metrobusdeoturanadam20
profili

  • mutlu olduğun güne ait bir fotoğraf

    1988 yılbaşı akşamı. görsel
    kardeşim ve ben hariç yaşayan yok.
    ne annem ne anaannem ne de fotoğrafı çeken babam.
    mutluluk bana çok uzak şey artık.
    yaşama nedenim de şu ikisi.

  • oktay saral'ın yeğenlerinin soğan yerken görüntüsü

    içimi sızlatan görüntüdür.
    hele buna yürek dayanmaz.

    bu da diğer yeğen.*
    amca yeğen pozu

    bolca fotolu kaynak

    not : başlık düşük bir cümle oldu. zira "yerken ki" yazarsam sığmıyor. koyamadığım "ki" için küfür etmeyin.

    şunu demezsem içimde kalacak; ak parti döneminde gerçekleşmiştir!

  • çocukluktaki en masum düşünce

    ailem kurban kesmişti.
    ben de koçun kenarda duran kesik başına elime bardak alıp su vermek istedim, ayağa kalksın canlansın diye.

  • 28 eylül 2021 ajax beşiktaş maçı skor tahmini

    maç başlamadan 600 üstü olan başlığın maç bittikten sonra 490'a düştüğünü bize gösteren skor tahminidir.

    silin amk patriksporluları pera yosmaları silin.
    5.5 verdiğiniz maç da götünüze girdi bırakın 6 golü 3 gol olmadı o.ç. ları.

  • ak parti'den önce görüntülü konuşma yoktu

    hayatımdan on dokuz senenin çalınmasına vesile olan beyinsiz embesillerden, sadece birini içeren başlık.

    valla yeter artık. şu cahilliğinizi de, siyasal islamınızı da, ne olduğunu dahi bilmeden baş koyduğunuz davanızı da, "mazlum" suriyeli kardeşlerinizi de alın ne cehenneme gidiyorsanız gidin artık.

    bakın çok net söylüyorum; bu ve bu zihniyette olan cahiller arasında bir anket yapılsa, anket sorusu da "allah mı ak parti mi" olsa, bu ve bunun gibiler ak parti der, sonra gider abdest alır, allah için namaz kılarlar.

  • mö 2000 yılındaymış gibi yazmak

  • garanti bankası bbva 29 ekim reklamı

    arap sevici cumhuriyet düşmanı cahil orospu çocuklarına kol gibi girmiş reklam.

    eline sağlık kimin aklına geldiyse.
    ananızın amına girsin bu reklam cumhuriyet düşmanı soysuz orospu çocukları!

  • 2 çocuğunu köprüden dicle nehrine atan kadın

    müslüman annedir.
    sorsan amına kodumunun orospusu içki günah der.

  • 8 ekim 2020 kanzuk açıklaması

    (bkz: kanzuk kim amk)

  • 6 temmuz 2020 istanbulluların sıcaktan yanması

    evet an itibariyle yanmaktayım. afakanlar basmakta. üstüme üstüme gelmekte basra alçak basınç sistemi.
    ülkenin havasını da araplar kendi havalarına benzetti.
    hani bir tabir vardır ya, "ter götümden akıyor" neremden aktığı belli değil benimkinin. tereyağı gibi eriyorum. üstüne üstlük maske takıyoruz. işim gereği dışarıda olmam gerek. gözlükte var numaralı, iflahım sikiliyor yani.
    cinnet geçiren genç diye bir haber görürseniz akşam haberlerde, derse ki haber spikeri "anbean kameralara yansıdı görüntüler" o benimdir işte.

    yok abi ben kış adamıyım. yemişim yazını, sikmişim basra'sını ya.

  • şahin marka araca 90 bin tl harcayan adam

    bu dallamalar işte gecenin ikisinde hasta mı var, bebek mi var demeden, umursamaz bir şekilde son ses müziği açıp, bangır bangır sokaklarda geziyor. ağır giderler ki, ses dağılmasın diye.

    tanım : bir adet barzo içeren haber.

