atarcan16
profili

  • çok özlemişse orucunu eşiyle açabilir

    hanımı yiyerek açacaktır belki. çok fesatsınız.

  • 11796 genç doktorun türkiye'den gitmesi

    bu kadar kaynaklarin ziyani konusuna merakliysaniz devletin affettigi vergileri inceleyebilirsiniz. doktor yetistirmek icin harcanan paranin binlerce kati bir suru kucuklu buyuklu hirsiz tarafindan ic edilmekte. ama pek tabi ki bunlar umrunuzda degil cunku amaciniz gucunuz yettigine zulmetmek. egitimli kesimi kopek gibi kullanmak. ev sahiplerine saldirmak vb. insanlar uyaniyor, kacabilen kaciyor.

  • ingiliz ailenin 1 saat mercedes c180'i incelemesi

    sizler nasıl yalancılarsınız gerçekten inanılır gibi değil. ingiltere’de yaşıyorum. arabalar pahalı falan değil. kendim audi tt kullanıyorum ki türkiye’de 2 milyon fiyatı. eşimde de volvo xc60 mevcut. ben üst düzey yönetici değilim, sırf buraya gelmek için kariyerimde geri gitmeyi göze aldım. iyi ki de yapmışım. o inandığınız allah belanızı…

    ingiltere'nin araç alım-satım sitesi autotrader.co.uk'dir. türkiye'den erişim açık mı bilmiyorum, girip bakabilirsiniz.

    not: bazı yazarlar özelden hava atmaya çalıştığımı vs yazıyorlar. arkadaşlar bu arabaların değeri sizin türkiye'de clio aldığınız fiyata. ayrıca kredi faizleri çok çok az. maaşlar türkiye'de üst düzey yöneticilerin aldığı seviyede. neyin havasını atacağım ben bununla?

  • nato'nun türkiye'den vazgeçme eşiği

    nato'nun türkiye'den vazgeçme eşiği diye birşey yoktur. nato türkiye'den vazgeçemez. gerekirse türkiye'yi manüpüle eder yine de vazgeçemez. nato askeri bir birlik. düzgün ordusu olan kaç ülke var peki nato'da?

    -abd
    -türkiye
    -fransa
    -ingiltere

    başka kim var? almanya'mı? almanya'nın yarım asırdır düzgün bir ordusu yok. red alert oynamıyoruz öyle bozuk para basar gibi tank, asker basamazsınız. peki bu ülkeler arasında aktif savaş deneyimi olan kaç ordu var?

    -abd
    -türkiye
    -ingiltere

    fransa en son nerede savaşmış?

    kısacası türkiye çıkarsa nato dağılır. konu kaba kuvvetse, güçse türkiye askeri olarak önemli bir güçtür. nato içerisinde 2. veya 3. en büyük ordudur. bugün rahata alışmış avrupa topluluklarını topyekün savaşa bile sokamazsınız, adam askere gitmek istemez. enflasyon %6 oldu diye homurdandı millet ingiltere'de. anadolu'da millet mermiye kafa atıyor. *

  • 3 nisan 2022 pakistan'da darbe girişimi

    mabadı sıkışan abd'yi suçlayıp meclis feshediyor. oh ne güzel ya. sen kazanırsan ne güzel seçim, seni gönderecekleri zaman 'abd yaptı'.

  • çay soğuk diyen müşterinin kafasına sıkmak

    müşteri memnuniyetinde zirveyi yaşatan işletme. ülkece akıl sağlığı kaybedileli çok oldu. bu sebeple zincir restaurant ve petrol istasyonları hariç hiç bir yerde durmam. muhatap olacağınız insanlara dikkat edin.

