eden bulur hazard12
profili

  • stsl sampiyonunun şl'de ön eleme oynayacak olması

    bilgi için teşekkürler fakat biz birbirimizi s2p attığımız için pek önemli olmasa gerek.
    fatih terim hehe , vizyon yalı çocuğu hehe , fiko hehe diye diye, geliştirmekten çok birbirimize vura vura çok şükür bu günlere geldik.

    sosyal medyanın bu denli etkili olduğu fakat sosyal medyayı bu kadar niteliksiz insanın yoğunlukla kullandığı bir dönemde şahsi görüşüm yine iyi dayanmışız.

    teşekkürler interneti hayvan gibi kullanan şuursuz yeni nesil. şimdi falcao si.er, vedat müriç 100 milyon len kakara kikiri veletler.

  • 10 kasım 2018 engin ardıç'ın köşe yazısı

    benimle farklı düşündüğün için değil; eleştiri adı altında ahlaksızlık yaptığın ve açık bir şekilde yavşak olduğun için orospu çocuğusun dedirten yazı.

  • suriye'yi de alacağız ırak'ı da alacağız

    başlığı açınca seri şekilde bakınız ve komiklik var.
    zihniyetini siktiğim beyinsiz ergenler “yok artık” denilen noktadayız. tepki gösterin, kamu oyu oluşturun, sert tepki gösterin. nereden nereye geldik kör müsünüz, sosyal medyanın esprili dünyasına hepiniz mi kapıldınız?

    çok zoruma gidiyor ülkemin şu hali.

  • 16.55 oldu diye yaşlı kadının işini yapmayan memur

    bir siki de bilmeyin dedirten.
    geçen arkadaşlarla bir araya gelip sağdan soldan sohbet ederken memur bir arkadaş o gün birebir aynı şeyi yaşamış. 16:53 civarı yaşlı bir kadın gelmiş ve işlemlerinin tamamlanması için dilekçe yazması ve sistem üzerinden 15-20 dakika sürecek işlemler yapılması gerektiğinden kibarca yetiştiremeyeceklerini belirtmiş.

    şimdi gelelim zurnanın zırt dediği yere, kadına söylemekten utandığı şey aslında 17:10'da servislerin hareket edeceği. "arabam olsa yada ev yakın olsa vallahi kalırdım hala aklımda kaldı" dedi. nasıl vicdan yaptıysa gelip bizimle paylaştı.

    demek istediğim bilmeden önyargılı yorumlar yapmayın. sike sike yapacak yazmış bi sivrizekalı da, hala bütün memurların bilgisayarda pişpirik oynadığını sanacak kadar da sığ.
    (bkz: genellemelerinizin hastasıyım)

  • murat başoğlu'nun karısını öz yeğeniyle aldatması

    daha vahimi murat başoğlu abisini kızıyla aldatmıştır, ihanetin acının en büyüğünü yaşatmıştır.
    bir kadın aldatıldığını öğrendiğinde en fazla "allah belanı versin hem de yeğeninle, senin kanını sikeyim" diyip çatır çatır tazminatını alır ve evet üzülür.
    bir abi erkek kardeşinin kızıyla ilişkisini öğrendiğinde (empati kurmaya çalışıyorum) lal olur, kekeme olur konuşamaz, ya kendini öldürür yada geri kalan hayatını başı önünde bir ölü gibi yaşar. çok acı.

  • 31 mart 2017 periscope'a erişimin engellenmesi

    sözlükte ilk sıralarda görüp "lan ne oldu" diye girip öğrenmek için ilk entrynin yeterli bilgi vermemesinin akabinde şükela butonuna basmamla ilk sırada osuruklu şakalı entryi görmemle sözlüğün gerçekten ama gerçekten kusmuk ergen diyarına döndüğünü görmemi sağlayan başlıktır.

    bu böyle sürecek mi bilmiyorum ama sözlüğün amına koyulduğunun kendi adıma en net resmidir.

  • 28 şubat 2017 devlet bahçeli'den alevilere hakaret

    (bkz: kılıç artığı)

    bu sözün ne anlama geldiğini bilmeyen kişilerce "başka yere çekildiği" iddia edilen devlet sıçmığı. zaman ne kadar ileriye giderse gitsin, medeniyet ne kadar ilerlerse ilerlesin ülkücü kafa her daim bu çizgisini(!) bozmayacaktır. ne kadar demokrat ve vatansever olduğunuzu iddia etseniz de içinizdeki zalim böyle cümle aralarında hortluyor. tıynetiniz, fıtratınız bu çünkü; zalimsiniz, ellerinizde her daim kan kokusu var.

  • 7 eylül 2016 ülkücülerin gözaltına alınması

    (bkz: ülkücü aklı)

    bu iş haddini aştı mı? hadi ya? ciddimisin kurt? o sarı öküzü vermeyecektik değil mi?
    siz değnekçilik yaparken burda en liselisinden en fularlısına herkes bağırıyordu mhp değnekçilik yapıyor, bu işin sonu felaket diye. şimdi sıra size gelince mi bu iş haddini aşıyor?

  • gülen'i televizyonda görünce pompalıyla ateş etmek

  • 24 temmuz 2016 camilerden sela verilmesi

    üstteki ateist arkadaşın yazdıklarından sonra namazın 25 vakte, selanın 56 kez okunmasına razı olabilirim. öyle bir ikna edici. çılgınca.

  • kutsal bir kitabı tek dilde göndermek

    milyarlarca galaksiye hükmeden yaratıcının arapça kitap göndermesi durumudur. şüphesiz ki o'nun için zaman kavramı yoktur, ol der ve olur ama dil seçeneği arapça'dır.

  • recep tayyip erdoğan

    hepimiz yeri geldi dalga geçtik, komiklik yaptık, beddualar küfürler sinir patlamaları vs.
    ama doğruya doğru demek lazım, zamanında menderes ve özal'ın ülkeyi çağ atlatmaya çalıştığı zamanlar nasıl büyük oyunu görmeyen muhalifler olduysa şimdi de ülkenin bekaasını sonuna kadar savunup dışarda şimdiye kadar olmayan bir korku salan bir liderin hakkını vermek lazım diyene kadar mal güruh heyecanla okudu sanırım, sizin ben ahlakınızı sikeyim! devran dönünce size empati kurup acıyanın da ahlakını sikeyim.