Sık geçen başlıklar
Debe Arşivi
arşiv kapsamı: 4 Haz 201526 Haz 2026
spiker ingiltere'nin maçın penaltılara kalmasından korktuğundan bahsediyor, daha önce penaltılarla elendiği turnuvaları sayıyor. sonra da ekliyor, southgate'in bu konuda bir çekincesi var... ulan eklesene 96 avrupa şampiyonasında ev sahibi ingiltere penaltilarla almanya'ya elenirken penaltıyı kaçıran kişi southgate'ti diye. arkadaş maç anlatmak haricinde hiç mi futbol izlemiyorsunuz anlamıyorum ki
tatmin etmemiştir. halkımız daha fazlasını istiyor.

şaşkınlık notu: yuh lan, suya bile %10 ötv getirmişler. su lan bu, su. içmezsen ölürsün. bunun neresi özel.

-

sadece paramıza çökmüyorlar, onurumuza da hakaret ediyorlar. sırf onlara oy vermediler diye trakyalılara, egelilere ve muhacirlere hakaret yağdırmışlar. şükrü alnıaçık, mhp ankara 3.bölge milletvekili adayıymış, kazanamayınca basmış hakareti.

(bkz: 3 temmuz 2018 mhp'li şükrü alnıaçık'ın hakaretleri)
bu ülkede solcular kadar kendi ayağına sıkan bir başka kesim daha yok; yılmaz özdil, seni seviyoruz ama yeter; muharrem ince, sol kesimin son zamanlarda çıkardığı, topluma umut veren önemli bir lider; her insan hata yapar, bu adamın üzerine gitmekten artık vazgeç; sevapları, günahlarından fazla; nihat genç, iyi parti'yi diline doladı, ali türkşen'den cevabını aldı, sen de cevabını ince'den aldın, yeter uzatma.
lan avrupanın ilkokul çocuklarının arduino ödev projesi olarak yaptığı şeyleri bizim koca koca şirketler buluş gibi sunuyor şaka gibi amk.

insan şunu insan içine çıkartmaya utanır ya.
“çocuklarınıza çığlık atmayı öğretin” dedi bir aile bakanı. sonra “9 yaşındaki kız çocuğuyla evlenilebilir” dedi diyanet.
kapatamadık o çeneleri, susturamadık o dilleri!..
sonuç; gizemler, eylüller, leylalar ve diğerleri...

oysa ne demişti mustafa kemal atatürk?

"vatanı korumak, çocukları korumakla başlar."
böyle haberlerin altında benim bir çocuğum var saçının teline dokunamıyorum muhabbeti yapmayın lütfen. bir kusma geliyor bana. ölmüş çocuğun ardından yapılan muhabbete bak. aynı şey eziyet gören hayvanların başlıklarında da var. kedim şöyle kedim böyle vs. kendinizi övüyorsunuz.
son dönemde gözlemlediğim tuhaf aktivite. ülkenin her yerinden habire kayıp çocuk haberleri geliyor birbiri ardına.. insanlar infialde ! "idam" sesleri yükseliyor..

ufacık meleklerin katledişine duyarsız kalmayan ülkem insanının duygusunu sömürenler o çocukların masum bedenleri üzerinden yıllardır gerçekleştiremedikleri "idam" fantazilerini hayata geçirmek adına mevcut durumu kullanıyorlar.

mavi gözlü küçük melek leyla ve dünya tatlısı masum eylül'ün masum bedenleri soğumadan "idam isteriz" çığlıkları atıyorlar her yerde.

aslında biliyoruz ki bu iki yavru umurlarında bile değil...

onların katilleri de umurlarında değil..

dertleri ülkeyi 100 yıl geriye götürecek olan "idam" cezasını geri getirmek.

sanıyor musunuz ki çocuklar, masumlar, garipler umurlarında !

devlet bahçeli "idaaam" diye sayıklarken bir yandan da mafya bozuntularına af diye yırtınıyor !

idam cezası kaldırılmamışken apo elindeydi ! meydanlarda urgan atıyordun. asabildin mi?

yandaşları yüceltecekler, salacaklar, kendi kafalarında olanları serbest bırakacaklar.

