godmother theme23
profili

  • arda turan

    zerre sevmem kendisinj ama toplanıp adamın anasına küfür etmek nedir?

    yazık.

    türk insanının ne kadar nankör olabileceğini de arda-gs taraftarı ikileminden görebilirsiniz. her iki taraf içinde konuşuyorum.

  • kavurmanın abartılmış balon bir yemek olması

    eti pişiriyorlar. bu.

    ne bekleniyordu? kuzu götünde marine mi edelim iyi bir yemek olması için ?

    güzelliği, sıfır katkı maddesi ile, sossuz, salçasız, soğansız, ıvır zıvırsız, löp löp gidebilmesidir. gideyim de bir tabak daha yiyeyim.

  • samsung galaxy note 8

    bir milyon kelimem olsa hiç birini alanlara bok atmak için kullanmayacağım telefon. akıllı telefonlar ortaya çıktığından beri "o paraya öküz alınır" ve "1000 liralık telefon da aynı şeyi yapıyor" cular bitmedi.

    arkadaş senin o mantığına göre her ürün optimum noktada üretip bırakılmalı. yani ben hiç bir trafiğin 300 km hızla aktığını görmedim amk neden otomobillere 300 km hıza çıkacak güç veriyorlar?
    yada renault cliosu olan adamın gidip masserati'si olan adama "eki eki bende bindim mi gidiyorum sende, benim yapamadığım ne yapıyorsun" dediğini görmedim.
    ulan hiç bir kadın pazardan aldığım sütyende memelerimi kapatıyor senin victoria's secret'tan aldığın sütyen benim sütyenimden fazla ne yapıyor demez.

    yani bu tarz 1-2 entry olsa neyse. ama sikindirik ucuz bi telefonu olan herkes neden gelip buraya benimkinden fazla ne yapıyor diye yazıyor lan çıldırıcam. kendinizi bu şekilde avutmayın. telefona 5000 tl veremiyosanız ne bileyim 800 tl lik telefonunuzla mutluysanız gocunulacak bir şey değil buraya gelip kendinizi ikna etmenize gerek yok. ki bide telefona 5000 tl veren adamın da sizin enrtryleri okuyup ibret alıp satıp 800 tl lik telefon alacağını düşünmüyorum. adam öyle bi karar verse senin telefondan 7-8 tane alabilir gerçi.

  • wesley sneijder

    ulan herif göz göre gidecek.

    bakın gs'li arkadaşlar. ayağa kalkın yoksa bizim alex gibi önünüzdeki 5-6 yıl bu adamın fotosunu paylasır durursunuz.

    bizim de boyle elimizden kayıp gitti. ne oldugunu anlamadan gozumuzun onunde yediler alex'i agzimizi acamadik. is isten gectikten sonra fayda etmedi. uyanın lan. mal misiniz amk. belhanda kim? yasin kim? tudor kim?

  • galatasaray

    allahım, işte rakip gibi rakip ya.

    adamlar 2 transfer yaptı, 2 mutlu oldular hemen demorolize oldum ne güzel. keyfim kaçtı. kıskandım. işte bu amk ya çok özlemişim. 2 senedir gram haset yoktu içimde iyi oldu.

    not: velbuenaspor

  • nabil dirar

    google'a "nabil dirar twitter" yazıp ilk linke tıkayıp o profilin gerçek hesap olduğuna inanıp entry girenlerce eleştirilen futbolcu.

    edit : arkadaş entrysini editleyip 726 takipçiyi 10bin yapmış. bu sefer google'daki ikinci linke tıklamış. aferin araştırmacı genç.

  • 11 mayıs 2017 talisca'ya verilecek ceza

    bu arada ilgili pozisyonda parmak çıkaran talisca değil bu pozisyonu hakeme şikayet eden volkan kart görmüştür. ilginç.

  • 10m check-in'in 2.5m'sinin türkiye'den olması

    gayet normaldir.
    şöyle check inler görüyorum. abartısız.

