sutlabi22
profili

  • dağıtılan keklere hücum eden maymunlar

    ilk 3 saniyesinde "ulan bizim insanlardan daha medeni bunlar" diyecekken birden gerçekleri yüzümüze vurmuş videodur. norveç gibi başlayıp afganistan gibi bitti amk videosu.

  • titanic'in batma sebebi

    buz dağına çarpması.

    bugünlük bu kadar bilgi yeter. hadi bakalım yatağa çocuklar.

  • doggy style sevmeyen insan

    pek sevişmemiş kişilerin "kadınlar sevmez" diye ithamlarda bulunduğu pozisyon. ya da olta atıyorlar. çakallar ya. ulan siz. neyse. doggy sevmeyen kadın yoktur. yeterince tahrik ettikten sonra doggy istemeyen kadın bozuktur.

  • iphone pil sağlığı

    %80'den sonra çöp olan sağlıktır.

    amk böyle bir şey yok yemin ediyorum. bunu normal bir insana anlatmak çok güç. olm sağlığı %80 olan bir şey nasıl çöp olabilir ya. resmen keriz silkelemek bu. adamlar 0-100 arasını 80-100 arasına sıkıştırmışlar. adam gelmiş başlığa %90 daha çok iyi diyor. lan yarısı gitmiş işte amk. %50`desin.

  • iphone pişmanlıktır

    pişmanlık değil zulümdür resmen. elim gitmiyor yemin ediyorum. telefon harici kullanmak dışında başka bir boka yaramıyor gibi hissediyorum. şunu yap bunu yap diyorsun sikinde değil aletin. amk makinesi hiçbir iş yapmıyor ki stabilitesi bozulsun. arka planda şunu yap. "yok yapamam." e amk android arka planda 5 ayrı işlem yapıyor. ama ios çok stabil. sikerim öyle stabiliteyi.

    neymiş sürekli güncelleme alıyormuş. e? her yeni güncellemede ne kaybediyorsunuz lan siz? evde tablet var android 8 çalıştırıyor. güncelleme falan da almıyor. elimdeki android 11 arasında sizi bu kadar üzecek ne var? ios 12 ile 13 arasında ne hissettiniz amk? bir fark yok. ios'un önemli bir kesmi ilk güncellemeyi bile kabul etmiyor "anasını sikecekler" diye. bir kaç kurbandan sonra götü başı düzeltip ikinci güncelleme gelince alıyorlar. yalan mı olm?

    her uygulamanın yeni sürümü size gelse ne oluyor? hepiniz android'in 5 sene önceki özelliklerini yeni görüp öven insanlarsınız. biz özelliği unutuyoruz adamlar gelip "baaak böyle bir özellik var" diyor. hadi ya. olm sizin telefonunuz soğukta çalışmıyordu amksnsskjss.

    10 yıl geriden geliyorsunuz. algı olarak. eksiklikleri övünerek anlatıyorsunuz. sadece kendi cihazları arasında bir bağ oluşturmasının nesi iyi olm hasta mısınız lan siz? deli misiniz?

    aldığı fiyata satarmış yenisini üzerine ekleyerek alırmış. olm bu nasıl matematik? sen aldın iphone 8'i 6 bin liraya. ben aldım android 3 bin liraya. sen 3 sene sonra 6 bine satıp üzerine 3 bin ekliyor 9 bine iphone 11 alıyorsun. ben 2 liraya satıp üzerine 2 bin ekliyorum yine android alıyorum. ee? bu hesabı da fikir oluştursun diye yazıyorum yoksa belgelerle konuşuyor değilim. *

    neyse. pişmanlık falan değil. alışan insana iyi. sadece fanboyları aşırı geri zekalı. ben alışamıyorum. kullanışlı gelmiyor.

    edit: amk ne mallar var ya. adam güncelleme gelmeden uygulamalar çalışmaz demiş. şuraya hem ios hem android os kullanıyorum yazıp ayrıntılı karşılaştırma yapıyorum ve adam "oygolomo goncollomo olmodon çoloşmoz" yazacak güvene sahip. pes amk.

    edit: abicim 7 yıl önceki kamerayı kullanmak da övülecek bir şey değil. aynı paraları harcıyoruz ama sen 7 yıl öncesinin teknolojisini övüyorsun. *

  • ayıp olmasın diye yenen ya da içilen tuhaf şeyler

    pek alakam olmadığı halde bir arkadaş grubu ile bir yerlere gittik. orada ufak bir tartışma oldu. normalde kavga falan sevmem. öyle ağız dalaşı falan mümkün değil. ayıp olmasın diye arkadaşlarla beraber atara atar yaptık. sonra bizi bir güzel dövdüler. ayıp olmasın diye yediğim en tuhaf şey dayaktır benim için.

  • akp'den sonra türkiye kaç senede toparlanır

    toplanamaz.

    bizimki iktidar sorunu değil insan sorunudur. insanımız böyle.

    geçti o günler.

  • rakının tadının berbat olduğunun kabullenilememesi

    burada rakı boklayanların neredeyse tamamı ya bir kere içmiştir ya da iki. ikinciyi de "bak bu farklı" diyerek içirmişlerdir. zira başka türlü insan rakıya "tadı güzel değil" demez. çünkü sürekli rakı içenler bilir ki rakının tadı kötü değil bilakis bok gibidir.