karşı görüşte kim varsa, muhalif kim varsa, bir yafta vurup idam etmek dertleri !

uyanın !

idam çözüm değildir.

idam çare değildir.

idam gerçek suçluyu caydırmaz !

idam masum olma ihtimali olanın canını allahın yerine almaktır. müslümanlık değildir, şirktir ! allahın verdiği canı ondan başka kimse alamaz !

defalarca kandırılan sonra "kandırılmışız allah affetsin" diyenler, belki de masum insanların yaşama haklarını ellerinden alıp sonra "kandırılmışız" diyecekler..

idamın dönüşü, telafisi yok !

idam ilkelliktir..

idam insanlık dışıdır !

idam eylül ile leyla'nın kanı ve canını geri getirmez.. çocuk yurtlarında çocuk tacizcilerini görüp de "bir kereden bir şey olmaz" diyenlerin de umurunda değil zaten o masumlar ..

katiller için idam kurtuluştur !

idama hayır !
.mk şu akıl oyunları yüzünden kadın-erkek ilişkileri kangren oldu. ilgilenip de ilgilenmiyormuş gibi davranan kadınlar yüzünden bizim barzolar da naz yapıyorsunuz sanıyor iş tacize kadar gidiyor.

şöyle piremses tripleri atıp oyun oynayan kadınları saçından tutup iskandinav kadınların kirli sepetlerine gömmek istiyorum.

oğlum bakın size de iki çift lafım var: hayır diyen kızlara ısrar etmeyin bırakın akılları başlarına gelsin zamanla peşlerinden koşmadığınızı görünce ilgilenen ilgilendiğini söyler.

kısır döngüye sokmayın artık şu işleri!
reelde tanıyan eden varsa etrafındaki kadınları uyarsın. potansiyel tecavüzcüdür bence. alkol alıp kendinden geçen bir kadına tecavüzü suç olarak görmek bir yana, hak edilmiş bir muamele olarak anlatan bir pislik.
nick altından ve yazılarından gördüğümüz kadarıyla kadın düşmanı ve kadın düşmanları tarafından "göte göt diyen yazar" diye övülüyor.
görüyorsunuz işte, anlatmaya gerek yok.
içlerindeki bitmek bilmeyen kinin, kadin düşmanlığının tecavüz savunuculuğuna kadar gittiğine şahidiz.
sabah akşam kadın düşmanlığı yapanları ayrı bir incelemeye tabi tutmak gerek. aralarında ciddi manada sapık, psikopat, hasta, takıntılı manyak var.
işe gitmeden önce bu tarihle ilgili başlığa gelip bi bakayım dedim. geldim ama gördüklerimden büyük bir utanç duydum.

şike yapmış bir camianın taraftarı olan insanlar (-ki bu insanlar çok net görünüyorki bu dava ile ilgili bilgileri çok sınırlı) kendi takımlarını bir ahlak ve direniş sembolü olarak görmeleri gafletini yaşamaktalar.

şike yaptığını kabul eden eski başkanınız, eski asbaşkanınız, eski yöneticileriniz, eski teknik direktörünüz varken sizin biz direndik demeniz fazla zorlama ve saçma duruyor.

metris cezaevinden çıktığı gün canlı yayında "hoca efendi ile konuştum yüreğinde bize karşı bi kötülük yok" diyen, genel kurulunda "ben şike yaptıysam fenerbahçe için yaptım diyen" ve alkışlanan yine genel kurulda "araba çalmaya gittiniz. kapıyı açtınız, bindiniz ama kontağı çalıştırmadan indiniz. şimdi bu suç mu" diye soran, kısaca yaptığı herşeyi alenen itiraf eden eski başkanınıza rağmen fetö bizi yemeye kalktı ama beceremedi demeyin.

cas sizin namusunuzdu. sizin yöneticileriniz o namusu bırakalı çok oldu.

