random nick26
profili

  • 3 ocak 2021 hes kablo kayserispor beşiktaş maçı

    bir galatasaraylı olarak yazıyorum. 2 pozisyonda net penaltı. penaltı yaptıran adam net bir orospu çocuğudur. akhisarla oynadığımız kupa finalinde de kudurarak algı kasıyordu. suçluluk psikolojisi ile haklı olduğunu göstermeye çalışıyor. sonra zannediliyor ki hakem anadolu takımını yaktı. yok öyle bir dünya. bileğe net müdahale var.

  • galatasaray'ın uefa ülke puanına verdiği zarar

    offff.

    bir tanesi tarihinde ilk ve tek kez cl gruplarından çıkıp galatasaray'ın zarar verdiği ülke puanını kendisi yaptı zannediyor. diğeri zaten avrupaya gitmeyerek ülke puanına katkı sağlıyor.

    hele avrupa fatihi demeyin kendinize, sorgulayın demiyorlar mı? ona bitiyorum. lan olum biz her sene notere gidip ünvan mı yeniliyoruz? ahgsfsha. sor bakayım neden avrupa fatihi bu takımın ünvanı? son 20 senede senin kanalında "real madrid bizim statta antreman yapıyor" diye haber yaparken, bu takım real madridi 3 kez yendi. 2 kez cl çeyrek finalinde 1 kez super kupa finalinde oynadı. sen "biz bu forma ile uefa'da çeyrek final oynadık" derken bu takım o uefada kupayı aldı.

    ayrıca buradan michael jordon'a sesleniyorum. majesteleri ünvanını sorgulasın bence. uzundur basketbol oynamıyor.

    edit: hızımı alamadım. uzun zamandır barajı geçemeyen dsp bırak artık "ak güvercin geliyor" sloganını. geldiğiniz falan yok.
    brad pitt sana sesleniyorum. bence artık genç kızların sevgilisi değilsin. 56 yaşındasın olum.
    rock'n roll 'un kralı olduğu iddia edilen elvis presley uzun zamandır albüm yapmadı. bence 2 kere düşünülsün.

    son edit: tüm zamanların ülke puanına katkı oranları: görsel

  • bitcoin

    başlığı altında refli link verenleri, "star wars diye bi film buldum süper" diyen insanlara benzetiyorum. sanki sınırlı sayıda link paylaşıyor pezevenk. ulan coinle alakalı tüm başlıkların yüzde 50'si refli link entryleri ile dolu zaten.

    maç başlıklarında link isteyenlerle, coin başlıklarında link dağıtanları koyacaksın bir adaya. bi taraf link isteyecek ama maç yayını yok. diğer taraf link verecek ama üye olan yok. al sana "saw 9" filmi. ı wanna play game.

  • melih gökçek'in dinozorunun kaldırılması

    espiriler yapıyoruz ama ortada bir skandal var. bir belediye başkanının bilmem kaç milyona yaptırdığı dinazorların, başka bir belediye başkanı tarafından kaldırtılması olayı. tüm bunlar yaşanırken para 2 belediye başkanından değil, ankara'daki halktan çıkıyor. yankesicilik yapıp ceplerinden 5 lira alırken yakalansam linç edecek insanlar buna ses çıkarmıyor. sonra hepimiz aynı gemideyiz falan filan. uzun zamandır diyorum artık zerre sikimde değil bu ülke vatandaşı.

  • younes belhanda

    yani iyi kötü transferdir bir şey demeyeceğim ama kap'a bildirilen oyuncuya ödenecek paraları okudukça sanki para benim cebimden çıkıyormuş gibi hissediyorum.

    her bir puan için 5 bin euro, 25 puan olduğunda ekstra 100.000 euro. kötü dediğimiz geçen sezon 64 puan toplamıştık. bu mantıkla adam 3.350.000 garanti paranın yanı sıra bok gibi geçen sezonda 520.000 euro daha alıyor. var mı böyle bir şey ya!!

    hele avrupa ligi gruplarına kalınca 250.000 euro var ki bu maddeye onay verenin ben....

    galatasaray gibi takımın avrupa ligi gruplarına kalırsa para verme saçmalığı nedir lan. herif akhisar'a mı geliyor lan? yine yarrak gibi geçen geçen sezon avrupa ligini garantilemiştik. (sakın belki gruplara kalmayacak demeyin)

    yani özetle bu sözleşmeye bende beklerdim galatasaray'ı. allah akıl fikir versin. allah bu yönetimi başımızdan alsın. yemin ederim bıktım ya. rezillik lan rezillik!!!!