    ---
    nihat at nihat's home
    nihat at pendik minübüs durakları
    nihat at kadıköy rıhtım
    nihat at boğa heykeli
    nihat at migros (maçtan önce çekirdek aldı)
    nihat at ş. saraçoğlu stadyumu
    nihat at okul açık tribünü
    ---

    yapılması gereken; nihat at ş. saraçoğlu stadyumu. bu kadar.

    adam uyandiginda uyandigi yerde check in yapiyor sonra nerde 2-3 dakikadan fazla durursa orda da check in yapiyor.

    bogaz koprusu diye bogaz koprusunun uzeri diye bogaz koprusunun tam ortasi diye im var lan. bi bakin allah askina.

  • transfer şikesi

    sakat bruma'nın yabancı sınırı yüzünden antep'e kiralanmasıdır.

  • hakan hepcan

    attığı tivit yüzünden, boğaz köprüsünde kafa kesenler ve asker linç edenlerden önce yargılanacaksa ve yargılanması isteniyorsa vay halimize.

  • volkan demirel

    baba olduğundan beri kendisine çeki düzen verdi. 2 sene önce kendi ülkesinde kendi milli takımının taraftarlarından eşine ve yeni doğmuş bebeğine küfür edilince o maçlık iznini istedi. üstelik bu ilk değildi. malum stadda daha önce de yaşamıştı aynı şeyleri.

    ne teknik direktörü kendisine sahip çıktı. ne takım arkadaşları tek kelime etti ne de türk basını arkasında durdu. vatan haini ilan edilecekti neredeyse. ve milli takımdan apaçık men edildi.

    şimdi ise ana-bacı küfür değil, basit ve haklı bir yuhalamada takım kaptanı maç bırakıp tribüne maçın ortasında veryansın etti. o dakikadan itibaren 2 metre koşmayıp aldığı topu en yakınındakine verdi. açık açık takımı eksiltti. volkan'ın yaptığından daha hainceydi bence. volkan maçın başında izin istemiş ve yerine başkası oynamıştı sonuçta.

    ama ne oldu. bu sefer tüm takım arkadaşları arda'ya destek mesajları attı. manevi babası olan teknik direktörü onu savundu. basın hep bir ağızdan arkasında durdu.

    neden? neden birine küfür edilirken, suçlu ve vatan haini de diğeri yuhalanınca bizim evladımız.

    neden birine yapılana ses çıkarmadınız, neredeyse meşru gördünüz de diğerini korumaktan, seyirciyi kınamaktan helak oldunuz?

    kusura bakmayın. çek cumhuriyeti maçında başta fatih terim olmak üzere milli takımın iyice rezil olmasını istiyorum. bu sadece volkan ile de alakalı değil. milli takım birilerinin zengin olacağı, adam kayıracaği, birilerinin birilerini yalayacağı bir yer olmamalı.

    edit: volkan'ın izin isteyerek ayrıldığını fatih terim'de belirtmişti. mobil olmasam uğraşıp link verirdim. google'a 5-6 kelime yazarak bulabilirsiniz zira.

  • fatma betül sayan kaya

    eğitim hayatını okuduktan sonra bugün almış olduğu ünvanı az buldum. ne bileyim bir birleşmiş milletler genel başkanı falan da olurmuş. o ne lan öyle, lise mezunu cumhurbaşkanı olan ülkeye bu kadar diploma bir bakana fazla değil mi? lol

  • ekşi sözlük iş ağı

    ucuza adam bıçaklayacak adam arıyorum.

    ilk hedefim ise insanların sosyal ve psikolojik baskı altında kaldıkları, iş aradıkları bir dönemde, bir umutla bakmış olduğu başlıkta geyik çevirmeye çalışan lümpenler.