şikecisiniz. ahlaksızsınız. rezilsiniz.

unutmadan (bkz: 2010 2011 şampiyonu trabzonspor)

ikincisi bursaspor.
şikecisi fenerbahçedir.
okumayın, ben okudum. evli ve yenidoğmuş bir bebeği varken içip içip pelinsuda kalıp erotik danstan yorgun düşen pelinsuya gömleğini giydirip pelinsuya sevişelim diye şaka yapan bir adet sadakatsiz içerir. ha, bir de arabası çizilmiş.
şu saat olmuş mutfakta oturuyor ve kahve içiyorum.
uyku?
hiç yok.
zaten 1.5 aydır uykusuzluğum arttı. 2 tam gün uyumayıp 3. gün 3-4 saat ancak uyuyorum.
aldatılmak çok kötü bir durum.
düşmanım böyle acı yaşamasın.
(bkz: koyun)
gerçekten ironi falan yok çok ciddiyim. ömrü hayatımda gördüğümden kat kat fazla koyunu bu adada gördüm. unutmam mümkün değil. şehir merkezlerinden çıkar çıkmaz taş duvarlarla çevrilmiş tarlarların koyunlarla dolu olduğunu göreceksiniz. küçükbaş hayvancılık avrupa ve türkiye ile kıyaslanmayacak kadar ileri seviyede.
karizmanin, cekiciligin, seksiligin falan cogunlukla kulturel konseptler oldugunu bana hatirlatan insandir.
turkiye' de cekici, seksi, cool adam iken hollanda' da muhtemelen egitimsiz, kultursuz, pek de entellektuel olmayan, basit adamdir kupe takan erkek. hatta ustune dovmesi de varsa cok buyuk ihtimalle insaat iscisi olarak hayatini idame ettiriyordur.
alkollu bir kimsenin tecavuze ugramayi hakettigini soyleyen bir adet ahlaksizi gun yuzune cikarmis baslik.

bak gerizekali kardesim, bir kimsenin alkollu olmasi hatta kendini kontrol edemeyecek kadar alkollu olmasi ona tecavuz edilmesini hakli kilmaz. hala bu gerizekali mahluklara laf anlatmaya calisiyoruz. sirf bu gerizekalilarla ugrasmamak icin siktir olup yurtdisina gittim yasiyorum hala bu serefsizlerden kurtulamadim cildiracagim!

edit: bahsettigim ahlaksiz sozlukten ucurulmus.
akabinde hirsizliga caprazlama kol ve bacak kesme de gelirse tadindan yenmez. zina yapanlari da taslariz, hem bu alanda ornek alabilecegimiz suudi arabistan'da atilacak tas basina bir ucret de odeniyor, ekonomik acidan bakildiginda issizler icin de bir bakima yeni bir gelir kapisi yaratmis oluyoruz. resmen bir tasla iki kus!!!1! sonucta geri kalmis bir ulke olarak ileriye bakmak ve duzelmeye calismak yerine bokumuzda bogulmak daha mantikli...

ps: kahramanmaras otobusunde telefonla konusan teyzeyi de yakalim diyorum ben. hatta once kisirlastiralim sonra yakalim. o merdivenlerde yol vermeyen belediye gorevlisinin gotune de merdiven tirabzanlarini sokariz. ne de olsa geri kaldik.
sadece myrica değil, tecavüzü meşru gören entry'lerini beğenenlerin de uçurulması için başlattığım kampanya. tecavüzcülere ve destekçilerine sözlükte yer olmamalı. bunun gibiler toplumdan da tecrit edilmedi.

(bkz: #78786059)
(bkz: #78786709)

muhur editi: ekran goruntusu eklendi https://eksiup.com/83ed72add69

edit3: ucuruldu, gecmis olsun!

edit2: eksisozluk iletisim hattina sikayette bulununuz https://eksisozluk.com/iletisim

edit: millionshop sagolsun bu yazarin diger igrenc sicmiklarini cikarmis

(#78718697) üniversiteli gençlere, şerefsiz galericinin yaptığı ahlaksız teklife suç olmayan eylem demesi...

(#78356074) kadının kafasında şişe kırılmasına gayet güzel ve desteklediğimiz eylem demesi...

(#78086125) rahatsız edilmemek için yüzük takan kadınlar için "ilgi orospusu" demesi, sence senin gibi amcıklar musallat olmasın diye olabilir mi "orospu cocuğu"...

