administration26
profili

  • arda güler

    bugün konuşulan meşhur şutu kaçan gol değildir.

    girmeden önce ancelottiye "orta sahadan direği vurursam 45 dakika oynatçan mı?" diye sormuş, ancelotti "sen o mesafeden direği vur, küçük ardayla bile oynarım" demiş.

    olay bundan ibaret kaynağım sağlam.

  • tayyip erdoğan'ın babacan'a bebecan demesi

    örtmenim gılışdar saçımı çekiyor çıkışı bekliyoruz reis

  • sahte doktorun filmlere konu olacak hikayesi

    bundan daha büyük bir hikaye biliyorum aynı böyle.

    esas oğlanın marmara iibf diploması var ama üniden bir tane fotoğrafı bir tane arkadaşı yok ama neler neler başarmış herkes de inanmış.

    süper hikaye

  • erkeklerin sürekli fotoğraf istemesi

    aga 7 yıl flört ettiğim kadınla 7 yıldır da evliyim. işte güçte falan aklıma gelince "nbr cnm napıosn" faslından sonra "foto at" gidiyor istemsizce.. refleks olmuş... atıyor o da... o da ayrı manyak...

  • sunroof'un saçma olması

    kamyoncular otobüsçüler sunrooftan ananızın bacınızın memiklerine bakıyor, hele panaromik cam tavanda mr çekiyor adamlar gözlerimle gördüm şahidim.

  • covid-19'un mutasyona uğraması

    virüs virüs değil ızdırap amk.

    lan adam gibi hasta et süründür işte öldürmek ne? virüs dediğin vücuda yerleşir çorbasına bakar efendi akıllı uslu takılır ilk tribini yapıp sümük balgam yaptırdıktan sonra.

    mutasyona uğramış da daha iyi tutunacakmış da... gel yarrama tutun orospu çocuğu seni bi senedir evdeyiz ağzımıza sıçtın.

    senin gibi virüsün ben amk.

    edit: yarrama tutun derken şaka yapıyorum ciddi değilim.

  • 8 kasım 2020 berat albayrak'ın istifa etmesi

    burhan kuzu, berat albayrak derken bir bakıyosun comolokko, bir bakıyosun papi çulo...

  • apple'ın macbook'larda ram ve ssd'yi lehimlemesi

    apple müşterinin bilgisayarın içini açıp ram'i falan kurcalamasını istemez. apple müşterinin hiç bir sikimi ellemesine müsade etmez. prensibi budur, ürün bu bunu kullanacaksın der, böylece tırı vırı problemlerle uğrasmaz.

    apple'ın hayalinde rehberine müdahele edemediğiniz iphone'lar falan olduğunu düşünüyorum...

    edit: ulan siktiğimin aletine şarj takıyosun, "aman bu orjinal apple ürünü değil, yanlarım ağrıyor" falan diye mesaj çıkıyor. sanki elektriği kendi icat etmiş yarrağım triplere bak. sana cereyan veriyorum şarj ol amk telefonu niye uyarı okutuyosun bana... tey allam...

  • mehmet çilingiroğlu

    dayıma izliyo musun diye sordum, "bunu karıya götürsünler bişeyi kalmaz" dedi...

    tam bir dayı tespiti...

  • 10 mart 2019 mis sokak baskını

    aramızda sarıklı şalvarlı bir tipe laf anlatabileceğine inanan pembe götlü suserlar var.

    olm adamın inancına göre senin katlin vacip sen neyin peşindesin.*

  • çocuk sahibi olunca hayatın kaydığı gerçeği

    gece uyutmaz, sabah erken uyanır, ağlar sürekli bi şey ister, haftasonunu ona göre belirlersiniz.

    ama kızıma gel atta hadi dediğimde yeni yeni öğrendiği şekilde ayakları üzerine kalkıp elimi tutması, gülücükler saçması, paha biçilemez.

    kulak nerde diye sorduğumda gösterip alkış istemesi falan bunlar için yaşıyorum lan ben şu an.

    biz de bundan 10 yıl önce sabaha kadar içen, uçanı kaçanı eve atan ot çeken zirzop ünili bir adamdık. sanıyosunuz ki hayat hep böyle geçecek, geçebilir de ama harcanır gidersiniz. her şey zamanında güzel. gençlikte gezmek eğlenmek ufku genişletmek ne kadar hayattayım duygusu yaratıyorsa, yaş 30 olduğunda sabah evladınızla uyanıp onu mutlu etmek, onla bir şeyler paylaşmak aynı duyguyu yaşatıyor.

    allah herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah.