  • eski dönemlerde gps olmadan seyahat eden gemi

  • serkan yıldız

    adam bjkli arkadaşlarını kızdırmak için "zaten bitmez hehe" diye paylaşımda bulunmuş, ekmeğinden olmuş buradakilerde dayak yemediğine şükretsin diyor.

    görmemişsiniz, malsınız. stadınızı başınıza çalın. inşallah tüm fenerli ve galatasaraylı çalışanlar grev yaparda sik gibi kalır inşaatınız.

    edit : demişler ya "bu sezon bitmez kafasında çalışıyormuş bize işine yürekle bağlanacak adam lazım" diye. adam "ne yağmur, ne çamur, ne soğuk engel değil çalışma şevkimize" yazmış malum esprisinden önce. utanın!

    edit 2 : mesaj geldi. "bjk hakkında ileri geri konuşmasın, beşiktaşlılar din gibi tapar, öldürülüp bir köşeye atılmadığına şükretsin."

    akp'yi eleştirdi diye işten çıkaran kurumlara kızmayalım o zaman. o zaman o da öldürülmediği için şükretsin.

    gezi'de eylemcileri içeri almayanlara kızmayalım. ölmeyi hakettiler o zaman. aa palalı mı? palalı kadını öldürmedi be helaaaal olsun ona.

    ee fransa'da karikatürist öldürenler de adamın dibi. nasıl savundular ama peygamberlerini.

    bu nasıl kafa abiler? ne olur kendinize gelin. ben dayak yemediğine şükretsin dendi diye bozulup entry girdim, öldürülmediğine şükretsin diyorlar. neymiş ileri geri konuşmuş beşiktaş hakkında, beşiktaşlılar din tutar gibi takım tutarmış.

    --

    debe editi : gelen mesajı yapıştırıyorum aynen;

    merhaba hocam;

    arkadaşımın annesi obezite hastası ve dokuz eylül üniversitesi bir türlü yatarak tedavi görme raporu vermiyor. sağlık bakanlığına şikayet ettik ancak hala geri dönüş yok, şu an 82 yaşındaki eşi bakmaya çalışıyor evde. tedaviye imkan sunmaları için bir imza kampanyası başlattık, entry'nin sonuna eklersen çok seviniriz gerçekten.

    https://www.change.org/…mob-xs-comment_share-no_msg

  • türkiye milli takımlar kafile kıyafeti

    (bkz: yanıyorsun fuat abi)

  • 27 ocak 2016 antalyaspor fenerbahçe maçı

    fenerbahçe pazar günü buz gibi havada maç yapmışken 3 gün sonraya sıcacık antalya sahillerinde maç yaptırıyorlar takıma.

    amaç? futbolcuların kondisyonlarını ve fizik güçlerini sabote etmek. soğuk havadan sıcak havaya sokup sonra tekrar buz gibi havaya yollayarak futbolcuların fizyolojilerini alt üst edecekler. başka tarih mi kalmadı yani.

    ama tff şunu bilsin ki, fenerbahçe'nin önünde bu sene duramayacaklar. tff'yi de yeneceğiz.

    tanım: ziraat türkiye kupası maçı.

  • öğrenci kolektifleri

    üniversite de kampüs yaşamının içine eden, huzur bozan topluluk. başka hiç bir sike yaradıklarını ne gördüm ne duydum..

    broşür dağıtmak, olur olmadık yerde toplaşıp türkü çığırmak, slogan atmanın dışında bir kaç eylemlerinden bahsedeceğim.. mekan : kocaeli üni. 2009-2014

    -yemekhane'de yemekler 2 tl idi. 5 senede de böyleydi. arkadaşlar istanbul üniversitesi'nde 1.5 lira bizde neden 2 diye eylem başlattılar. yemekhane önünde simit yiyorlardı her gün.
    2 tl'ye çorba-pilav/makarna-ana yemek-tatlı/meyve ve sınırsız ekmek-salata-su tüketebiliyorduk. ve her 5-6 kişiden biriye okul yemek bursu veriyordu.

    -ulaşım öğrenciye 1 tl'ydi, 1,10 tl oldu. ortalığı yıktılar. umuttepe'den anıtpark'a yürüyeceğiz dediler. sadece kemik kadro kalınca, dünya bankasında son vermişler yürüyüşe.

    -bir ara kürt vatandaşların açlık grevi vardı. bir gün yemekhaneye geldiler, milletin önündeki yemekleri alıp yerlere döktüler. insanlar açken siz nasıl yiyorsunuz gibisinden. kolektif kardeş hani 2 tl yemeğe çoktu. öğrenci adamlar 2 tl verdi niye döküyorsun. hem işçi kardeşin temizleyecek şimdi oraları?