  • küçük göğüs

    ortamlarda çok iyi ya, çok rahat ya, harika dedirtip evde ayna karşısında hüngür hüngür ağlatan meme tipi. üzmeyin küçük memeli kadınları.

  • ukraynalı kadının türk erkekleri hakkındaki yorumu

    erkek masturbasyonunuz bittiyse gerçeğe dönün artık. yaşadığınız, oluşturduğunuz toplumun kültürünü kabullenin. "türkiye'de erkek olmak çok zor" demiş kadın. haklı. başka bir videoda: "türkiye'de kadın olmak çok zor" diyor başka bir insan. o da haklı, bir başkası: "türkiye'de hayvan olmak çok zor" diyor. o da haklı. bırakın kendinize özel bir durum çıkarmayı. türkiye'de her şey çok zor. erkek olmak, kadın olmak, hayvan olmak, iş sahibi olmak, ev sahibi olmak, araba sahibi olmak vs vs vs. bu zorlukların bir kısmını da biz kendimiz oluşturuyoruz, bir kısmına maruz kalıyoruz, bir kısmına zorlanıyoruz.

    hemen hemen hiçbir konuda mütevazı değiliz. olduğumuz durumu kabul etmiyoruz, komplekslerle dolu bir toplumuz.

    beğenmeyen vatan hainleri siktirip gidebilir. *

  • selçuksportshd kullananların hırsız olması

    hırsız diyebilirsin ama donuyor diyemezsin. yayıncı kuruluş'tan daha iyi. *

  • 2-b sınıf başkanlığı anketi

    en azı oyu ceyhan almıştı oyumu ona verdim. ezilenlerin, dışlananların, sesi olmayanların sesi olmaya devam edeceğiz.

    #2bceyhanyalnızdeğildir

  • 13 eylül 2020 izmir'de gözlemlenen ufo filosu

    izmirlilerin ufo'ya ufo demesinden daha ilginç değildir.

  • araba sürerken olmasından en çok korkulan şey

    mahalle aralarında bir çocuğun yola atlaması.

  • starbucks

    sokakta mendil satan çocuğun karnını doyurmak salaklık ve yanlış bir hareket olduğu için white chocolate mocha alınıp tatlı tatlı gömülmelidir.

    edit: ya ne güzel iki kelime ile durumu anlatmıştım ama çok mesaj geliyor neden salaklık, neresi yanlış diye. ben ayrı ayrı yazdım diye ayrı açıklama yapamaya gerek yok yanlışsa salaklıktır ama neden yanlış olduğunu açıklayayım. o çocuklar öyle ya da böyle bir sebeple zorlanıyor olabilirler, dilendiriliyor olabilirler bilmiyorum. hangi amaçla orada olduklarından ziyade net olan orada olmamaları gerektiğidir. eğer siz onların oradaki olumsuz şartlarını ortadan kaldırırsanız onun durumunu pekiştirmiş olursunuz. yani ortamdaki olumsuz durumu kaldırarak sokağı "karnını doyurabileceği bir yer" haline getirirsiniz. bu da sokağa çıkmasını daha tercih edilir yapar.

    ayrıca siz kimsiniz de tanımadığınız çocuklara yiyecek falan veriyorsunuz. ne sikim sokum insanlarsınız! geçen de yazdım buradan siktirin gidin vicdan masturbasyonunuzu başka şekillerde yapın.(onu okumamış olabilirsiniz*) tanımadığınız çocuklara daha doğrusu sizi tanımayan çocuklara siz onlar yabancı konumunda iken yardım ederseniz çocuk için: "yabancılar iyi insanlardır" algısını oluşturursunuz. anneler babalar boşuna mı götünü yırtıyor olm? çocuklarına "tanımadığınız insanlarla konuşmayın, onlarla gitmeyin, verdikleri yiyecekleri almayın" derken. alemin akıllısı siz misiniz? yabancılar her türlü çocuk için kötüdür. olmak zorundadır. sikecem tutarsız romantik vicdani eylemlerinizi. bir boka yaramayan aksine zarar veren. eve gidip "ooo ne büyük yardım yaptım" diye dört köşe uyuyorsunuz.

    zorla ağzımı bozduruyorsunuz bana bir de. biri de: "sen ne yaptın sokak çocukları için?" diye sormuş. mallık derecesi öyle ileri bir noktaya taşınmış ki insan ne cevap vereceğini şaşırıyor.

    aşağıda arkadaşın biri yazmış ne yapılması gerektiğini 7-8 enrty falan aşağıda. okuyun.

  • istanbul'da açlıktan ölen sokak köpekleri

    köpeklerin yeri sokaklardır insansız sokaklar istiyoruz diyen ruh hastalarının eseridir. buyrun işte. insansız sokaklar ve köpekli sokaklar. hani köpeğin yeri sokak ya.

  • fetö'nün siyasi ayağı osmanlı'ya kadar uzanıyor

    saadettin köpek anadolu selçuklu'da feto'nun ilk temellerini atan kişi idi.

  • dolandırıcı olduğunu söylemeden anlat

    dünyanın en büyük tiyatro okulundan burs aldım.

  • hak tanınsa vatandaşlığına geçilecek ilk ülke

    suriye. oradan da türkiye'ye geçer krallar gibi yaşarım.

  • kimse yaşattığını yaşamadan bu dünyadan ayrılmaz

    geri zekalı avuntusundan başka bir şey değildir.