3 tam 1 robot16
profili

  • 27 mart 2024 cübbeli ahmet'in aforoz edilmesi

    cüppesiz ahmet mi oldu şimdi?

  • türkiye'de tavuk ayağı neden satılmıyor

    satılıyor da ayak formunda değil. yurtdışına ihraç edilenler haricinde genelde sosis salam şeklinde satılıyor.

  • çorum b. başkanı'nın iskilipli atıf'ı yad etmesi

    (bkz: #161285071)

    tanıma bak sen. seni gidi zavallı seni, seni gidi aciz seni. google'da bula bula bunu mu buldun.

    iskilipli atıf denen ucube yazdığı frenk mukallitliği ve şapka'dan ötürü giresun istiklal mahkemesinde yargılanmıştır ancak idamını getiren yargılanma vatana ihanetten ötürü ankara istiklal mahkemesinde yapılmıştır.

    herif vatana ihanetten gebermiş ama bunun gibileri, iskilipli atıf'ın ingiliz işbirlikçisi bir köpek olmasının etrafından dolanıp şapkaya takılıyor. bunu cahillikten değil, aksine bile isteye, karakterleri onlara bunu dayattıkları için yapıyorlar.

  • cihangir solcusu gibi cümle kurmak

    “bırakır mısınız, tutuklanmak istemiyor.”

  • itten korkan ılıklara bir tavsiye bırak

    tavsiyem;
    (bkz: engelle)
    (bkz: başlıklarını engelle)

  • askerlikte wifi'ye nasıl bağlanılacak sorunsalı

    edit: (bkz: #79490926)

    girdiğim tanımın neredeyse aynısı daha önce girilmiş, intihal oranım %150. ben benimkini sildim çünkü gerçekten inanılmaz benziyor. kahkaha mesajları geldiği için en azından oraya yönlendireyim. gidin ona gülün, onu beğenin.

  • şarjlı damacana pompası

    manuel yöntemde suyu biraz fazla pompalayınca panikle ağzı pompaya dayayıp suyu içmeye çalışmaktan kurtarıyor.

  • antalya'da sokak ortasında çatışan suriyeliler

    madem eliniz silah tutuyor, siktirip gidin memleketinizde çatışın.

    pervasızca yaşamaya başladılar. cüretkarlık diz boyu. it gibi yaşayıp at koşturuyorlar. pembe götlülüğün alemi yok. buna ses çıkarmayan politik doğruculardan da gına geldi suriyelilerden de afganlardan da.

  • arabayı ters park eden tip

    arabayı düz park etmek hamallıktır. tek hamlede ters park etmek varken uygun açıyı bulup da düz girmeye çalışmayı anlamıyorum. bazen avm otoparkında iki kişilik yeri işgal ederek park eden sığırları görüyorum.

    ters park etmek arabayı yerinden çıkartırken de güvenli sürüş sağlar.

    ayrıca arabasını mis gibi ters park edip binaya girmeden “nasıl güzel park ettim” diye dönüp bakanınız yok mu?

  • jahrein

    hakkında yazmak için günün dönmesini bekledim.

    akp'li bir belediye öğretmenler gününde öğretmenlere jest olsun diye çiçek gönderirse bu eylem bizde rahatsızlık yaratmaz, razı da oluruz. jahrein fatih altaylı'nın programında “akp yapınca eleştirdiğimiz şeyi, oy verdiğimiz parti yaparsa da eleştirelim, hesabını soralım, bizden diye göz yummayalım” gibi bir şey demişti. evet haklı. ama ankara büyükşehir belediyesi öğretmenlere çiçek göndermek için bir çiçekçiden yüklü miktarda çiçek alıp her birini 1'e 10 faturalandırıp aradaki 9 birimi cebine attıysa bunu ortaya çıkarsın. biz akp'de bunu gördük. öyle her olayda çocuk gibi “bizim vergimiz bizim vergimiz” diye ortaya çıkmasın. evet para bizim paramız, belediye de bize hizmet sunuyor, amacı bu. ama aynı belediye değer üretiyor. ihtiyacı olanın ihtiyacını karşılamaya çalışıyor. istihdam yaratmaya çalışıyor. çiftçinin elinde kalanı alıyor, kendisi değerlendirip onu paraya dönüştürüyor. çiftçi tarıma küstü. kırsal kalkınmayı artırmak için çiftçiye tohum desteğinde, gübre desteğinde bulunuyor. mazot desteği vaadediyor.

