ylz18
profili

  • bir evde huzur olduğunu gösteren detay

    yemek bitince hemen toplanmayan masa ve o masada yapılan sohbetler.

    kimse odasına ya da telefonuna kaçmıyor…

  • berdan mardini'nin son hali

    bence biraz özcan dandini olmuş ama neyse agahjsk görsel

    edit: biri bana keyfin yerinde ki böyle başlıklar açıyorsun dedi. bebeğim ne olsun istiyosun ?

  • finlandiya'nın türkiye'ye silah satışını kesmesi

    zaten adamlar bizden silah almazsanız bitersiniz yok olursunuz derdinde değiller bence. sadece hani tarafımız belli olsun diyorlar gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var

    o yüzden o komik olmayan “höhöhö ne üretiyorlarmış toplu iğne mi” esprilerinizi bi kesin.

    finleri herhangi bi konuda küçümseyecek konumda değilsiniz. başınıza ne geliyorsa şu türk gazınız yüzünden geliyo. öfff.

  • bir kitap yazsan son sözü ne olurdu

    eyyorlamam bu kadar

  • haluk levent'in emine bulut'un kızıyla görüşmesi

    kurban olurum o masum yüzüne.

    haluk levent ailesinden vekalet almış. şarkılar söyleyeceğiz diyor. kızımızın yüzünü ilk kez görüyorum. öyle buruk bi sevinç var ki içimde. canım yavrum benim. hep gülersin inşallah.

    haluk levent iyi ki varsın.

  • kadınlarla memleket meselesi konuşamamak

    aranızda bazı saftirikler sözlükteki kadın yazarların “girl”, “pink” ile biten nickler aldığını düşünüyor olabilir diye söylüyorum; memleket meselelerinin döndüğü başlıklarda küfürler ederek her şeyi tartıştığınız, “hocam”, “birader” dediğiniz yazarların çoğu kadın :/

    herkes benim gibi direkt ismini almıyor tabii siz de haklısınız ama en iyi memleket gündemi sözlükte konuşuluyorken ve sözlüğün çoğu kadınken böyle iddialı başlıklar açmanız sizinle ne tür konular konuşulması gerektiğini gösteriyor zaten. yallah rus kadın başlığına.

  • ömür boyu aynı insanla sevişmek

    her gün sabahın köründe kalkmaya gelince sesi çıkmayan, her gün aynı boktan işine gidince her gün o boktan işindeki aynı suratları görünce sesi çıkmayan, senelerce aynı evde aynı muhitte oturunca sesi çıkmayan, yıllarca dört duvar odasında lanet televizyonunda aynı şeyleri izleyip hep aynı koltukta sızan, daha sayamadığım milyon tane birbirinin aynısı şeyi yapan saksıdaki bitkiden hallice sözlükçümüz konu senelerce aynı insanla sevişmeye gelince birden bi maceraperest efendime söyleyeyim bi yenilikçi, heyecan arayışında, aynı şeyi yapmaktan usanan sevişgene dönüşüyor. vay arkadaş.

    ömür boyu aynı insanla sevişiyorsanız hala ıslanıyor ve erekte olabiliyorsunuz demektir. durum o kadar da kötü değil hı ?

    küfür etmeden entry kapatamıyorum artık. yukarıda “inekler çimen yedikten sonra artık saman yemez” diye sikimsonik bi aforizma kasan biri var. yaptığı teşbihle kendini itin götüne sokmuş inek kafalı ama olsun ben yine de kendisine kafam girsin diyorum. tşk.

  • sinem için bağırıyoruz

    zeka yaşı 11-12 olduğu için kendisine yapılan şeyin farkında olduğu söyleniyor. bağırmadığına göre rızası vardır.

    şimdiiii, günümüz çocuklarına dönüyorum hemen. 11-12 yaşında, zekası yerinde, hiçbi engeli olmayan bi çocuk cinsel ilişkinin ne demek olduğunu biliyor.

    birileri bu 11-12 yaşındaki çocuğa tecavüz etse ve çocuk bağırmasa “ sen cinsel ilişki nedir biliyordun neden bağırmadın” diyebiliriz yani öyle mi ?

    mantığınızı o kadar iyi anladım ki sayın hakim.

  • makyaj yapmayan kadın

    “kıza bak, makyajsız ne güzel. bi' de bize bak."

    bunu duydun mu gerçekten ? yani yanlarından geçerken bu cümleyi kurdular ve sen de o kadar yakınlarındaydın ki duydun ya da onlar yüksek sesle söylediler. hangisi ?

    reklam yapın, yapmayın demiyorum ama kör göze parmak şeklinde olmasın. zeka katın biraz.

    neyse.

    makyaj yapmayan kadın, üşengeç kadın da olabilir. o makyajın bir de temizlenmesi var. off çok sıkıcı. cilde de yazık hem. her şey mi külfet gelir bi insana ya ahsjdk

  • flört esnasında birden bire iletişimi kesen erkek

    (#81312478)

    yazmayayım diyorum ama içimdeki arto'yu ortaya çıkarıp ona buna laf eden teyzeye çeviriyorsunuz beni.

    adamın yazdığı entryi bi özetleyelim. demiş ki, "ben hesabı ödemeye hazırlanırken kendisi yalandan ısrar etti, ben de ona ödettim. hesap da sağlam geldi. yemeği de heyecandan yiyemedi yemek de boşa gitti hahahah".

    asıl hesabı ödemek için yalandan hazırlanan kendisi olduğu o kadar belliyken yazdığına bakar mısınız ? sonra da içinizdeki ruh hastasını belli etmeyin yazmış. yavrum sen kendine baktın mı hiç normal misin sence ?

    salak kızlarımız sizin gibi tipleri potansiyel koca adayı görüp olmadık anlamlar yükledikleri için şımardınız siz. kendinizi bi bok sanıyorsunuz. ah benim gençliğime denk gelecektiniz ki görecektiniz paşalığınızın sonunu.

    bugün de nefret ettim erkeklerden hadi bakalım sefam olsun.