  • yazarların sosyal medyada mesajlaştığı ilk ünlü

    bir de 2012 miydi neydi egemen bağış 'ın telefonunu hacklemişlerdi. tüm bakanlar milletvekilleri reisler futbolcular hepsinin cepleri yayıldı twitter'da. fatih terim ve hakan şükür'ü aradım açmadılar.

    ben de doğru mu lan bu numaralar diye bi tane adını şu an bile hatırlamadığım birini aradım. açtı adam. dedim böyle böyle hacklemişler kim hacklemiş nerde hacklemiş falan konuştuk. teşekkür etti kibar bir dille falan kapattı. ben de kim lan bu lale diye bi bakiyim dedim google dan arattım tbmm'nin sitesi geldi ilk sonuç. heralde bayburt milletvekili falandır ehieheu derken bi açtım sayfayı. herif başbakan yardımcısı çıktı amk... ben buz gibi terledim... o gece takım elbiseyle uyudum korkudan amk gece beni alırlar millete rezil olmayalım diye. almadılar.

  • palu ailesi

    aile elli kilometre öteden "biz bu ülkeye zırnık kadar faydası dokunmayacak, aksine girdiğimiz her ortamı bozacak, cahil, çirkin ve yobaz embesilleriz" diye bağırıyor.

    bu ailenin her ferdi sizin kadar bu ülkenin geleceğine karar verme hakkına sahip. alın size demokrasi götünüze sokarsınız ya da tuncer sokar ne bileyim.

  • fenerbahçe'nin yeni simgesinin boğa olması

    aşağıdaki görselin heba olmaması bakımından yapılmaması gerekendir.

    https://galeri13.uludagsozluk.com/…-amk_1198072.png

  • 2017 2018 süper lig şampiyonu galatasaray

    valla 6 aylık bebeğim şampiyonluk gördü, kayınpeder evlendiğimden beri 5 senedir şampiyonluk görmedi.

    adam bu beş senede gözümün önünde eriyip bitti. çocuklarınıza galatasasaraydan başka takım tutturmayın.

  • zeytin dalı askerlerine dağıtılan yetersiz yemek

    ya bi siktirin amk kastığınız algının temeline sokayım afedersiniz. askerlik yapmasak yedireceksiniz.

    tsk'nın yer yer lojistik zaafiyet gösterdiği bölgeler olmuştur, gerek coğrafi konumu sebebiyle (dağlık karakollar vs), gerek teknolojik, altyapısal olumsuzluklar sebebiyle. lakin askerde görev aldığım bölüm ve katıldığım tatbikatlar sebebiyle söyleyeyim ki, tsk savaş anında bir şeyi çok iyi yapacaksa o kesinlikle askerlerin gıda ihtiyacı olacaktır.

    siz zannediyosunuz ki biz afrine girdik bakalım nolcak falan diye tsk savaşıyor. amk bu ordu senede kaç defa mesela ege ordusu, "mavi ülke" ile "kırmızı ülke" savaş senaryosu tatbik ediyor, amfibi operasyon yapıyor, asker kurtarma operasyonu düzenliyor, şehit toplama, gıda takviye simülasyonları yapıyor. işgale uğrayan ve ordusu imha edilmiş şekilde topraklarımızın kurtarılması için milis gücü oluşturma, organize etme, tedarik senaryolarımız ve sorumlularımız var hazırda bekleyen. bu senaryolar ırak-iran-suriye sınırlarımızdaki tehditler için yapılmıyor mu zannediyorsunuz. kaç bin yıllık ordu bu amk komutanların deyimiyle "patagonya ordusu mu lan burası" lan?

    sözün kısası, askerini aç bırakan komutanı rütbesinden bağımsız "sikerler" arkadaşlar. üst rütbeliler subay gazinosunda takılsa da nöbetçi subaylar her gün gelir yemekhanede er-erbaşın yediği karavanayı yer götün yiyosa falso ver o yemekte.