  • derin web'te bulunan mosh pit videosu

  • bu başlıkta __ ___ ._. ... alfabesiyle yazıyoruz

  • tartıştığı polisi kaldırıp kenara atan adam

    videoyu izleyen 108. kişi olarak söylüyorum: kurmacadır. sikko bir hint dizisinden alıntı olabilir.

  • 89. oscar ödül töreni

    la la land'ın toplam 13 dalda aday olduğu ödül töreni.

    edit: zencipsikiyatr uyardı 14 müş.

    edit 2: şimdi de kahmut uyardı beni. tamam toparlıyorum. 13 dalda aday fakat en iyi şarkı dalında 2 şarkıyla aday.

    ulan bi entry girelim dedik. uyarıla uyarıla boşalıcam şimdi. rica ediyorum daha uyarmayın.

  • recep tayyip erdoğan

    bugün muhtarlara yaptığı milli seferberlik açıklamasıyla önderimiz atatürk'ü deliler gibi kıskandığına kanaat getirdiğim zat.
    eminim ki, evde kalpak giyip, mavi lens takıp ayna karşısında kendisini kesip "emine nasıl karizmatik oldum mu? meh meh" diye hoşuna gidiyordur.

  • 8 aralık 2016 california depremi

    az önce fena sallamıştır. şaka lan şaka. istanbul'da evde uzanıyorum kanepede. boş boş tavana bakıyorum. bir türlü siktir olup gidemedim.

  • 4 aralık 2016 kasımpaşa galatasaray maçı

    yeter ulan yeter ya. yıl 2017 olacak hala ve hala sabri'ye kufur ediyoruz. allah belanızı versin. koca dünya'da yok mu bir adam ya. kaç sene oldu hala sabri oynuyor. ulan nasıl bir dönemde doğdum lan. sabri'li galatasaray, akp'li türkiye.

    edit: çok fazla ya kullanmışım. zira biraz önce o ses türkiye yarışmasında da yeteri kadar kullanıldı. o yüzden bir kısmını sildim.

  • lozan'ı istemiyorsan sevr'e dönelim

    kimse kusura bakmasın adam haklı. dikkatinizi çekerim adam sevr'i devreye sokalım demiyor. herif lozan tartışmalarını fırsata çevirip cevap veriyor. yunan tabiki ister sevr anlaşmasını. tabiki rahatsız olur lozan'dan. asıl sorulması gereken soru şu gençler: "bir türk neden lozan anlaşmasından rahatsız olur?"

  • galatasaray

    bakın çok ilginç aynı anda hem cemaat, hem aksaray, hem terorist başı apo, hem de fransız takımıdır.

  • eşi için aldığı meyvenin parasını dala asan adam

    1. çok zarif bir davranıştır.
    2. çomarlıkla alakası yoktur sayın amına koduğum.
    3. görselde adamın memleketi soyanlara ses çıkarmadığını nereden anladın sayın diğer amına koduğum.
    4. bir siki de sadece kendi içinde değerlendirin lan.

  • akp muhalifi çaresizliği

    katıldığım önerme. sizin gibi çomarlara laf anlatamamak konusunda çaresiziz.

    he kardeş doğru diyorsun. tüm dünya birleşti bizi sikmek istiyor. çünkü biz her geçen gün ileriye giden büyük bir ülkeyiz. almanya 3. havaalanımızı, rusya tezek yakışımızı, amerika bedava baklava alırken gösterdiğimiz azmimizi, israil ticari ilişkilerimizi bitirmeyip gösterdiğimiz merhametimizi, fransa gol gelirken bile saçını tarayacak kadar huzurlu vatandaşımızı kıskanıyor. hassiktir dostum ben bunları yazarken sırtımda kocaman bir ahaber izi oluştu. ne ki bu?

    çaresiziz amına koyim, çünkü kösele gibi suratınız var. yolsuzluk, soma, reyhanlı, kilis, şehitler, patlamalar, tarım ve turizm krizleri, hukuksuzluk hiç birisinde siz suçlu değilsiniz. çok çaresiziz gerçekten!

  • üniversite diplomasına ulaşılamayan cumhurbaşkanı

    hala üniversite arkadaşları yok diyenlerin olduğu iddia. bu ne arkadaşım:

    foto

  • 4 mayıs 2016 ışid'in kilis'e saldırması

    istikrar sürsün mü sayın amına koyduklarım diye isyan ettiren olay.

    edit: süremedi.

  • lays'in insan organlarına verdiği zarar

    "yahudi" kelimesini duyar duymaz kapattığım video. hay yahudi siksin sizi emi. bi bitmediniz amına koduğumun cahil çomarları.

  • 4 büyükler salon turnuvası final maçı kavga anı

    2.12 dakikada bir anda elindeki pet şişeyi atıp kaçan kel kopartmıştır.