  • 7 nisan 2020 covid-19 vakasının 34109'a yükselmesi

    ölen sayısına inanmayın!
    zaturre, usye yazılıyor ölüm raporlarına.bunu artık herkes biliyor.
    o şeffaflık abd'de, ingitere'de, fransa'da olur.
    ortadoğu ülkelerinde olmaz.her şey iyi bakana göre.
    peki o zaman neden 45 gün sonraya 2 sahra hastanesi yapılacak?
    yeter artık şundan bile siyaset yapan iktidarınızdan da, aktrollerinizden de gına geldi yeter.

    sayın bakan siz her şey harika gibi konuşursanız, bu düzelen havalarda insanları evde tutamazsınız.giyotin gibi gerçekleri derseniz o zaman belki sonuca ulaşırsınız.
    trump ne dedi? 200 bin ölü iyi neticemiz olur dedi.kimse bu kadar vefat eden sayısı görmek istemez ama neden siz böyle konuşamıyorsunuz? durum ciddi evden çıkmayın demek zor mu? hep bir açık kapı bırakma var.sen bu halka sert konuşmazsan hafta sonu görürüm 22 derecede ben meydanları.açık ve net neden konuşmuyorsunuz bunun ayıbı yok!

    not : boşuna küfür için mesaj yazmayın aktroller.mesajım kapalı!

  • cem yılmaz'ın yine kafasını kuma gömmesi

    ülkeyi yönetenler gömmüş, cem yılmaz gömse ne olur gömmese ne olur dedirten başlık.

  • yaşanılan hayatı üç kelime ile anlatmak

    hayatımın amına koyayım.

  • 302 otobüs naylon poşette su siyah kusmuk torbası

    35 yaş üstü yazarların hatırlayacağı, şehirlerarası otobüslerde sigara içildiği dönemden hafızalarda yer edinmiş, zamanının olmazsa olmazları.

    otobüsün içinde hissedilen koku genelde kusan kişinin o gün ne yediğine göre değişiklik gösterirdi.kusmuk kokusuna karışan sigara dumanları, altı değiştirilen çocukların kaka kokusu v.s.

    lan neler yaşadık seksen kuşağı olarak biz be.şimdikiler de "önümde oturan koltuğu yatırdı çok rahatsız oldum yeah" derler.

  • suriyelilerle ilgili referandum yapılsın

    başlattığım bir öneri.

    milletin iradesine her konuda saygı gösterdiğini dile getiren bir iktidar ve cumhurbaşkanı var ise, yaşadığımız coğrafyada bir çok vatandaşın günden güne artan kabusu durumunda ki "suriyeli mazlum kardeşler" için, gitsinler mi kalsınlar mı diye bir evet/hayır referandumu yapılmasını şart kılmıştır.

    millet bahçesinde mangal yapılsın mı? referandumu yapacak kadar demokratik bir ülkeyse bu ülke, bu denli kısa ve uzun vade de sorun olan, olmaya da devam eden, toplumsal travma ile alakalı referanduma gitmeli.

    bunların cefasını halk çekiyor.saraylar da, villalar da yaşayanlar değil.her yıl büyüyen nüfusları, can sıkıcı tavırları, pişkin tutumları bu halkın sabrını taşırmıştır.iktidar partisinin istanbul ve ankara'da bana göre kaybetme nedenlerinden birisi de bu suriyeliler zümresidir.

    edit : imla.

  • 7 ocak 2019 istanbul kar yağışı

    sik yağacak dedirten başlıktır.

    bu şehre kar bile küsmüş.edirne, tekirdağ, kırklareli, bursa, çanakkale, kocaeli her yer kar aldı.bu şehre yağmıyor.lanetlenmiş amk şehri artık siktiğimin arapları yüzünden.

  • sevişmek istenen ünlüler

    (bkz: ceyda düvenci)

  • bir günlüğüne çocukluğa dönülse yapılacak ilk şey

    anneeeeeee su sallll diye bağırırdım, rahmetli de sepetle suyu salardı.bir de derdi ki uzaklaşma oğlum, terleme.

    onu bir kere daha canlı görmüş olurdum.

    gözlerim doldu sabah 5 de kına yak başlık sahibi.

