sozlugunuzelimonsikmayageldim13
profili

  • survivor 2020 ünlüler-gönüllüler

    umarım bu hafta dokunulmazlık oyununun birinde kırmızı takım yenilir de herkes yunus emre’yi yazar. zaten mavi takım yenilince garanti evrim’i yazacak. yunus emre evrim’i eler diye düşünüyorum.

    çünkü yunus emre daha geç olmadan gözünü açmalı. sercan tam bir yavşak. babasını satar. mert’in gittiği hafta “çok güzel oldu ben de takımın azalmasını bekliyordum” diyip aycan’ın kanatları altına girdi. mert olmasa sercan yüz kere elenmişti. mert’in sercan’ı koruduğu kadar baba evladını korumadı. mert kendisine su getiren yaveri gibi kullandığı emre’yi dahi bir kere korumaya almadı, her fırsatta potaya gönderdi.

    elif zaten jöle gibi kız. aycan’ın o kadar yaptıklarından sonra dahi karakterini pestil edip mıymıy ederek gölgesinde durdu. sercan zaten bütün oyunları kaybeden aycan ile bir olup elif’i yazmadı mı? aycan kaç defa elif’i potaya soktu?

    yunus emre gözünü biraz açsa barış ile berkan’ı köşeye çekip, sercan’ı yazıp iyi bir rakipten kurtulalım der. bir de konseyde herkese güvendim, hep ihanete uğradım ama artık dark side a geçme vakti diyip şov yapsa efsane olur. ama adamın çok büyük bir kusru var. adam hiç ezel olamayacak galiba, ömer gibi sadık.

  • survivor 2020 ünlüler-gönüllüler

    halkalı barış’a uygun değil
    eğilmeli barış’a uygun değil
    sürünmeli barış’a uygun değil
    zıplamalı barış’a
    barış’a uygun değil
    barış’a değil
    uygun değil....

    ben barış’a uygun bir yarışma biliyorum. yan yana dursunlar uzun olan kazansın. siz de zaten uzun ve yakışıklı diye destekliyorsunuz. bakar bakar orgazm olursunuz.

  • survivor 2020 ünlüler-gönüllüler

    barış’ın tipi ersin gibi olsa , bırak sms te birinci olmayı çoktan elenmiş ve milyonlar adama etmedik hakareti ve küfürü bırakmamıştı.

  • fenerbahçe taraftarının utanç verici bestesi

    bir galatasaraylı olarak bundan dolayı fenerbahçe'yi suçlamak olmaz. çünkü benzer besteleri her taraftar grubu söylüyor.

    türk futbol fanatikleri geneli itibarıyla karaktersiz, kişiliksiz, bok gibi insanlardır. daha düne kadar hayvan çiti gibi sahaya dalmamaları için tribünü telle çeviriyorlardı.

  • tek teker üzerinde şov yaparken telef olan motorcu

    kedi gözü/ reflektör denen aparatın önemini anlatan bir kısa film olmuştur. sen eğer o zifiri yolda önü havaya dikersen götü de yere dikersin.

  • fatih terim'in fetö belgeselinde yaptığı konuşma

    konuşma fetullah belgeseli için değil, feto ile alakası olmayan onlarca kişinin katıldığı bir ödül töreninde yapılmıştır.

    (bkz: nasıl iftiracı bir orospu çocuğu oldum)

    link

    (#92331425) muhataplarımız şu kalitede insanlar takımdaşlarım. cevap vermeyin, değmez. ölü taklidi yapın.

  • krediyle ev almak haramdır

    bu ulkenin dinsizi de en az radikal dincisi kadar mal usagi. adam fikrini soylemis, ben olsam "kusura bakma kardes, ben hayatimi dini referanslara gore sekillendirmiyorum. eyvallah haramdir ama ben kredi cekmeye devam edecegim" derim.

    davarin verdigi cevap "6 yasindaki cocugi de sikecugun mu!!!!"

    ek: malum soruyu soran davar giriyi silip kacmis.

  • kemal kılıçdaroğlu

    isvec'te siyaset yapsa efendiligiyle fahri baskan olurdu. norvec'te durustluguyle ust uste 8 secim kazanirdi. luksemburg'da yasasa asaletiyle dük olurdu. tek sorun caponya, iste orda olsa bu kadar secim kaybedince harakiri yapardi.

  • muharrem ince

    kk secilirse oyumu iyi parti’ye verecegim.
    umit kocasakal secilirse chp’ye veririm.
    ama muharrem ince secilirse sadece oy vermem, oy da toplarim.

  • 750 tl maaşla halı yıkamada çalışacak eleman

    bulunacaktır.

    kusura bakmayın ama bu ülkenin işçisi en kötüsüne müstehak. böcek gibi yaşamayı hak ediyor. bu ilanı hazırlayanı tebrik ediyorum. hak edene istediğini vereceksin. adamlar ısrarla "ben böceğim, böcek gibi yaşamayı hak ediyorum. bana insan muamelesi yapmayın" diyor. sen ne yapacaksın? zorla eline insan gibi yaşayabileceği bir parayı mı sıkıştıracaksın.

    suriyeliler ucuz iş gücü olarak ülkeye doldurulur en çok da bu vicdansız patronlar altında ezilen böcek tayfa destekler "müslüman gardaşlarımız geldi, tabe gelecekler müslüman olim onlar. gavır mısın garşı çıkıyon?"

    asgari ücrete %3 zam yapılır yine bu böcek tayfa böcek gibi yaşamayı hak ettiğini bağıra bağıra vurgular "çok iyi yaptı, daha yüksek zam yapsın da iş yerleri mi kapansın. patronları da düşünmek gerek. şükür etmeyi bilmiyonuz. aç gözlülük haram. ülkenin ekönömisi iyiye gidiyor, böyle yüksek zamlarla bozmayalım ekönömiyi."

    sonra da çıkar 25 bin liralık milletvekili maaşını milletvekillerinden daha hararetli savunurlar. çoğu aydan ayı getiremez, yediğinden içtiğinden keser. belediye çuval gönderirse karnı doyar.

    ama velakin "ekönömi çoh iyi" olduğu için sikimde olmayan ilan. ekseriyetle bu böcek tayfa bahsettiğim kafada olduğu için 750 tl için 13 saat çalışana acımıyorum. hak ettikleri o.

  • 17 ağustos 2015 pkk erzurum saldırısı

    faşislerin üzerinde dezonformasyon yaptığı olay. sivil denilen vatandaşın elinde "direksiyon" varmış. kimse faşisce yalanlar söylemesin. madem sivil ne geziyor elinde suç aleti? sivilin elinde keleş olur, el bombası olur.

  • kılıçdaroğlu sıçsa sıçtıgını yiyecek insan tipi

    diye bir şey uydurdu orospu çocuğu.

    ama yok böyle bir şey.

  • ışid'e yakalansanız sağ kurtulabilir misiniz testi

    babamı keserek 100 ü kaçırdığım test.