gokyuzundeyuzdum30
profili

  • berkan kutlu

    ilk 4 yorum nasıl da çöp. bu adamlar gibiler yüzünden gitmişti zaten adam. herkesin fikri var aq. kazımcan diyen var hala.

    takımın 90 dakika ayakta kalan nadir oyuncularından. ve kesinlikle kariyer maçlarından birini alışık olmadığı bir pozisyonda oynamıştır.

  • mauro icardi

    maçtan önce formasını yakmışsınız lan. adam sizi sikine bile sallamıyordu tek derdi geseydi. şimdi üstüne bi de size kinlendirdiniz. üstüne bir de içerde trabzona yenilip balonunuzun patlamasını izlediniz.

    hem ayranınız döküldü hem de tatsız olaylar yaşandı.

  • mauro icardi

    adam hakeme sakince işaretini yaptı kenara çekildi. var'dan bir gördük ki kırmızı kartmış. kralım lütfen sadece kral olarak kal daha üst seviyelere çıkma. dayanamıyorum artık günaha girmek istemiyorum.

  • iban atma modası

    maliye sadece bir gün can sıkıntısından tüm esnafların ve birinci derece yakınlarının banka hesaplarını döngüye soksa iş bitiminde inanılmaz bir vergi çıkar.

    ben yaptığım tüm işler için vergi öderken benden çok daha fazla kazanan berber nakit olarak aldığı parayı beyan etmediğinden cebine atıyor.

    migros, şok, a101 her ödemeden fiş keserken yandaki tekel bayinin, büfenin neyi ne kadara sattığını kimse bilmiyor.

    fiş kesmeyen her firmaya ağır ceza vereceksin. ben sıkıldım millet milyonlar kazanıp 3 kuruş vergi verirken kazandığım rakamlardan hayvan gibi vergi ödemekten. adam akıllı vergi toplayın sonra da şu ötv, lüks tüketim vergisi gibi saçmalıklardan kurtarın bizi.

  • %52'lik kitle şimdi ne yapıyor sorunsalı

    bir akrabam var bir bok değil asgari ücretle çalışıyor. çok güzel bir evi var çünkü bir şekilde babadan kalan ile bok gibi yaşayıp biriktirdikleri ile şansa topraktan bir eve girdiler.

    adam eytli + asgari ücret ile maaş alıyor ama ruh gibi. ölü gibi. o kadar mutlu ki. mutlu eden şey etrafındakilerin mutsuzluğu. etrafında okumuş etmiş insanların mutsuz olması ona yakın olmalarını keyifle izliyor. arabası yok ama olsun işe yürüyerek gidip gelmek, gerekirse dolmuşa binmek onun için sorun değil. sorun olanların yaşadığı çöküşü görmek ona yetiyor.

    anadoluda böyle milyonlar var. kendi iyilikleri değil başkalarının da onlar gibi aşağı düşmesi hoşlarına gidiyor. bu yüzden o %52 nin ciddi bir kısmı aksine mutluluktan uçuyor.

  • otoparkta araba kaybetmek

    emaar avm bu konuda bir başyapıttır. öyle bir otoparkı vardır ki arabanızı h29a koyarsınız h28 e kadar gidersiniz ve orda biter. bildiğin düz duvar olur karşında. etrafı dolanır bakarsınız tüm avmyi gezersiniz bir şekilde bulamazsınız.

    zamanında katını bilmeme rağmen bıraktığım yeri unutmuşum arabamı bulmam yaklaşık 45 dakikamı almıştı.

  • 4 şubat 2023 beşiktaş'ın ergence paylaşımı

    olum yalnız işin komik tarafı herkes birbirine saldırıyor da ben kimsenin beşiktaşı yıkmakla uğraştığını sanmıyorum. fener ile gs birbirine saldırıyor bunlar da ısrarla onlara laf sokuyor. dayı sakin kimse seni yıkmayacak *

  • 5 şubat 2023 galatasaray trabzonspor maçı

    maksadımız ingilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve türk olmayan takımları yenmektir. bir de 5 şubat 2023'de trabzonspor'u yenmektir.

    ali sami yen

  • yaşasaydı konserine gidilecek ilk kişi

    freddie mercury

    o ses bir daha dünyaya gelmez. tabi şimdi nasıl olurdu bilinmez ama çok erken ayrıldı. daha çok şey görebilirdik.