    belediye dini bayramda toplu taşımayı ücretsiz yaptı. toplu ulaşım işletmesinde çalışanlar parasını aldı, toplu taşıma araçları çalıştı ama belediye bu bayram sürecinde beş kuruş para kazanmadı, hatta cebinden ödedi. arabası olan “bizim vergimiz” dedi mi?

    belediye kendisine bağlı şirketin bitki evinden çiçek göndererek öğretmenlere jest yapmış. öğretmenler paylaşım yapmış, ne kadar mutlu olduklarını göstermişler. bunu hangi parti yaparsa yapsın bu büyüyü bozmak ahmaklıktır. eğer harcamalar belediyenin ekonomik gücünü bozuyorsa, başka bir zaruri faaliyetin gerçekleşmesini engelliyorsa veya güzelliğine rağmen manasız bir masrafı varsa bunu biz de eleştiririz, çiçeğe kadar var deriz. belediyeler sadece senin verginle dönmüyor. belediyeler para kazanıyor. belediyenin altında bir sürü şirket var. ekonomik gücü olan bir belediyenin öğretmenlere çiçek göndermesinde hiçbir mahsur yok, bunlar belediyeyi öldürmez. bu işte rant varsa ona bakalım.

    jahrein “bizim vergilerimizle mansur yavaş'ın öğretmenlere jest pr'ı yaptığı onaylanmış oldu” tiviti atmış. bu tivit ve jahrein son derece kötü niyetli. zarar vermeye oynuyor. keskin yargılarla insanlara güvensizlik tohumu ekiyor. bakın bu yaptığı sorgulamak değil gördüğüne inanmak, zarar vermek. ankara adına çok fazla şey yolunda giderken mansur yavaş'a zarar verebilecek güçlerin girebileceği gedikler açmak bu. bu nasıl bir ahmaklık ya. bu nasıl bir sorumsuzluk. bu mu gerçeğin peşine düşmek. yanlış varsa çıksın ortaya ama tek bir bakış açısıyla “gerçek bu” diye bağırıp ortaya atlamasın. salt muhalefet yapmak için her şeye karşı çıkan diğer parti milletvekillerinin yaptığından ne farkı var bunun. araştırmıyor. bir şeyleri görmek için çabalarsan görmek istediğini görmeye başlarsın.

    bu camia jahrein denen lüzumsuzu donunda sallar, aday olana kadar eritir. “türkiye'deki gençlerin akranları avrupa'da okula 2 aylık maaşları ile aldıkları arabalarıyla gidiyor” argümanı seni 10 metre götürmez. bunu biliyoruz, gerçek olan bu. peki sen ne vadediyorsun, hiç. ee siktir git o zaman.

  • 13 nisan 2021 tam kapanma olması ihtimali

    tam kapanma deseler bile “şu meslek grupları hariç, köpek gezdirenler hariç, markete gidenler hariç” diyecekleri ve insanlar akşama kadar köpek gezdirip aynı poşetle akşama kadar gezeceği için bir boka yaramayacaktır.

    tam kapanmayı sağlayacak kadar ekonomik güç olsaydı aşıları alıp yapmış olurduk.

  • biden'ın uçağa binerken merdivene düşmesi

    putin'in işi.

    link

  • insan ömrü 1000 yıl olsa olabilecekler

    hedef 2023 olmazdı çünkü atatürk hala yaşıyor olurdu.

  • cüneyt arkın'ın hiç güzel filminin olmaması

    nevşin mengü sen misin?

  • derdini kimseyle paylaşmayan insan

    paylaşılan insanlar genelde onunla paylaştığın için üst akıl gibi davranıp nasihat vermeye çalışıyor.

    kedimle konuşuyorum ben.

  • seneler geçse de açıp izlenen komik video

    benim için şu’dur.

    youtube

    edit: sonuna kadar bi’ sabredin.