yerel disk c16
profili

  • ilişki bitince atılamayan eşyalar

    bir çuval eşya, alayını attım. şu saatten sonra insana vermediğimiz değeri eşyaya mı vereceğiz amk yerinde.

  • bafetimbi gomis

    haksız gördüğü kırmızı üzerine tek bir kelime bile itiraz etmeden gıkını çıkarmayıp sahayı terk etmiştir. ben böyle bir karakter görmedim.

    güzel adam.

  • hugo rodallega

    beşiktaş'ın mağdur olmasıyla sonuçlanan bir olaya imza atmıştır.

  • bedelli askerlik

    ortalık karışıkken hiçbir siyasi bedelliyi konuşmayı göze alamazmış. hahahahahahahaha. lan hahahahahahahahahaha. dur lan bir daha güleceğim. hahahahahahahaha.

    bedelli çıkarsa halk kesin bedelini akp'ye ödetir. hahahahahahaha.

    akp bedelli çıkarırsa cezasını halk keser. hahahahahahahahaha.

    çıkarsa üç beş tane boş milliyetçiden başka kimse gıkını çıkarmaz. hatta onlar da çıkaramaz. ne zaman sesleri çıkmış amk bedelli gelince çıkacak? herkesten önce kendileri bedelli yapar. sizin gibi enayiler de oturduğu yerden kendini siker amk. bu iş böyle geldi böyle gidecek.

  • oğuz bulut

  • bafetimbi gomis

    her şey iyi hoş da ara ara "mutlu bana bi şeyler oluyo" der gibi bakması korkutuyor. düşüp bayılacak sanıyorum. *

  • wesley sneijder

    galatasaray'da 45 gol, 44 asist yapmış. yasin de 26 gol 27 asist. son şampiyonlukta yasin'in daha çok katkısı var diyorlardı utanmadan. o sezon yasin ligde 4 gol 5 asist yapmış. yine o sezon sneijder ligde 10 gol 3 asist yapmış. sonraki sezon yasin ligde 7 gol 5 asist yapmış. sneijder de ligde 5 gol 7 asist. neyse amk, saçmalamakla daha fazla vakit harcamayacağım. adamlar gelmiş yaptığı asistlerin yarısından fazlası tr kupasında olan, attığı gollerin de alayı boş kaleye olan yasin gibi bir tipi sneijder'den daha başarılı buluyorlar. bunlara bir sikim anlatamazsınız. bu amcıklara kalsa yasin'e 3 yıl sözleşme yapılsın, her sezon göt zoruyla boş kaleye gol atmaya çalışsın ya da onu bile beceremesin ama yasin takımda kalsın.

    umarım sneijder tek kuruşunu bırakmaz kulüpte. kanırtsın amk babamın parası mı? galatasaray'da yabancıların neredeyse çoğu kulüpte parasının bir kısmını ya da tamamını bırakır gider. yerliler de tek kuruş bile bırakmazlar. alayını biliyoruz çıkarttırmayın şimdi yerli yabancı tüm futbolcuların fesih bildirimlerini. umarım sneijder milat olur. bu liseli piç kurularını kanırtmadan gitme aslanım.

  • hdp'nin selahattin demirtaş temalı reklamı

    2002'den beri akp'ye çalışan, en sonunda da akp'ye başkanlığı veren türkçü tirkoların zoruna giden reklam. hdpliler bu ülkede var olduğu müddetçe sen başkan olamayacaksın diyen adam içeride yatıyor, senin liderin kimin altına yatıyor turancı?

  • aziz yıldırım

    kısaca şunları demek istemiştir;

    içeride adamım falan kalmadı. işler eskisi gibi yürümüyor. 11'ler elime ulaşmıyor, istemediğim hakemler maçlarıma atanıyor. istemediğim hakemler başka takımların maçlarına atanıyor. artık benim de aleyhime hakem hatası yapılıyor. federasyon beni sallamıyor. ağzımı açsam herkes gibi bana da ceza yazıyorlar. gelin hakeminden federasyonuna kadar kim varsa temizleyelim. tüm mevkilere benim adamlarımı yerleştirelim. ve hakem hataları fenerbahçe dışında her takıma yapılsın. kime ne istersem de söyleyeyim. yoksa bu iş yürümez. türk futbolu ilerlemez.

    bunu söylemeye çalışmıştır izlediğim yarım saatlik konuşmasında.

