argin35
profili

  • kadir inanır

    --- spoiler ---

    haram yemis mi?

    hukumete yanasip ihale mi almis?

    trt'de dizi ya da program mi kapmis?

    vekil mi olmus?

    kultur bakanliginda pozisyon mu kapmis?

    bunlari gectim, terore destek mi vermis?

    ne yapmis?

    30 yildir ulkeyi kanatan bir yaraya karsi belki saflikla, belki umitlenerek, sahip oldugu imaji kullanip bir seyler yapmaya calismis. kendince cozum icin ugrasmaya calismis.

    ama herkesin her seyi kendileri gibi dusunup yapmasini bekleyen yobaz milliyetcilere gore beyin kanamasindan olmasa, hapishanede zaturre ile olmeyi bile haketmis.

    akp gittiginde neden bir b.kun degismeyecegini gosteriyorlar sagolsunlar

    tanim: bir an once iyilesmesini diledigim turk sinemasinin en buyuk aktorlerinden, tatar ramazan'in efsanevi basrol oyuncusu.

    --- spoiler ---

    (bkz: kadir inanır/@gumgumok)

  • ahmet hamdi çamlı'nın zamların nedeni chp demesi

    tayyip'in şöförü kadrosundan milletvekili yapılmış bir adamdır yeliz. şaşırmayın kalitesizliğine, lümpenliğine, basitliğine.

    ben böyle bir adamı, kahvehane işletiyor olsam, kahvedeki dayı kadroma bile almazdım. *

  • airpods pişmanlıktır

    daha kulağındaki kulaklığa sahip çıkamayan adam (içinde öbür tekin bulunduğu kutuyu kaybetmesinden bahsetmiyorum bile) gelmiş burada ağlanıyor. *

    karşim ben iki senedir kullanıyorum, kulağımdan düştüğü falan yok. ayrıca o kadar para verip almışsın, onun kutusunu da kaybettiysen dikkat et kendini kaybetme bir gün. keh keh keh. *

    ha, sen airpods'un ses kalitesini vs beğenmezsin, seni tatmin etmez, onu anlarım. eyvallah başımın üstünde yerin var. ama kulağındaki kulaklığı kaybedip gelip burada bir ürünü boklamak.. ne bileyim.

  • nihal yalçın

    hayatımda ilk defa ak troll'lerle ve ülkücülerle aynı cepheye düşmeme sebep olmuş, elinde ödül olmadan zafer konuşması yapan yıldız tilbe.

    cehaletine, tutarsız ve saçma sapan, rakiplerini de aşağıladığı konuşmasını yaptığı sırada yaşadığı özgüven patlamasını da (-kim viyerdiyah bana bu ödülüğğ?!) ekleyince hayatta en sevmediğim insan tipi oluverdi. bir de haklıymışçasına zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalışması..

  • talibanın komedyeni idam etmesi

    taliban gibi şeriatçı bir terör örgütünü destekleyen, ona sempati duyan herkesin soyunu sopunu sikeyim.

    siktirip gidip orada yaşayın orospu çocukları. bu topraklarda, şeriatlı ıslak rüya bile göremeyeceksiniz.

  • meral akşener

    patır patır, çatır çatır konuşuyor. aslan gibi kadın lan. solcu halimle söylüyorum bunu. “yazlık kışlık saray yaptıran bilmem kaç tane uçakla gezen adam israfın önüne geçeceğiz diyor” dedi, bayağı keyiflendim. *

    berat için “demek ki evlat olsa sevilecek bir tarafı yokmuş” dedi. ahahasd :d

    tayyip ve mehmet'in fezleke oyununa da geçit vermeyeceğini söyledi. helal olsun. *

  • tayland kralının metresini 2. kraliçe ilan etmesi

    bu metres, 2019’da resmi metres ilan edildikten birkaç ay sonra aşırı hırslı olduğu ve kraliçe mertebesine yükselmeyi istediği gerekçesiyle resmi metreslikten düşürülmüş. şu geldiğimiz finale bak. kadın milletinden korkacaksın abi. *kadın ne yapmış ne etmiş kraliçe olmuş.

  • vücudundan 5 cin çıkarılan çocuk

    bir tokatla bütün cinlerini çıkartırım o çocuğun. mehmet bul beni. numaraların bana sökmez seni küçük solucan. *

  • 19 eylül 2020 akaryakıt zammı müjdesi

    (bkz: akaryakıtla mı maaş alıyorsunuz)

  • 500 yıllık camiye restorasyon diye badana yapmak

    (bkz: anasını sikmişler anasını)

    bunun başka izahı yok. ulan aklımı kaçıracak gibi oluyorum böyle şeyleri gördükçe. her şeyimizi çalıp çırpıp, satıp savurup yok ettiler. tarihimizi de yok ediyorlar. kafayı yiyeceğim.