  • edirne açık cezaevi

    evet beyler size insanlık dramının olduğu cezaevini anlatacağım.

    ben bu cezaevine silivri açık cezaevinde 15 gün kaldıkdan sonra sevk edildim.
    öyle bir sevk anlayışları varki alfabetik sıraya göre m harfine kadar olanlar kırklareline m harfinin belli bir kısmından sonrası edirne açık ceza infaz kurumuna yollandı.bende buraya gelenler arasındayım.

    şimdi bıkbık öteceklere "amo sen cezuavındosun nosul antarrnata guruyorsun" diyceklere ithafen, bir açık cezaevinde 15 günün doldurduğunda izne yollanırsın ben silivride 15 nci gün izne gelecekken sevke gittim ve edirne açık cezaevindede 15 gün doldurup izne ayrıldım.yani izindeyim şuan çaktınmı lüben abim (diğer izinlerin 3 ayda 1 olur)

    şimdi bu guatemela hapishanelerini aratmayan insanlık dramının yaşandığı cezaevini ızdırap evini anlatıcam size.

    sabah kalkıyorsun bir anons ile sanırsın auschwitz'de bir yahudisin.

    ekolu bir anons bağıra bağıra "parmak sayımı başlamışdır parmak sayımlarınızı verin" sonra o sayımı verirsin ( günde 5 parmak 1 kelle sayımı vardır 7,12,17,19,21 parmak 23 koğuşda kafa sayımı ) kahvaltıya gidersin kahvaltı da 4 5 tane zeytin yanında reçel vardır markası"güzel" olan bir reçeldir ( silivride çaylar lipton, kahvaltılıklar seyidoğludur) tereyağ sana yağ felan yoktur. bu iki şeyi yedin yedin yemedin açsın, heee paran varsa kantinde çok güzel tezgah var ne ararsan var nerde ise kumrusundan, ayvalık tostuna poğçasından baklavasına kadar.(bu cezaevinde yemekler tiksinç ötesidir, tek sebebi insanları kantine kafeteryaya yönlendirmekdir) yasak olması gerektiği halde kar gütmekdedir silivrinin nerdeyse 2 katı fiyattadır hemen hemen herşey.geçen sene 72 milyon tl kar etmiş bir kurumdur burası.it gibi çalıştırılan ve karşılığında hakettikleri ücret verilmeyen sizin tiksinti ile baktığınız o mahkumlar sayesinde ama o lüben tipler unutmayın birgün sizde girebilirsiniz oraya.

    neyse sabah yedikden sonra ne bulursan 7 den akşam 5 e kadar asla koğuşa giremezsin.dışardasın tente yok heryer güneş 70 75 yaşında insanlar dahi güneşin altında bir gölge bulma umuduyla it yavrusu gibi gezer durur.evet mahkumlar biz it yavrusuyuz, potansiyel devlet düşmanı olarak yetiştirilme kamplarıdır aslında cezaevleri.

    akşamı akşam edersen beyin kanaması geçirmeden (burda çoğu insan kapkaradır ve evrim geçirir), şanslısındır.geberirsen kimsenin umrunda olmaz ölen mahkumdur çünkü mahkum bir ittir siz dışardaki lübenlere göre.

    2 kantini 2 kafeteryası 2000 civarı mahkumu vardır.2 tv vardır 2000 mahkuma.sıralar insanlık dışıdır, kantinlerdeki sıra mantık dışı olmakla beraber her daim kavgaların çıktığı yerdir kaynaklar olur arkadakiler de dayanamayıp isyan eder, bir akıllıda demez ama yahu şu kantinlerin orada tam gişe ağzına bir beton örelimde şu kavgalaın önüne geçelim demezler çünkü mahkumlar ittir köledir.

    it gibi çalışmada vardır çeltik tarlaları, hayvancılık, kurum içi işler bunun karşılığında ben mesela 75 günde 40 tl alıcam diyorsunuz ya cezaevlerinde yatıyorlar öyle değil sayın amına koyduklarım öyle değil bir yayaya o siktiğimin arabası ile çarptığınızda gireceğiniz yer orası o zaman anlarsınız.

