktım liste yaptım. umarım geçmişte yazdıkları insanlarda tepki oluşturur.

    (#71641871) sokakta taciz edilen kadın görüldüğünde hiç birşey yapılmaması gerektiğini söylemesi ve kadınlara güvenilmemesini telkin etmesi...

    (#71411278) kadınlara cum bucket diyerek düzenli hayat için evlendiklerini söylemesi...

  • japonyada öğle yemeğine 3 dk erken çıkan adam

    ahlak degil obsesifliktir. japonya, asiri calismaktan olenlerin oldugu bir ulke. asiri calismanin, fazla mesai yapmanin ve bunun karsiligini almamanin, sirkete kole gibi baglanmanin normal karsilandigi bir ulke. japon kulturu, asiri baskici bir kultur. bu sebepten oturu zaten zibilyon adet manyaklik japonya'dan cikiyor. 3 dakika erken cikmismis yemege!

    bir japonya ovuculer iki iran ovuculer, al birini vur otekine.

    edit: okuyun okuyun da japonya guzellemelerinize bir son verin

    death from overwork: japan's 'karoshi' culture blamed for young man's heart failure

    edit2: olumlere dair turkce kaynak

  • dini eğitim 3 yaşında başlamalı

    (bkz: cocuk istismari)

  • bitcoin

    zir cahillerin en sevdigi para birimlerinden biri. az evvel biri cikmis, tamamiyle abd gudumunde olan guney kore icin "cin'in karisi ama abd ile de flort ediyor" demis. yarabbi bu ulkenin insanlari niye bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya bayiliyor?

    edit: ergen zekali sahis imla hatalariyla dolu, anlatim bozukluklari iceren, ne dedigi anlasilmayan, duvar gibi bir edit dosemis. huhhhh??? herseyi de bilmeyin yahu!

  • beğenmek yerine beyenmek yazan insan

    dil canlidir, degisir. ancak dilin, belirli bir zaman diliminde standartlastirilmis yazim kurallari vardir. bu kurallara uygun bir sekilde yazmak, kisinin entelektuel seviyesini ele verir. bu sebepten oturu, begenmek yerine beyenmek yazan insan, kendi ana dilinin yazim kurallarini bilmeyen insandir. kabul edilebilir hicbir yani yoktur.

  • 1 eylül 2017 hiçbir yerin açık olmaması rezaleti

    rezalet degil normal bir durumdur. kole mi insanlar 7/24 sizin pembe gotunuzun keyfi icin butun bir ulke tatil yaparken calisacak? welcome to turkey demeye gerek yok. cok uzaga degil, avrupa'ya 25 aralikta, paskalya ertesi pazartesinde, kimi yerlerde 15 agustosta gittiginiz zaman koca koca sehirlerde inin cinin top oynadigini goreceksiniz. toplu tasima bile calismaz 25 aralikta. butun ulke tatildedir.

  • arabasına ya sev ya terket yazdırmış gurbetçi

    avrupa'da yasayan bir anadolu comari.

  • thy'nin uçak kapasitesinin üzerinde bilet satması

    overbooking denen ve butun havayolu sirketlerinin yaptigi sey. amerika'yi yeniden kesfetmenin bir manasi yok. overbooking, ucaklarin yuksek doluluk oranini garantilemeye yarayan ve gereksiz yere bos ucmasinin engelleyen, boylelikle de musteri acisindan ucak biletlerinin daha ucuz olmasini, havayolu sirketi acisindan da maliyetlerin kompanse edilmesini saglayan seydir.

  • ryanair'de seks yapan yolcular

    iki adet ingiliz comarinin cozutmasi. anakara avrupasi'nda nereye giderseniz gidin icip icip sican, kuduran, etrafa saldiran, olay cikaran, insanlara rahatsizlik veren biri muhakkak ingiliz comaridir. bir ulke dusunun ki aristokratlari kadar comarlariyla da dunya capinda meshur olsun, o ulke suphesiz ki ingiltere'dir.

  • 769 liraya nike almak

    italya fiyati 166€ olan bir ayakkabiyi almaktir. 166€ spor ayakkabi icin ortalamanin ustunde bir fiyattir ancak rahatlikla harcanabilecek bir rakamdir. aslolan sudur ki ayakkabi pahali degil turkiye'deki alim gucu dusuktur.

  • laikçi çomarların ekseriyetle esad hayranı olması

    (bkz: esed'in tekrar esad olması)

  • parmesan

    izmir tulumuyla karsilastirilmasi abesle istigal olan peynir. evvela parmesan, daha dogrusu parmigiano reggiano, ab yasalariyla koruma altina alinmis bir peynirdir. protected designation of origin etiketine sahip bu urunu kimse kafasina gore uretemez. uzerinde pdo amblemi olan urun bilin ki parma taraflarinda geleneksel tarifine uygun bir sekilde uretilmistir. izmir tulumuysa herhangi bir yasayla koruma altina alinmamis bir peynirdi ve turlu hilelerle uretilebilir. kalitesinden hicbir zaman emin olamazsiniz. izmir tulumu taze peynirken parmesa yillandirilmis peynirdir. biri elmaysa digeri armuttur.

    su yozgatta kahvaltida parmesan yiyordun tarzi sig muhabbetlere gelecek olursak. bir insan zaman icerisinde kendini gelistirebilir, farkli kulturleri taniyabilir, kiyaslama yapabilir. yozgatli olmasi sabahtan aksama oturup yer sofrasinda sogan kirmasini gerektirmiyor.

    ez cumle. parmesan'i da izmir tulumunu da severim. ikisi de kaliteli ve lezzeti bol peynirlerdir. biri digerini sikip atamaz. kaliteli iki urun icin bunu iddia edenlere riayet etmeyiniz, iki peyniri de hapir hupur goturunuz.

    budut: az evvel aldigim harika habere gore izmir tulumunun tescil sureci islemekteymis. yani yakin zamanda izmir tulumunun citasi yukselecek.

  • 19 ekim 2016 bomonti bira rezaleti

    butunluk 6/10
    akicilik 4/10
    inandiricilik 3/10
    rezaletilite 1/10

    bokum gibi rezalet.

  • türk ateisti

    agresiftir. cunku karsisindaki din, nefes alma hakkini bir lutuf olarak sunan dunyanin en agresif dinidir. alman ateisti elbette agresif degildir bir turk ateisti kadar. cunku almanya'da ne protestan kilisesi bu kadar cozutur, ne de katolik kilisesi. ayni ateist agresifligini italya'da da gorebilirsiniz. bunun sebebi de italya'nin tam gobeginde vatikan adinda mussolini tarafindan kurulmasina izin verilmis bir kanser hucresinin yer almasi ve papazlarin, kardinallerin her sene turlu rezilliklerinin ortaya cikmasidir.

    turkiye'de imamlar cikip rahatca ve de hicbir yaptirima tabi tutulmadan "6 yasindaki kizlarla evlenebilirsiniz. kadinlar dovulduklerine sukrtemeli" diyebiliyorsa sen turkiye'deki atestin seni karsisina alip sakin sakin konusmasini bekleyemezsin. sen once bir kendine ceki duzen ver de sonra karsindakinden saygi bekle.