Sık geçen başlıklar
Debe Arşivi
arşiv kapsamı: 4 Haz 201526 Haz 2026
zaten defalarca yazılmıştır adam işine hakim, avrupa futbolunu yutmuş, kariyer zirvede vs.vs ben bu adamın yaptığı işi boklayacak çapta değilim.

lakin bu adamda bir durum var bir öfke kontrolü problemi artık herneyse, şuan biraz dizginleyebiliyor ama ilerde daha önemli pozisyonlara geldiğinde, ki şüpheniz olmasın gelecektir (şansal 2.0) kendini tutamayıp çok büyük skandallara yol açabilir gibi geliyor.

tam yılını hatırlamıyorum, maçı da hatırlamıyorum fakat malum yayın grubunda televizyonlarla ile alakasız bir departmanda çalışıyordum. akşam mesaiye kalınmış, maç da var ulan ineyim aşağıya kafeye bişeyler yiyeyim maça da bakarım nasıl olsa sabaha kadar burdayız şeklinde maçın ikinci yarısını izlemeye kaçtım. masada bir temizlik görevlisi bir bina güvenliği bir duzcesanayi olarak konuşlandık, kendi kendimize geyikliye geyikliye izliyoruz.

melo gol mü kaçırdı, yoksa çok önemli bir atağı mı heba etti hatırlamıyorum, biz masada 3 kişi aynı anda tüh be falan dedik sanırım, ne olduğunu anlamadan bu abimiz yarı deparlı yanımıza geldi, tanışmıyoruz da bir hukukumuzda yok başladı baya sinirli bir şekilde "işte ilk yarı atılması lazımdı zaten gs değilmi öyledir böyledir müstehak size beter olun" gibisinden laflar etti bi güzel payladı sonra hiçbirşey olmamış gibi döndü arkasını söylene söylene gitti, biz üç gariban birbirimize wtf bakışları atarak maçın geri kalanını seyrettik. çalıştığın iş yerinde üçümüzün yıllık maaşı kadar aylık kazanan bir insan olarak manyakmısın abicim sen ne ilişiosun bize sen diyemedik tabii.

şimdi diyeyim bari abi manyakmısın niye böyle şeyler yapıyorsun?
bir siki de bilmeyin dedirten.
geçen arkadaşlarla bir araya gelip sağdan soldan sohbet ederken memur bir arkadaş o gün birebir aynı şeyi yaşamış. 16:53 civarı yaşlı bir kadın gelmiş ve işlemlerinin tamamlanması için dilekçe yazması ve sistem üzerinden 15-20 dakika sürecek işlemler yapılması gerektiğinden kibarca yetiştiremeyeceklerini belirtmiş.

şimdi gelelim zurnanın zırt dediği yere, kadına söylemekten utandığı şey aslında 17:10'da servislerin hareket edeceği. "arabam olsa yada ev yakın olsa vallahi kalırdım hala aklımda kaldı" dedi. nasıl vicdan yaptıysa gelip bizimle paylaştı.

demek istediğim bilmeden önyargılı yorumlar yapmayın. sike sike yapacak yazmış bi sivrizekalı da, hala bütün memurların bilgisayarda pişpirik oynadığını sanacak kadar da sığ.
(bkz: genellemelerinizin hastasıyım)
yemin ederim okurken gözlerim karardı. hangi birine laf söyleyeyim ki; anneye mi, tecavüzcü orospu çocuğuna mı, olaydan sonra küçük kıza bakire raporu veren yavşak doktora mı, kimseye ceza vermeyip herkesi serbest bırakan mahkemeye mi?

acılar içinde kıvranırsınız hepiniz umarım vicdansız köpekler!
buz dağının sadece görünen kısmı, daha çok saklanan haber yapılmayan olaylar var okullarda.

ben dahil çoğu öğretmen korkuyor öğrencisinden. sınıfta çok konuştuğu için bir öğrencime kızıyorum, cevap olarak benim psikolojik sorunlarım var beni sinirlendirmeyin istemediğim şeyler yapabilirim diyor. beni mi tehdit ediyosun oğlun dediğimde, etmiyorum yapacağımı söylüyorum diyor. sonra mantık dersini anlat çık’a dönüşüyor işte. hiçbişey hiçkimse benim canım kadar değerli değil, artık daha dikkatli davranıyorum.
ülkede bombalar patlarken düğün yapan cumhurbaşkanı varken duyar kasmaya gerek olmayacaktır.

editine edit: o çocukların ölmesinin sebebi, cahilliktir. bugün neden medeni olarak gördüğümüz ülkelerde her gün bombalar yağmıyor da bu ülkelerde oluyor biliyor musun? senin gibi yobazların yüzünden. o kadar gelişmemiş bir topluluk ki bu, dini kullanıp cahilleri, yalan yanlış dolduruşlara getirerek bir anda herkesin birbirini öldürmesine neden oluyorlar. bunu bir anda çözmek çok güç. bir sürece yayılarak çözülebilir ancak ama araplar biz türkler kadar şanslı değiller. bizim bu durumun kıyısından köşesinden dönmemizin sebebi atatürk ve cumhuriyetimiz'dir. günümüzde malesef bu cahilliğe kapılan bir sürü türk insanı olsa da insan olmayı bilen büyük bir kitle vardır.
bitcoin, türk lirasından daha az risklidir.
türk lirası her zaman kaybettirir.
asıl saadet zinciri türk lirasıdır.
katakulli ile 6 sıfır atarak kaybetmiş olduğu değer az gibi gösterilen, şu an aslında 1 dolar = 3.820.000 tl olan, dünya para birimleri karşısında sürekli eriyen, her zaman kaybettirmesi garantili bir para birimi olan tl'de kalacağınıza, bitcoin alın daha iyi.
en azından kaybetme ihtimaliniz %100 'den %50 'nin altına düşer.
alın size kol gibi yatırım tavsiyesi.
ekonomi bakanı troll zeybekçi'ye de buradan selam ederim.
saadet zinciriymiş. saadet de sensin zincir de...
1-2 dakikalık fragmana bakarak film olmamış diyenler birazdan damlayacaktır buraya. vizyona girmesini bekliyoruz efendim.*
bekaretle, teslimiyetle alakasinin olmadığını bilmesi gereken kadın. kırmızı kuşak kadim türk gelenegidir. başka cografyalarda da görülen bir ananedir. spiritüel korkuların tezahürü olarak inşa edilmiştir. (bkz: alkarisi)

hediye paketi diyen dangalak boynundaki fiyonkla neye benziyor acaba.