agosizman20
profili

  • hasan can kaya'nın sıçış hikayesi

    tv, youtube, instagram gibi platformlardan kazanç sağlayan kimsenin "samimiyetine" güvenilmemesi gerektiğini bir kez daha kanıtlayan hikayedir. ha sıçışa dönüşür mü, onu zaman gösterecek.

    unutmayın ki size "ben bu ortamı, sizleri seviyorum, sizler için bu işi yapıyorum" şeklinde lanse edilen işlerin arkasında onlarca anlaşma, plan, program vardır. içinde büyük para olan hiçbir işte samimiyet olmaz.

    videolarında "biz burada biz bizeyiz, arkadaş ortamı gibiyiz, muhabbet ediyoruz yaaa" dediği için milletin "samimi" görüp yerlere göklere sığdıramadığı arkadaş, bir sözleşmeyle bütün arkadaşlarını sattı görüyorsunuz.

    bu sektörde takipçiler, izleyiciler, üzerinden para kazanılan bir "kalabalıktır". o samimiyet goy goyları 200k takipçi kasana kadar. ondan sonra din iman, paraya dönüşür.

  • iş hayatının insana kazandırdıkları

    bu memlekette hiçbir başarının sadece çok çalışmakla elde edilemeyeceğini öğrenirsiniz. piyasada iyi kötü bir yerlere gelmiş kim varsa ya babadan zengindir ya da zengin bir iş çevresinden gelmedir. seviye ne olursa olsun işler hep eş-dostla halledilir. aynı girişimi ilk sizin akıl etmenizle bir galatasaray lisesi mezununun akıl etmesi arasında milyon dolarlar ve yıllarca fark vardır.

  • cumhurbaşkanı yardımcısı olmam yakışık almaz

    devlet bahçeli'nin beyanıdır.

    http://www.milliyet.com.tr/…-olmam-siyaset-2416703/

    "bir siyasi kurum olan, 48 yıllık, geleneği göreneği olan bir siyasi partinin genel başkanı. böyle bir partinin genel başkanının cumhurbaşkanlığı yardımcısı gibi bir sıfatla görev üstlenmesi yakışık almaz. ak parti’de onu yapabilecek çok sayıda insan var. mhp’yi kimse bir yere yamalamaya kalkmasın. 48 yaşındadır mhp. cumhurbaşkanı yardımcısının mhp’den olması gibi bir düşünceye sahip değiliz."

    demiş kendisi.

    iktidar değilsin, muhalefet değilsin. başbakanlık dediler, istemedin. başkan yardımcılığı diyorlar, istemiyorsun. vizyonun mhp genel başkanlığından öteye gitmemiş. bir de utanmadan sağda solda "türk şöyledir, 48 yıllık geleneğimiz" falan diyorsun. keşke zamanında kpss'ye girip memur olsaymışsın devlet bey. terfi, zam istemeden yıllarca takılır giderdin.

  • devlet bahçeli'nin bir planı olması

    bir kesimin inatla inanmaya çalıştığı şeydir. yok akp'yi tuzağa çekiyormuş, yok koalisyon'a "hayır" diyerek başkanlığa gidip son anda çılgın bir twist atıp memleketi kurtaracakmış falan filan.

    birader kafanız mı güzel sizin? çok mu ezel izlediniz?devlet bahçeli bugüne kadar muhalefette neyi becermiş de böyle alengirli planlar yaptığına kanaat getirdiniz? hdp ile koalisyon kurmak istemedi, partide bölünmeye sebep oldu, parti içi muhalefeti pasifize edebilmek için akp ile işbirliği yaptı. konu bundan ibaret. son anda çılgın bir planla memleketi çıkmazdan falan kurtarmayacak. uyanın amk.

  • 3.50'den dolar alan laikçi çomarı

  • kadınların orgazm olamama nedenleri

    "seks"i, "sikmek" olarak algılayan erkekler bunun başlıca sebebidir.

    edit: biraz da sevişmeyi deneyin lan. inanın daha zevkli.