(#77740699) özge borak'a yapılan 1 milyon liralık ahlaksız teklife, "teklif var, ifsa edilmesi ergenlik benim kukum 1 milyon ediyor demeye çalışmış" demesi...

(#77313151) otuz yaşından sonra kadınlara ilginin azalması başlığında kadınlara "cum bucket" yani kısaca "gelen giden boşalmış ondandır" demesi...

(#76568287) kadınların zekayı siklemediğini söylemesi - ne onlar bir tür mal mı sence zekayı önemsemeyecek ?

(#75457477) kendisinin ingiltere'de bakire kadın olmadığını, kendilerinin kadar kimsenin kevaşe olamayacağını söylemesi...

çaylıklıktan kimse mesajımı görmez, entry olarak yazdım zaten buyrun size de gönderiyorum. o kadar sinirlendim ki üşenmedim baktım liste yaptım. umarım geçmişte yazdıkları insanlarda tepki oluşturur.

(#71641871) sokakta taciz edilen kadın görüldüğünde hiç birşey yapılmaması gerektiğini söylemesi ve kadınlara güvenilmemesini telkin etmesi...

(#71411278) kadınlara cum bucket diyerek düzenli hayat için evlendiklerini söylemesi...
https://www.flightradar24.com/'u açıyorsunuz. bilmeyenler için özet: canlı olarak sivil havacılık uçaklarını izleyebileceğiniz bir sitedir kendisi. mouse yuvarlağını aşağı sürükleyerek dünya haritasını en geniş hale getiriyorsunuz. asya kıtasından kalkan bir uçağın avrupa kıtasını aşarak sola gitmek yerine sağa giderek amerika kıtasına ulaştığını görüyorsunuz. vay amk diyerek siteyi kapatıyorsunuz. konu kilit.
alex o kadar iyi olduğu halde neden brezilya milli takımıyla birlikte dünya kupasında değilse wilshere de ondan değil.
49x4 = 1.96 euro ödeyerek aldığım 4 birayı, içerken yazıyorum bu entry'mi.

en pahalı biralardan olan corona 1.79 euro
heineken 0.97 euro
becks 1.09 euro

4 bira ve bir çerez 50 lira ne demek?
bir barda içmeye kalksan, bir biraya 25 lira yazarlar. sigara da kullanıyorsan hepten yandın.
kendi ürettigimiz rakıyı bile pahalı içiyoruz lan!
burda 70 cl. yeni rakı 15 euro.
türkiye de 70 cl yeni rakı 105 tl.

yazık lan, gerçekten yazık..
hükümet kafasına göre ota püsürüğe zam yapıp, yeni vergiler koyarken neden biz mal gibi sadece ah vah çekiyoruz. yiyeceğimiz iki jop amk . biz böyle eşşek olursak semer vururlar da vururlar.

edit; abi kim terörist diyecek. lgbt'ciler kadar olamıyor muyuz. kalabalıklar toplanacak, pankart, döviz taşıyıp yürüyecek. hiç mi 90'ları yaşamadık.
neden illa dhpc'nin sulandıracağı gösteriler gelir aklınıza .
artık ciddi ciddi birilerinin gündemi bu tarz olaylarla belirlemeye çalıştığını düşünmeye başladım. yani sanki gündemi meşgul etsin diye hayvanlara zarar veriyorlar. biraz eskiye gittiğimizde bu kadar sık böyle vahşetlerle karşılaşmıyorduk sanki...

şayet bu düşündüğüm şey gerçekse, böyle bir şeyin olma ihtimali var çünkü, buna önayak olanların allah belasını versin. allah kahretsin sizi orospu çocukları.
gelmeselerde, bölünerek çoğalan organizmalar olduklarından, sayıları sürekli artıyor. bugün 20 li yaşlarda suriyeli bir çift gördüm 5 çocukla yürüyorlardı.artı kadın hamileydi. gerisini siz düşünün.

edit: mesaj atan arkadaşlar böyle yapmalarına neden olarak, kişi başı yardım almalarını gösterdi. bankalardaki kalabalık suriyeli ve afganlıları da açıklamış oldular.