welebrity14
profili

  • yazılımcıların türkiye'yi terk etmeme sebebi

    amerikan doları'yla ve avrupanın euro'suyla kazanıp türk lirasıyla harcamam sevgili bok böceği.

    ayrıca tam olarak 22 yıldır ülkenin başına musallat olmuş bir dert var, tam da milletçe yol vereceğimiz dönemde ülkeyi terketmeyi hiç ama hiç düşünmüyorum.

  • 16 ocak 2023 kadıköy belediyesi'nin skuter kararı

    yaklaşık iki üç saat önce ajanslara düşmeye başlayan haber. (bkz: kaynak)

    özet olarak, kadıköy belediyesi, belediye sınırları dahilindeki skuter sayıları yasal sayıya inidirilmezse toplayacak. belediye başkanı kiralama firmalarına 21 ocak'a kadar süre tanımış.

    ayrıca kaldırımlara bırakılan skuterler de yasal sınıra bakılmaksızın toplatılacakmış...

    içimden bir oh be demedim değil.

    ayrıca bkz: skuter
    ve de bkz: elektrikli skuter yönetmeliği
    son olarak bkz: şerdil dara odabaşı'nın konuyla ilgili tweet'i

    ek olaraktan burada bolca bok atılan ibb’nin de kadıköy’ü skuterler için park alanı konusunda pilot bölge seçtiğini de hatırlatalım

  • üstteki yazarın gelirini tahmin etmek

    umitucar 18.000tl + senede 3 maaş bonus

  • psikolog ücretleri

    "mutlu olamazken paranın ne önemi var ki" diye düşünüp 400 türk lirasını "çok" bulmayabilirsiniz.

    ulan zaten paran yoksa en büyük depresyon sebebi, ruh sağlığın temelden bozuluyor amk, bunu düşünemeyecek kadar salak mısınız lan? asgari ücret 4200 lira. adam haftada bir seanstan ay boyunca 4 saat gitse 1600 lira veriyor. farkında mısınız lan sikik? maaşının %38'i!

  • turan aydoğan

    benim verdiğim oyla milletvekili olmuş vasıfsız eleman. ego balonu. zerre kadar şerefi haysiyeti varsa istifa etsin makamından da, partisinden de.

    biz akp zihniyetinden bıktık diyoruz, güya atatürk’ün partisinden olacak bu kımıl zararlısı, oturmuş arabasının soğutmalı koltuğundan benim vergimle görevini yapan memura caka satıyor.

    benden sana yarayan oy haram zıkkım olsun tanımsız herif.

  • dogecoin

    hayır bu kadar kendini pazarlama ihtiyacı duyuyorsa söyle o bay finc'e, iyi bir trader değil. iyi trader kendini sözlükte gündeme getirmek için bu kadar kasmaz dedirten coin.

  • sahibinden.comdaki ford ilanı

    bilmeyenler için anlatalım.

    bu araç -hasarsız- şase numarası ve motor numarası için satılıktır. alınıp yapılmak için değil. hani "motor şanjumanda sıkıntı gözükmüyor" diyor ya, al motor bloğunu, şase numarasını, hırsızlıktan / sigorta pert satışından düşürdüğün hayatta satılamayaak arabaya yerleştir, problemsiz şekilde sat, ekmeğini ye. elinde kalan şanjuman, işte anası henüz sikilmemiş kapı jant vs. gibi parçaları da çıkmaya ayır, ondan da bi 40 bin ekmek yersin" diyor satıcı.

    bilmediğiniz için dalgaya devam edebilirsiniz.

    siz onay oto ekspertiz ve kocaeli ekspertiz tarcanlar tuning kanallarındaki hasar kayıtsız ama anası sikilmiş dört farklı arabadan birleştirilmiş araçlar nerden çıkıyor sanıyorsunuz? aha buralardan.

    edit: elinin bağını siktiğimin ayısı tamam şanzıman diyemiyorsun, şanzuman diyemiyorsun da oha amk şanjuman ne lan? bari yaptığın işe ufacık bir saygın olsun da onu düzgün yaz ya. ibret-i alem için herif yazdığı gibi ekledim buraya.