    ulan biraz utanman olsun be. daha iki hafta geçti galatasaray'ın 11'ini yayıncı kuruluşun içine yerleştirdiğin adam tarafından alışından tut yediğin tüm haltları dinlememizin üzerinden.

    bu adamın tek hayali türk futbolunda tayyip erdoğan yetkilerine sahip olmaktır.

    isterse ligi erteler, isterse hakemleri istediği maçlara atar, istediğini temizler, federasyon başkanını belirler, istediği futbolcuyu alır, istediği yerli yabancı sınırını belirler, rakip kulüp başkanlarını bile kendisi atamak ister. bütün amacı bu. futbol falan değil.

    taraftarından başkanına, futbolcusundan eski teknik direktörüne kadar bunların hepsi, futbolda her şeyin aziz'in iki dudağı arasında olmasını istiyor. bilmem anlatabildim mi? bilmem anlatabildim mi bu insanlar kimlere benziyor?

    daha dün bunların radarcı hocası kendileri lehine hata yapılmadığı için hüngür hüngür ağladı. hıçkıra hıçkıra ağladı maçta rakip takım aleyhine hata yapılmadığı için. verilen tüm kararlar doğru olduğu için bir çocuk gibi sabahlara kadar ağladı bunların eski hocası. bunların gerçekten adalet peşinde olduğuna mı inanıyorsunuz?

    hala bunların lafına inanan samimi olduğunu düşünen kaldı mı bilmiyorum.

  • fatih tezcan'ın ekşi sözlük tweet'i

    yeri geldi mi ekşi sözlük ne ki türkiye'nin yüzde biri bile değil derler ama içten içe nasıl kudurdukları ortada. lan bi %1'lik ekşi kalmış onda da mı gözünüz var aç hayvanlar? ellerinden gelse tüm muhalif yazarları uçurup yerlerine akbokları atayacaklar.

  • galatasaray

    vah vah kargaların birçok sakatı varmış. e bu takım sene başından beri serdar aziz'den tek lig maçı faydalanamadı, sigthorsson'dan tek maç faydalanamadı, cavanda geldiği hafta sakatlandı, de jong ilk oynadığı maç sakatlandı yeni döndü, geçen sezon en çok gol atan futbolcumuz podolski lig başlamadan önce yapılan süper kupa maçında cenk'le girdiği pozisyonda sakatlandı daha yeni döndü. bakmadım ama opta bunları da yazmıyor galiba. 8 haftayı sabri'yle yasin'le geçirdi lan bu takım. sakatlık şl rotasyonu falan bunlar bahane. bu takım cl'de oynadığı 4 sezonun ikisinde de şampiyonluk yaşadı. ilkinde çeyrek final gördü. ujfalar, elmanderler, buraklar, eboueler az sakatlanmadı o dönemlerde. ama çeyrek final de gördü şampiyon da oldu.

    kornerlerde zerre tehlike yaratamıyor dediğin takımdan kornerden organize bir gol yediniz onu neremize sokacağız afedersin? buyur eski kaleciniz rüştü'nün, attığımız korner golündeki organizasyonu anlatmasıyla ilgili video

    ayrıca paslaşarak kullanılan kornerin ardından yapılan ortada eren'in attığı çok güzel bir gol daha vardı rize maçında. evet zerre tehlike yaratmıyor kullandığımız kornerler.

    pasların çoğunun kaleciyle yapılan al verler olduğu söylenmiş. geçen sezon için söylense evet derdim. muslera geçen yıl en çok topla buluşan futbolcu oluyordu birçok maçta. ancak bu sezon ilk üçe bile giremiyor. yani galatasaray artık daha önde oynuyor ve galatasaray'ın en çok pas yapan oyuncusu tolga aynı zamanda rakip yarı sahada da en çok pas yapan oyuncumuz konumunda.

    eleştirilerin hepsi nereden edinildiği belli olmayan ezberlerden ve götten uydurma bilgilerden oluşmakta. şahsen galatasaray'ın beşiktaş'la yaptığı maç dahil hiçbir maçını izlemediğini düşünüyorum. izlemişsen de doğru yerinle izlediğine gram ihtimal vermiyorum. dolayısıyla önüne opta'nın kralını da koysak boş.

    evet canım kardeşim beşiktaş çok süper oynuyor, en iyi oynuyor, çok güzel pasla oynuyor, en iyi pasla oynayan beşiktaş, diğerleri al-ver. ama oynadığı her maçın ilk yarısında "son iki sezonun en kötü beşiktaş'ını izliyorum" yazan biziz.