    çay para iledir marka usulüdür ee nasıl kar edecek kurum değilmi ama, bir marka 40 kuruşdur 1 marka ile normal vapurda keyif yaparken içtiğiniz karton bardağın yarısı çay verilir karton ufacıkdır 2 marka ile o sikinizi kaşırken vapurda içtiğiniz karton bardakda çaya ulaşırsınız, su yoktur su para iledir paran yoksa çay su içemezsin bu yüzden hırsızlık hat safadadır en başdada insanları 1 sigara 1 marka için dilenmeleri tavan yapmışdır.bonzai içenlere hemen hemen hergün rastlarsınız çok disiplinlidir çok anlatamam size :)

    mesela markalar bir kantinde satılırken bir kantin marka satar diğeri satmaz, bir kantinde dilekçe kağıdı vardır diğerinde olmaz, bir kantinde olan genelde diğerinde olmaz maksat köpek olan mahkuma acı çektirmekdir.bu arada burda herşey dilekçe ile döner.günde 400 ün üstünde anons olur.

    çünkü bu siktiğimin ülkesinde cezaevi izleme komisyonundakiler adliyelerdeki odalarında geyik yapmakla meşguldürler.bir bok yapmazlar savcılar görev yapmazlar bu yazdıklarım için bana dava açacaksanız onun içinde yatarız dert değil.

    bu cezaevinde asla ve asla disiplin yoktur ama disiplin tavandırda, oda şöyle oluyor hatanda seni kanlıkale lakaplı edirne kapalı cezaevine yolarız tehdidi vardır insanlarda bu cezaevi türkiyenin en kötü cezaevlerinden birisi olduğu için kurallara daha doğrusu eziyetlere boyun eğer ses çıkaramazsınız.

    bakın bunaldım artık bunları yazarkende elim ayağım titriyor.bir tane cezaevi izleme komisyonundan adam yollayın şuraya ama randevu ile değil, müdürün odasında çay içmek için değil, gerekirse mahkum gibi girsin ve yaşananları görsün bir telefon olsa bir resim olsa insanların gün içinde nasıl yerlerde yattıklarının resmini çekse size daha iyi anlardınız.götümden uydurmuyorum bunları.

    neyse siz aleyna tilkinize devam edin, deniz parkesi giyip ıphone kullanmayada devam edin ekşinin değerli yazarları hayvanlar kadar keşke insanlarada önem verse idiniz.unutmayın cezaevlerinde yatan herkez azılı suçlu, tecavüzcü değildirler orda gerçek hayatta tanıyamayacağınız karakterde adam gibi adamlarda vardır.ve suçsuz yere yatan okadar çok insan var ki. "torunum" diyince ağlayan dedelerden, 300 tl para borcu için yatanlara, iftira sonucu içeri düşenlere, "anlı şanlı" türk polisi tarafından zorla üstüne suç yüklenerek oraya girenlere kadar binlerce insan ve bir okadar dışarda bekleyen aileleri vardır.

    hadi şimdi imla hataları için mesaj atın anca bildiğiniz de da ayrılmadı bilmemne bilmem nerden kesilmedi diyip durmak .yarın olmucam iznim bitiyor eziyet evine tekrar giricem.hee son olarak hükümlüler oy kullanamıyor bilmeyenler için açıklıyım.hükümlüler izinde araba dahi kullanamıyor neden biliyormusunuz bu devletin tek amacı devlet düşmanı bireyler yetiştirmek zorla inatla düşman etmek bireyleri devlete.inadına aşığım ulan ülkeme inadına sevicem bu ülkeyi.

    edit: cezaevlerinde yemek ücretsiz değildir, 7 lira günlük yemek parası yani iaşe parası alınır.çıkarken bu parayı ödeyecenmi diye sana sorulur orda ödemek istersen ödersin (kimsenin üstünde okadar para olamaz çünkü cezaevlerinde haftalık para limiti 300 tldir) ödemediğinde iaşeni evine yollanır fatura kurtlu bezelyelerin faturası, çürümüş mercimeklerin faturası.onu ödememek için yapacağın tek şey fakirlik kağıdı almakdır almazsan o parayı devlet senden alır.