  • uçağın gazını açıp kapatın

    açılın cadet pilot geldi.

    doğru öneridir. gaz kapatılır, eğer ateşleme sisteminde yakıt yoğunluğundan dolayı tekrar ateşleme yapılamıyorsa, mevcut rüzgar akımı nedeniyle türbin dönmeye devam eder, ateşleme sistemindeki fazla yakıt bu şekilde atılır ve tekrar ateşleme yapılabilir.

    ancak pilotun yine bir pilot olan bakana verdiği cevap şudur ki, problem yakıt hücresinde değil, jeneratörün kendisindedir, yani gazı kapatıp açmak bu durumda işe yaramaz. motor zaten çalışıyor. bu yüzden bakan bey de cevabı duyunca "haa, jeneratör mü gitmiş" demektedir.

    işte her siki bilmeden elinizde tuzla hıyarlara koşunca açtığınız başlıkla kalıyorsunuz. cidden şaşırdım yalnız bir pilotun tarım bakanı olabilmesine. bilirsiniz, genelde güreşçiler ya da imamlar hatipler falan yüksek mevkilere getiriliyor bu ülkede.

    edit: ha takılacak bir şey arıyorsanız, adam "gazı kapatıp açın" dememiş, "açıp kapatın" demiş diye takılabilirsiniz. hani şu olayda bi tek buna takılınır yani. gazı açıp kapayınca son tahlilde gaz kapalı kalır, yere çakılırırhırhı ulan sen de bu editi hala okuyosun ya. yani bu lafı duyduğun anda adamın gazı kapatıp açmaktan bahsettiğini anlamayacaksan bırak elindeki klavyeyi ve sakince uzaklaş sözlükten.

  • bomboş yolda şerit değiştirirken sinyal vermek

    açıkçası, sonradan "vallahi görmedim abi" dememek için mantıklı harekettir.

    edit: bu olaya “ılıklık” diyenleri cumhurbaşkanlığı senfoni orkestrası‘ndaki tüm yaylı takımı ılık ılık siksin. sinyal vermeden siksinler ama.

  • 2020 türkiye gp

    intercity istanbul park'a bir kere bile gitmemiş gençlere tavsiyem: piste gelmeyin :) pisttin hiçbir yerinden 8'nci virajı doğru dürüst göremiyorsunuz. anca start-finish düzlüğü.
    oturun evinizde izleyin.
    saygılar.

    tabi buradan, bu pisti avm olmaktan kurtaran sayın vural ak'a, bu yarışı hükümete rağmen türkiye'de tekrar getirebilen intercity'ye saygılar sunuyorum. intercity pisti otopark yaptı diyenlere de kapak olsun. pist gününe gelme, ileri sürüş eğitimlerine gelme, v weekend sports festivali'ne gelme, oturduğun yerden "pisti otopark yaptılar" de. en azından avm yapmadılar, sizinkilerin vizyon o kadar.

    büdüt: pezemenk katili uyandırdı. daha önceki yarışlar ebesinin amı gibi güneşin altında olduğu için beyin peynire dönmüş. 8'nci virajı karşıdan ve girişi çıkışı görebildiğiniz tribünler mevcut ama 1. ulaşım baya zor, yürürken kavimler göçü yaşıyorsun, 2. gölge alanı olmadığı için beyin iyice peynire dönüyor sıcakta havale geçiriyorsun bir bok göremiyorsun, gördüğün de zaten zart diye geçip gidiyor.

    ama bu yarış kasım'da olduğuna göre gidin lan. ama yağmurluk alın bu sefer.

  • 2000 liralık döner hesabı

    fiyatları türk parasını koruma kanununa aykırı olarak euro olarak belirten bir mekanın adisyonudur. bu yüzden ceza yerse acısı çıkabilir belki.

  • leyla ile mecnun'u izleyip gülmeyen insan

    dizinin işleyişi o kadar yavaş ve bayık ki, ben gülmeyi bırak, ileri sarmadan bir bölümüne bile katlanamadım.

    mutlaka komiktir, mutlaka zeki esprileri vardır ama ben "gülme" amaçlı yapılmış bir şeye bu kadar drama katılmasını sevmiyorum.

  • bisiklet sürerken kask kullanmanın gereksiz olması

    bu fikri savunan dangalağın bir üst versiyonu da scooter gibi düşük cc'li motosikletlere kasksız biner, sonra 20 ile giderken kafası dağılır beyni akıp geberir gider.

    bu fikri savunan herhangi bir gerizekalıyı alıp, 10 kilometre hızla duvara vurun. bakın bakalım amı götü mü yokza ağzı götü mü yoksa götü beyni mi yoksa eli kolu mu dağılıyor.

    (not: şehir içinde caddebostan sahilyolunda kilitli pedal ortalama 30 km/sa spor)

    (ayrıca bkz: doğal salaksiyon)

  • ömer halisdemir

    bir mermiye otuz mermi yemiş,

    bir mermiyle otuz yılı kurtarmış kahramandır.

    kahramandır.