  • 17 aralık 2013 ihale ve rüşvet operasyonu

    hayatımın en heyecanlı anlarını yaşamamı sağlamış operasyon. ne heyecandı be. bu olaydan sonra yemin ediyorum hayattan hiç tat almadım. bunun üzerine 15 temmuz darbe tiyatrosu bile tat vermedi, bende bir heyecan yaratmadı. sanırım hayatta bir daha hiçbir şey için böyle heyecan duymayacağım.

    darbenin gerçek olduğuna zerre kadar inanmadım ama 17 aralık kesinlikle gerçekti ve bu topraklarda beraber yaşadığımız insanların %40 ını oluşturan çomarların, hırsızlara, yolsuzlara, ahlaksızlara, yetim hakkı yiyenlere açık açık, zerre kadar utanmadan sahip çıkacak kadar aşağılık ve iki yüzlü olduklarını gözler önüne sermesi açısından oldukça büyük bir öneme sahipti, bir milattı. o güne kadar, çalıyorlar dediğimizde “nereden biliyorsun” diyen çomarlar, o günden sonra “çalıyorsa benden çalıyor” demeye başladı..

    neyse, yine de yayında ve yapımda emeği geçen bütün fetöcülerin götüne koyim. yalnız o kargaşada bir emniyet müdürlüğü kapamadık ya, hala üzülürüm :(

  • 7 kasım 2019 berat albayrak'ın konut projesi

    çokomel reyizin yaptıracağı evler muhtemelen depremde sik yüzüğü gibi titreyecek.

  • killa hakan

    geldi yine siz donla gezerken bu adam rap yapyordu'cular. bi bitmediniz lan. adam 25 senedir bombok rap yapıyor, gerçekten müthiş bir başarı. *

    neyse, vidyo çekmiş sayın apaçi, ghettodan geldik hala o karanlık sokaklardayız falan demiş. nesi karanlık sokakların lan?
    0_o
    alamanya gül gibi memleket, her yeri ışıklandırıp aydınlatmışlar, geldim bizzat gördüm. sizin havalı havalı ghetto dediğiniz yere biz gecekondu mahallesi diyoruz, çatır çatır içinde doğduk büyüdük. * *

    serserilik yapmayıp, "bizi aşağıliyürlar, bizi ırkçıliyürlar" diye tribe girmeyip, işinize gücünüze baksaydınız siz de o vakıt. sanki kıbrıs barış harekatı yaptınız lan havalara bak. dazlaklarla kavga etmişlermiş, peh peh, götlerime bak hele. bir de çok bir sik başarmış gibi övüne övüne nasıl da serserilik yaptığını anlatıyor.

    bu vitaminsiz haliyle de nasıl serserilik yapmış acaba. abi seni bıçaklayıp öldüremeyen dazlak da, dazlak bile sayılmaz zaten. sırma gibi saçları vardır allah bilir. pantene, blendax reklamlarında bile oynamıştır belki. *

    sizin yaşınızda insanların evi barkı, çoluğu çocuğu var. orada hergün, içinde 130 gr et olan döner ekmek yiyorsunuz lan 5-6 euro'ya. gelin bakın, biz türkiye'de açlık oyunları oynuyoruz.

    sikerim dramınızı sizin, hiç kusura bakmayın.

    kendisiyle ilgili daha etraflıca yorumlarım:
    (bkz: #93338763)

  • the witcher

    bu henry cavill çok overpowered bir adam amk. tip var, fizik var, oyunculuk var. ekrana bakarken kendimi saksı gibi hissediyorum. ben saksı değilim amk. saksı değilim ben.

  • 25 nisan 2019 çin fransa gerilimi

    işte türkiye olarak varolduğumuzu unutturmanın tam sırası. tek yapmamız gereken uzun'un ağzını bağlamak. en olmadı dikkat çekmeyecek bir üzüntü mesajı yayınlarız. bu işten bir düşman kazanmadan sıyrılmamız lazım.

  • reza zarrap yazar olsa alacağı nick

    (bkz: rüşvet verirken iran'a am günü yağ)

    ahahasd. sinirden gülüyorum ya. adam öyle boklar yemişki tek bir nicke nasıl sığsın. bence onun nicki, türlü türlü aksiyonu tüm hızıyla sürdürürken federaller tarafından enselenmesinden ötürü bitirilememişçesine yarım kalmış olmalı.

  • 27 yıldır gazeteciyim burada bir numara var

    27 yıldır gazeteciydin, 28. de yalancı oldun, tebrikler.

  • esra özcan düğün fotoğrafçılığı rezaleti

    sanki inşaatta tanışmışlar, aşk tarlada filizlenmiş.

  • pokemon go

    (bkz: zubat mı çekeyim yanlarına)

    millet dragon'ları snorlax'ları lapras'ları çekmiş gym'lere, zubat mı çekeyim yanlarına..

  • hakan fidan

    açılın olayı çözdüm, izah edeyim;

    --- spoiler ---

    darbe gecesi kendisine bilgi şöyle ulaştırıldı:

    -abi bişey söyliycem ama yemin et cumhurbaşkanına söylemeyeceğine.
    +yemin ederim. (keşke burada -emin ederim, diyerek bir uyanıklık parçalasaydı)
    -abi darbe yapacaklar, cumhurbaşkanını da öldürecekler.

    bunun üzerine sayın fidan, diyanet işleri başkanı mehmet görmez ile yemeğe çıkar, orada da diyalog şöyle gelişir;

    -şimdi hocam bana çok önemli bir bilgi geldi, cumhurbaşkanımıza söylemem şart ama bana yemin ettirdiler. nasıl yapabiliriz?
    +hakan bey kardeşim, o zaman sen bizzat cumhurbaşkanımıza söyleme, bir yakınına söyle, o da ona haber versin.
    -peki sağolun hocam.

    bunun üzerine sayın fidan cumhurbaşkanının eniştesini arar, burada da diyalog şöyle gelişir;
    -alo enişte, darbe olacak, cumhurbaşkanını da öldürecekler. hemen haber ver ama benden duyduğunu söyleme.

    tam olarak olan budur, evet.

    --- spoiler ---