  • ergin ataman

    adam yıllarca bütçem yok bütçem yok dedi. dalga geçtiler. sonra bütçe verdiler sikip attı. haklıymış.

    tanım: şampiyon koç

  • 3 şubat 2021 antalyaspor beşiktaş maçı

    veysel sarıya çıkan kırmızı kart beşiktaştan birine çıksaydı 2037 yılında erzurumspor karabük maçında bunu referans gösterip hakemler tarafından haksızlığa uğradıklarını anlatırlar .

  • türkiye'de iş verimliliğinin aşırı düşük olması

    işverenin elinde olsa mesai saatlerini saat 8 akşam 8 yapacak. hatta abartmadan gece bile çalışmanı ister. çünkü genelde işverenler tüm çalışanların şirketin ortağı olduğunu düşünür. evde boş oturup tv izleyeceğine çalışmanı ister ya da ne bilim kendine zaman ayırıp bir parka sahile gideceğine çalışsana ? bak ben çalışıyorum der hep.

    işçi de suçlu. her daim patronun gözüne girmek için mesai yapar ve mesai yapmayı her fırsatta dem vurarak yükselmeyi bekler. gün içinde gezmediği internet sitesi kalmaz ama mesaiye kalır çünkü en çok o çalışır.

    üstüne bir de mesai saatleri içerisinde insanları ofise kilitleme olayı var. biri kafasına esse gidip bir saat cafede oturup bir kahve içse bu skandaldır. nasıl ya yerinde oturup çalışmaz.

    yılda 14 gün izin veriyorlar onda bile çalışmanı bekliyorlar. arkadaşım almanyada 30 gün izni var yılda...

    çoğu yerde hakettiğin maaşı alamıyorsun. alsan bile o sırada enflasyonumuz senden hızlı büyüdüğü için bir şey alamıyorsun. 2 sene önce şimdi aldığım maaşın yarısını alıyodum ama yine aynı şekilde aynı arabayı alamıyorum.

    benim iş verimliliğim nasıl düşmesin. ki saymadığım onlarca madde var

  • 6 aralık 2018 fenerbahçe giresunspor maçı

    bir maçkolik yorumu vardı.

    fenerbahçe haftasonu küme düşme hattındaki zorlu mücadeleyi düşünerek bu maça yedeklerle çıkarak yenilebilir. haftasonu da aslarla çıkıp akhisara yenilir diye *

  • çukur (dizi)

    olum nasıl birşey lan bu vartolunun adamı bile canlanmış* hadi be senaristler sekizi, kenan birkanı, ramiz dayıyı, şuleyi, savcı esrayı aslan kraldaki mufasayı da diriltin inanıyorum size!

    edit: tdk dava açmasın diye türkçeye çevirdim entrymi.

  • çukur (dizi)

    - sena bu kim
    -....................
    reklam
    -sena bu kim
    -....................abim
    reklam
    -sena bu kim
    -...................abim
    17.bölüm sonu

    şef bizle taşşak geçiyor *

  • halis özkahya

    tertemiz pozisyona penaltı çalmıştır. daha 16. dakikada tereddütsüz nagatomaya sarıyı çekerken atağa çıkan feghouliyi arkadan biçene kart vermemiştir. art niyetlidir!!

  • yazarların maaşlarının tek cümlelik özeti

  • 10 kasım 2016 yazarların atatürk'ü anma mesajları

    atam

    bir kürt çocuğuyum. annem babam ailem hiçbiri sana düşman değildi. ama hiç biri de senin değerini çok iyi bilmezdi. kendim okudum kendim araştırdım. seni ne annemin ne babamın ne de arkadaşlarım yüzünden sevdim.

    seni yaptıkların, vizyonun ve yapmak isteyip de yapamadıkların yüzünden sevdim. seni okudum sevdim. seni izledim sevdim. seni araştırdım sevdim. atatürkçü olmayan bir ailenin atatürkçü çocuğu oldum.

    dilerim bir gün herkes seni anlamaya çalışır.

    huzur içinde uyu...

  • tuvaletten kobra çıkması

    en çok korktuğum şeydir. bugüne kadar bu hayatta sürekli aklıma gelen yegane şey. yılanlardan çok korkarım ve tam sıçar vaziyetteyken yılanın gelip götümden ısırması bu hayattaki en çok korktuğum şeydir. en az 5000 defa düşünmüşümdür.

    bir de kobra lan normal yılanı geçtim kobra anasını satayım.

  • küçük memeli kadınlar

    kadındır diye cevaplanması gereken kadındır!

    ek: insanların fiziksel özellikleri ile ilgili dalga geçmek güzel bir hareket değil.