  • ismail küçükkaya'nın eşcinsel olması ihtimali

    (bkz: bundan bize ne olması)

  • ufak tefek cinayetler

    --- spoiler ---

    mehmet'i gördünüz di mi ? onu izlerken milyonlarca erkeği izlemiş gibi oldunuz di mi ? ben de öyle oldum. yuvayı yıkan kendisi, karısından genç, kızından biraz büyük biriyle kuduran kendisi, boşanma arefesinde evi almaya çalışan kendisi, karısının kredi kartlarını bile kapatan kadını beş kuruşsuz bırakan ve hatta çocukların velayetini isteyen kendisi. şimdi karısı yeni bi hayat kuruyor diye deliriyo. kıskançlık krizine giriyo. neden ? çünkü sevgilisinden ayrıldı ve yuvasına yeniden dönmek istiyo. çünkü çok pişman. eğer reddedilirse de böyle çirkefleşiyo işte. mehmet senin gibi erkeklerin kökü kurusun.
    --- spoiler ---

    ay sinir bastı.

  • sevgilisi olan bir erkeğe bile bile yazan kadın

    karmaya inanarak orospuluğuna kılıf uydurur, neşesini bulur. şeyinin keyfine yaşar. arada cici kız görünmek için de "etik değil" falan der ama sonra "bana ne" diyerek özüne döner.

    itinayla sikip atınız. evet hemcinsim için diyorum bunu. bunlar ahlakî saygıyı haketmiyor.

    edit; sevgilisini aldatanlar, sevgilisi olan erkeğe sürtünenler mesaj kutuma akıyor maşallah. neymiş kadın kadına "şunu sikin atın" der miymiş ? der efendim. konu kadın olunca niye hemen bi "ay ama kadına öyle söylenmez" diyorsunuz ? bi erkek ahlâksızlık yapınca itin götüne sokuyoruz ama ? en ağır küfürü ediyoruz ama ? kadın gidip ahlâksızlık yapıyorsa ben de onun anladığı dilden konuşurum. pozitif ayrımcılığınıza da kafam girsin ayrıca.

  • 180 cm'den kısa sözlük kızları uçurulsun

    kızları mı? o boyda erkek bulursanız şükredin. kalkmış kız diyor asaasas

  • regl oldum diyemeyenler için alternatifler

    mesela kime ? evet bunu merak ediyorum. kime "diyemeyenler"?

    sevgiline,eşine, fakbadine ...daha gider bu, zaten direkt regl oldum dersin.

    arkadaşına, aileden birine de dersin.

    iş yerinden, okuldan ya da aranızda özelini paylaşmadığın birine mi ?

    o zaman da hastayım de, başım ağrıyo de, canım istemiyor de. ne bileyim ne sordu da regl oldum a geldi konu. ona göre bi cevap uydurun işte.

    birileri de bağırın demiş. neden kardeşim ? neden regl oldum diye dünyaya ilan ediyorum. yukarıda dediğim gibi aranda samimiyet olana zaten söylersin. diğerlerine neden söylemek zorundasın ? hem de bağırarak bak hele bak.

    bu feminizim değil arkadaşlar. seviştiğini de mesela ulu orta söylemezsin. ya da ne bileyim karnındaki gazı da. ay ne bileyim ya. anlayacağınızdan pek emin değilim.

  • bir erkeğin kalitesiz olduğunu gösteren detaylar

    #70610930 kısa boy mu ?%^&$!

    ya siz neyse bi şey demiyorum. ya da yok diyeceğim lan. nasıl kısa boy kalitesizlik oluyo ? ya sen bunu bi açıklasana. mal. gerizekalı.

    tamam sakinim.

  • şeyma subaşı

    yok efendim kıskanıyormuşuz, yok efendim ilk taşı günahsız olanımız atsaymış bilmem ne.

    valla benim bu konuda günahım yok bırak taşı kayayı atacak masumluktayım. kimsenin yuvasını yıkmadım, metres olmadım, kapağı atmak için çocuk yapmadım. yaptığım bi zina malum nikahsızdık agshdjd onda da kuruş almadım gayet zevkine agshdjdk

    yani demem o ki, arkadaşlar kadın metres. bu konuda hemfikiriz değil mi ? e o zaman niye metresi kıskanalım allasen ?siz bi gavatı efendime söyleyeyim bi pezevengi kıskanıyor musunuz para içinde yüzünce ? cevap evetse öl zaten.

    biz kıskanmıyoruz. iğreniyoruz. kıskanan varsa da kimdir biliyo musun ? hani araban yok diye seninle görüşmeyen, pahalı mekanlara götürmüyosun diye sızlanan kezbanlar var ya hah onlar işte. içten içe birer şeyma olmak isteyen para yiyiciler. bizler değil.

    artık kıskanma lafı duymak istemiyorum. lütfen.

    edit: aşağıda okuduğunu anlamayan biri var şoktayım şu an. sözlükte ne geziyo bunlar yav. canım benim nikahsız sevişmekle metres olmak bir mi ? adam diyo ki sen de nikah olmadan sevişmişsin şeyma'ya metres diyosun. aradaki farkı anlatmıcam. beynini yorsun kendi bulsun. lütfen arkadaşa kopya vermeyin.

  • ağlayan sevgilisini göğsüne bastırıp avutan erkek

    gomlegime burnunu silmiyordur insallah diye dusunen erkektir. sikinti verir.
    -giciklik-