  • jan olde riekerink

    ilk mağlubiyette yolları ayırmak isteyenleri göstermiştir. olm size bir şey söyleyeyim. bizim bu yaz başında bırak şampiyonluğu, ilk üçe girmesini bile beklemediğimiz takımımıza var ya, kimse gelmek istemedi. eski futbolcularımız gelmek istemedi. yardımcı antrenör bile olmak istemedi üç kağıtçılar. ayhan'a kaldı yardımcılık. ayhan lan. abdullah avcı reddetti lan kafanız mı güzel? birkaç yabancı hocayla konuştular adamlar tenezzül bile etmedi. terim olsaydı dediğiniz terim de gelmedi. kendisinin bildiğin fanboyu olarak söylüyorum. çok mu zordu o karmaşada istifa edip tek kulvarda oynayacak galatasaray'a gelmek? dursun ağzının içine bakıyordu turnuvadan sonra. yani kimse gelmek istemedi bu takıma. bak istemediler, takım o haldeydi. bu adam da dünden razıydı. iki üç çöp gönderdi, bruma birden parladı. eren ve tolga transferleri tuttu. taraftar ümitlendi. kendisi de işini düzgün yapmaya çalıştı. eline bir fırsat geçti ve bunu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyor.

    bir mağlubiyet aldı diye yollayalım mı amk bu ne mantık lan? kaç hoca etti olm terim'den sonra gönderdiğimiz? olm her mağlubiyette bir hoca gönderirsen hiçbir hoca burada kalıcı olamayacağını bilir. sonra da kime gitsen kabul etmez. eski futbolcularından tut anadolu takımlarında çalışan hocalara kadar kimse seninle çalışmak istemez. yabancılar randevu vermez zaten onları geçtim. çünkü böylesiniz amk. bir mağlubiyet aldı sövelim. oyuncu değiştirmedi kovalım. olm siz düşman mısınız lan bu takıma? bizden teklif alan hoca baştan sövüleceği bir ortamda çalışacağını biliyor zaten. baştan huzursuz bir ortamda olacağını biliyor. elimizde bir riekerink kalmış onun da bunlar yiyecek gene beynini.

    şampiyon olamasa da olamasın amk yerinde. ilk üçü beklemiyordunuz lan 5 ay öncesine kadar. allah allah acaba noldu da birden bire bu takımın şampiyon olacağına inandınız? şimdi noldu da bu adamın şampiyon yapamayacağına inanıyorsunuz?

    bilmem kim olsaydı beşiktaş maçını kaybetmezmişiz. kim önleyecekti chedjou'nun iki hatasından gelen golleri beşiktaş maçında?

    serdar aziz alınmış daha lig maçına çıkmadı. cavanda alındı dakkasında sakatlandı. hala toplayamadı götü. de jong alınmış yeni iyileşti. sigthorsson alınmış hala sakat. podolski yeni dönmüş. kusura bakmayın da sakat sneijder'le bitik selçuk'la yasin'le sabri'yle bu kadar oluyor birader. bu adam da ilah değil amına koyim ilk ciddi tecrübesinde ortalığı dağıtsın.

    elimizde bir riekerink var onu da bok etmeyin amk ilk mağlubiyetten. çok meraklılarsa gelselerdi istediğiniz hocalarınız.

  • tolga ciğerci

    (bkz: togba)

  • eren derdiyok

    https://twitter.com/…status/777440214943932416?s=09

    ne kara günler görmüş geçirmişiz lan meğer. neleri atlatmışız öyle. denizli ve montu, umut bulut'un batman günleri, ardından eren. şu golü 50 kere izlemişimdir attığından beridir. görmemiş beşiktaşlılara döndüm. abarttıkça abartasım geliyor.

  • oğuzhan özyakup

    şurada oğuzhan'a nadiren bok atan birilerindenim ama göt etti yalan yok. çok güzel bir golle sezona başlayan futbolcu. bruma atsa 250 entry girmiştik yalan yok.

  • semih kaya

    torpilli çomar. yabancı sınırının 1 olmasını istiyordu en son beyimiz. ulan yabancı ontivero'yu senin yerinde oynatsak 1 yılda bu kadar gol yedirmezdi.