  • pkk destekçileri vatandaşlıktan çıkarılıyor

    haberin yanında pkk destekçiliği kriterlerini de net bir biçimde belirtirlerse destekleyeceğim uygulamadır.

    pkk destekçiliği tanımınız nedir? vatandaşlıktan çıkaracağınız adamların pkk destekçisi mi yoksa iktidar muhalifi mi olduğunu nereden bileceğiz?

    ilk adım olması açısından sizlere kanıtlarıyla birlikte ilk listeyi sunuyorum:

    -beşir atalay: öcalan’ın mesajları bizim de düşüncemiz
    -mehmet metiner: öcalan türkiye'nin demokrasisine katkı sağlıyor
    -yalçın akdoğan: öcalan’ın olayları okuma kabiliyeti ve tecrübesi var
    -yiğit bulut: öcalan ortadoğu’da türkiye’nin önünü açıyor
    -bülent arınç: dağa çıkışlar daha nitelikli bir hal aldı
    öldürmek için dağa çıkmıyorlar
    öcalan'ı da zor duruma düşürdüğünüzü bilmiyorsunuz
    -sadullah ergin: öcalan bölgenin reel politiğini daha sağlıklı değerlendiriyor
    -yasin aktay: öcalan dünyanın geleceğini iyi okuyor
    -etyen mahçupyan: öcalan’ın çok geniş bir prestij alanı var. nadir insanlardan birisi
    -nihal bengisu karaca: öcalan çıktı geleceği gösteren bir konuşma yaptı. eğer öcalan'ın nevruz'da uzattığı eli havada bırakırsa bunun vebali altında kalırız
    -emre aköz: pkk bir terör örgütü değildir

  • evlenmek için muhteşem 15 sebep

  • vestel'in kafe işine girmesi

    sonunda başka kafelere gidenlerden ek vergiler talep edilmesiyle sonuçlanabilir.

    (bkz: sen girme arap)

  • memleket sıkıntıda dua bekliyorum

    bu sebepten, başımızdan gidin diye her gün dua eden milyonlar var sayın bakanım. içiniz rahat olsun. her gün dua ediyoruz.

    tanım: türkiye cumhuriyeti'nde bakanlık yapan bir şahsın beyanı.

  • emlak balonu

    geldi yine inşaat sektörünün "hee tabi tabi bekleyin siz" tayfası. bunlar, dolar 2.3 iken "hee bekleyin tabi dolar 3 lira olacak", rus uçağı düşürülüp "turizm krizi çıkacak" dendiğinde de "hee tabi tabi oteller kepenk kapatacak amk" diyorlardı.

    beyin vücudu terk etmiş, muhalefete muhalefet etmekten vaziyetin boktanlığını göremiyor adam.

    he amk he insanlar 3.000tl maaşla 700.000tl'ye ev almak zorunda kalacaklar bundan sonra.

  • cumhurbaşkanlığı andının değiştirilmesi

    http://www.milliyet.com.tr/…siyor--siyaset-2346942/

    akp tarafından sunulup çok milliyetçi mhp tarafından desteklenen anayasa paketinin maddelerinden biri imiş. çok uzun görülen, ve anlam bozukluğu olduğu için eleştirilen metin kısaltılacakmış. merak edenler için:

    (bkz: cumhurbaşkanlığı andı)

    yeni hali:

    "insan haklarına, hukukun üstünlüğüne ve demokrasiye bağlı kalacağıma; devletin bağımsızlığını, ülkenin bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma and içerim"

    siz şuna anlam bozukluğu değil de "atatürk" ve "laiklik" içeren maddeler kanımıza dokunuyor desenize. anlam bozukluğuymuş. 5 yılda bir, bir kez okunan tek parakraflık bir and. kafanız 5 kelimeden uzun cümlelere basmadığı için mi bu hezeyan?

    bu arada andın içindeki "namusum ve şerefim üzerine and içerim" kısmı da çıkarılmış. vicdan yaptılar, söylemeye dilleri varmadı herhalde.