    -bir ton güvenlikle - polisle kavgaları vs. oldu kampüsün hatta fakültelerin içinde.

    böyle saçmasapan, sırf eylem yapmak için, sırf eylem yaptım demek için eylem yapan tipler. başka bir bok değiller. kendilerinden başka sevenleri ve sempati duyanları yok. bunlardan biri, arkadaşımın arkadaşıydı bir kere sohbet etme fırsatı buldum. "neden ya?" dedim. "neden bizle burada kahve içmek yerine fakültenin girişinde güvenlik durmasın diye bağırıyorsun? ben güvenliği görmüyorum bile bu neden senin için sorun oluyor?" dedim. "sen yanmazsan, ben yanmazsam, biz yanmazsak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa" diye bir şey söyledi.

    uçuk kafalar yani.

  • robin van persie

    bonservis bedelini 6.5'a düşürmek için terraneo 1 ay boyunca uğraştı ama ne hikmetse manu beşiktaş'a bonservissiz evet demiş. çünkü manu yönetimi bir beşiktaş sevdalısı, feda demişler. ulan hahahah cidden tiner kafası bambaşkaymış.

    edit : galatasaray gomez'e 9m vermiş ama gomez bonservissiz bjk'ye gitmiş. hahahah. benim babamda bizim eve 200bin verdiler satmadı. 700'e kiraya verdi. babam tam bir sosyalist, 200bin nerede 700 nerede. hahahahaha.

  • the lord of the rings episode vii the ring awakens

    senasyosunu hazır ettiğim ve en yakın zamanda peter jackson'a ulaştıracağım film.

    lotr üçlemesini, 4-5-6 olarak alıyoruz, ve öncesini anlatan hobit serisini 1-2-3

    4-5-6-1-2-3 olarak izliyoruz tabi ki...

    episode iv : the fellowship of the ring
    episode v : the two towers
    episode vi : return of the king
    episode i : an unexpected journey
    episode ii : the desolation of smaug
    episode iii : the battle of the five armies

    gelelim 7. filme, the ring awakens.

    senaryo şu;

    gandalf, shire'a gelir ve uzun yıllar önce* birlikte maceraya katılmış olduğu frodo'yu ziyaret eder. ona her şeye rağmen ölmeyen sauron'un yeni bir yüzük yapmış olduğundan, ancak bu yüzüğü türlü olaylarla kaybettiğini ve bunu mağaralarda yaşayan bir yaratığın bulmuş olduğundan bahseder. ama kaçın kurası frodo, önceden yüzük sahibi olduğu için, bu yüzüğün varlığından çoktan haberdar olmuş ve bu yüzüğü yaratıktan çalmıştır. sauron'dan korktuğu için gandalf'a vermek ister ancak gandalf yüzüğün gücünden çekindiği için onu frodo'nun torununun taşıması gerektiğini söyler. ve ne gariptir ki, yine bu yüzük hüküm dağının volkanına atılmalıdır. frodo'nun torunu bu yüzüğü taşıma görevini kabul eder. yanına shire'dan 2-3 küçük arkadaşınıda alır. bu küçük hobbitler yolda zorlanacağı için yanlarına 1-2 insan, bir elf, bir cüce ve bir de gandalfı alırlar. yolda sauron'un ordularıyla baş etmek zorunda kalacaklardır. hatta bir yerde gandalf, karanlığın canavaları ile dövüşürken uçurumdan aşağı düşecektir, aşağı düşmeden önce de son olarak "kaçın sizi gidi aptallar" der. bizimkiler çok üzülür ama yollarına devam etmek zorundadırlar. insanlardan biri de yüzüğün gücü karşısında ezilip yüzüğe sahip olmak ister ve hobbitlere saldırır. yüzüğü almayı başaramaz, pişman olur ve hobbitleri korumak adına savaşırken sauron'un askerleri tarafından öldürülür.