    ve özellikle bu tür operasyonlarda askerlerin moral motivasyonu her şeyden önce gelir, merak etmeyin kardeşlerimiz tek bir an aç - susuz kalmadılar kalmayacaklar orda. şu an endişe duydukları şeyler sıralamasına bile girmez gıda konusu.

    ben orta-üst gelirli bir ailenin çocuğu olarak söylemeliyim ki çoğu arkadaşım sivilde yiyemediği eti askerde yemiştir. bir etli kuru çıkardı içinde 3-5 fasulye bulurdun full kuşbaşı et lan...

  • amazon.com

    türkiyede 5000 tl'ye satılan bebek arabasını ben bunların .de sitesinden 2200 tl ye getirttim. 200 tl de sonra kartıma geri iade ettiler gümrük işlemleri daha düşük tuttu diye.

    ambalajı ürünü falan görseniz gözleriniz yaşarır boyunlarına sarılırsınız adamlar resmen memnuniyet kaygısı gütmüşler. siparişten bir hafta içinde kapımdaydı.

    boşuna yüksek lisans programlarında projesi sunumu yapılmıyor, çok büyük bir şirket.

  • binali yıldırım'ın hiç görülmemiş fotoğrafları

    en meşhur resmi konmamış

    şöyle bırakayım

  • uber

    cumartesi sabahı derse gecikince derse almayan hocanın dersine yetişmek için beşiktaş sahilden taksiye binme ihtiyacı duydum. istikamet gs üniversitesi.

    bu orospu evlatlarının kısa mesafe gitmek istememesi huyunu bildiğimden özellikle ortaköy sahil yönüne dönüp bekleyen taksiye binmeden camdan sordum böyle böyle diye. adam "kısa mesafe de uzun mesafe de parayla kardeşim bineceksen bin. kısa mesafe madem binmeyeceksin. alla alla... almasam öndeki niye almadın diyecek." diye azarlayarak beni aldı. yolda vitesi atarlı atarlı atmalar falan.

    ulan amın evladı, ulan orospunun çocuğu... orda 30 yaşımda halimle mecburiyetten binmişim, mecbur olmasam sen benim sikimde olur musun üstüne para verseler binmem senin gibi sikik, ezik, kaybetmiş, hayatı boktan bir şekilde geçip ölecek bir hayvan kılıklının arabasına. mis gibi yürürüm beşiktaş-üni arasını her gün yaptığım gibi.

    yıldım ulan sizden yeter be yılda 2 defa biniyorum hepsi gerilim. sabihadan binerim pegasus genel merkez derim, yolda somurtmalar, aracı sert kullanmalar, tripler. ulan yanımda eşim var napayım ana avrat küfredip daliyim, bıçaklanayım, dayak atayım veya dayak mı yiyim orospunun çocuğu?

    15 sene eğitim almışım, hayatımı mis gibi kazanıyorum, güzel bir hayatım var, güzel bir eşim var, geleceğime umutla bakıyorum, senin gibi bir anasını goril sikmiş kaba orospu evladı yüzünden canım sıkılıyor, moralim bozuluyor, tavırlarını görmezden gelmem gerekiyor çünkü bu hayatımı yakmak istemiyorum.

    şimdi senin para kazanmak için yapman gereken tek bir iş var, araç kullanıp a noktasından b noktasına gitmekten ibaret, be kondomsuz sikişen müptezel neden insanların canını sıkıyorsun. yapma o zaman bu işi. açlıktan öl ki ülke daha güzel bir hale gelsin.

    en iyi taksicinin anasının amına koyayım kusura bakmasınlar. ben bu işe yıllardır göz yumup bir yaptırım uygulamayan yönetimin de amk.

    açık hayvanat bahçesinin değişmez elemanları bu ibneler. su veren itfaiyenin hortumunu sikeyim. binmeyin şunlara ya açlıktan gebersin "abi 10 km taşiyim 5 lira ver" diyecek duruma gelsin pezevenkler.

  • vega

    akp yokmuş gibi çalıyor amk.