  • 10 kasım 2016 ak itlerin yine coşması

    yine götlerindeki yara kaşınmaya başladığından sanırım. ne kadar troll başlığı varsa entry yazıp silip kaçıyorlar.

    düşün kaç sene geçmiş. iktidarsın, desteklediğin her unsur memleketi yönetiyor ama her 10 kasımda bir kaşıntı tutuyor seni. kuduruyorsun, sabahın köründe kalkıp ağzından akan köpüklerle entry kasıyorsun.

    ay çok bozuldu moralimiz. 09:05'te saygı duruşunda dururken nanik de yap. dingil.

  • bylockçu bakanları açıklayacağız

    bakın bu hiç anlayamadığım bir tavır. burada sorulması gereken bir soru var. "bylockçu bakanları neden açıklayacaksın?".

    mantıken, açıklayacak olan adam çıkar zart diye açıklar değil mi? neden açıklamasın? neden "bakanları açıklayacağız" diyip elindeki bilginin güvenliğini tehlikeye atasın? insanın aklına ister istemez bir soru daha geliyor. hükümete aba altından sopa göstermenin sebebi nedir? hükümetten bir anlaşma talebi mi bekliyorsun?

    burada her gün sövdüğümüz zihniyetin tavrına bürünmenizin sebebini anlayamıyorum ben. muhalefet diyoruz, destekliyoruz, bizi temsil etmesini istiyoruz, adam bizim aylardır cevabını bilmemize rağmen sorduğumuz "akp'den kimse bulaşmamış mı bu işe yani?" sorusunun cevabını bakan seviyesinde bulmuş, ama "açıklayacağız" diyip bırakıyor. ben şu saatten sonra derdinizin açıklamak değil, bu bilgiyle birilerini güvence altına almak olduğunu düşünüyorum. haksız mıyım?

    edit: muhalefetin gündem belirlemek için ortam hazırladığı yönünde çok sayıda mesaj alıyorum. haklı olabilirsiniz. bunu ben de düşündüm. fakat yine de birden yapılacak belgelere dayalı bir açıklamanın iktidarda şok etkisi yaratarak daha da saçmalamalarının yolunu açacağını, bunun da muhalefet tarafından kullanılabileceğini düşünüyorum. bu şekilde iktidara da önlem alma şansı verilmiş olunuyor. zamanla bekleyip göreceğiz. umarım daha önceki kuru gürültülerden farklı olur.

  • tayyip yok güneşli günler bizi bekliyor

    denklemin içinden darbeyi çıkarsak çok da eğreti durmayan cümle.

  • de'nin ayrı yazılmasına takan ruh hastaları

    sayelerinde koca bir nesil "-de" ve "-ki"nin kullanımını, her "şey"in ayrı yazılması gerektiğini öğrenmiştir. öğretemedikleri bir grup ruh hastası da başlık açıp bunlara söver.

    ben senin neyi kastettiğini anlamak için cümlenin gelişine bakmak zorunda mıyım dangoz adam? adam "de"yi yanlış kullanıyor, biz kafamızda düzeltip doğrusunu anlıyoruz, herif bir de utanmadan "yanlış yazarım nolmuş?" kafasına giriyor, ruh hastası da "doğru kullan" diyen oluyor. hem suçlu hem güçlü lan. yeni türkiye'nin yeni grameri.

  • 13 ekim 2016 flybe uçak kazası

  • rusya'nın nasıl abd'ye kafa tutabilmesi

  • osmanlı kuruluyor padişah tayyip bey olacak

    (bkz: asılmadan önce söylenen son sözler)

    çok farklı kafalar yaşıyorlar gerçekten. cahil cesareti desem, değil. öyle gaza geldiler ki bu memleketin damarlarına işlemiş cumhuriyet'i bir anda sökebileceklerini sanıyorlar. çok kolay sanıyorlar, yanılıyorlar.

  • binali yıldırım'dan uzay araştırmaları müjdesi

    yerli otomobil satışlarının hızla devam ettiği şu günlerde sevindirmiştir.

    sanırım yerli otomobili atlayıp direkt yerli mekik işine girecekler.