  • ingiltere'nin kktc'yi tanıması

    artık avrupa birliği ile çıkarları aynı yönde olmayan birleşik krallık'ın yeni hamlesi olabilir, mantıklıdır. keza çoğu insan bilmese de kıbrıs adasının garantörleri türkiye, yunanistan ve birleşik krallık'tır. adada askeri üssü de vardır. gün gelip ab ile hidrokarbon kaynakları konusunda doğu akdeniz sıkıntısı olduğunda kendi payının verilmesi kaydı ile türkiye'nin en büyük destekçisi birleşik krallık olacaktır. olunca "bir atarcan vardı ekşide tey tey" dersiniz. *

  • rusya'nın büyük dedemi damızlık olarak kullanması

    mevcut hikayede dedenizin bir rus hatunu beğenip 2 ay gönül eğlendirdikten sonra sıkılıp evine dönmesi daha mümkün gibi gibi *

  • cem yılmaz'ın netflix türkiye'ye laf sokması

    cem yılmaz'ın kendi yaptığı filmle %85 eşleşmesi kadar dramatik olmayan durum. *

  • cnn muhabirinin aşağılayıcı türkiye yorumu

    gerçekler acıdır. aşağıdaki soruları soruyorum size.

    1-yalan mı?
    2-bir kişinin keyfine göre ülke yönetilmiyor mu?
    3-bir gösteri olduğunda polis allah ne verdiyse girmiyor mu? kör olan, sakat kalanlar, hatta ölenler olmadı mı?
    4-bu olaylar yaşandığında toplumun büyük çoğunluğu "iyi olmuş" demedi mi?

    üzülerek de olsa cnn muhabirinin yorumu doğrudur. dünyada hiçbir ülke şu anda kendini türkiye ile aynı klasmanda görmek istemez hele ki gelişmiş olanlar. siz kendi fanus dünyanızda türkiye'yi süper güç sanmaya devam edebilirsiniz tabi. bu arada abd'de iç savaş çıkmaz. iç savaş çıkmasın diye göstericilere müdahale edilmiyor. yoksa onlar da biliyor adam vurmayı.

  • renault clio

    189.000 tl'lik paketi göz yaşartmaktadır.

    tanım: türk halkının açlık ve sefalete son hız yol aldığını, kimsenin birşey yapmadığını ve halinden memnun olduğunu belirten fiyat listesi.

  • mahfi eğilmez'in hükümete para basın çağırısı

    herkes para bastığı için her zamanki yıkımı yapmayacak davet. kimse basmazken sen basarsan felaket olur ama.

  • garanti bankası

    tüm ülke saldırı altındaymışmış, tüm sistemler gitmişmiş. bilmesek yiyeceğiz arkadaş iş bankası çatır çatır çalışıyor. vakıfbank gibi gubik bir banka bile çalışıyor. sürekli beceriksizlikleri başka yerlere iteleme, öteleme bizim hatamız değil hareketleri. türkiye’den siktir olup gitme başlığında ayar veriyorsunuz ya millete “bak şuradan siktir git” diye. iş bilen it çalışanı kalmadı ülkede. gelen gömüyor giden gömüyor ülkeye. eğer bu garanti’nin hizmet sağlayıcıları ile ilgili bir sorunsa en ucuzu bu diye domates seçer gibi servis sağlayıcı seçmeyecekler, yetkinliklerine bakacaklardı. bu rezillikler daha başlangıç.

  • kiralara tavan limiti getirilsin

    çok çok mantıklı fikir. sonra gidilsin marketlerle konuşulsun. ardından otomobil fiyatlarında tavan belirlensin. ekmek 50 kuruş olsun. sonra ver elini venezuella heyooo!

    tanım: serbest piyasa ekonomisinin ne olduğunu bilmeyen yazarların talebini dile getirir başlık.

    edit1: bir de ölün demişler. bu ülke dibi görmeden insanların kafası basmayacak belli oldu. tam gaz devam.

  • kasko yaptıranların özgüvensiz oluşu

    onca emeğini biriktirip aldığın aracına bir adet şahin yapışıp perte çıkardığında, şahin'deki apaçinin tazmin edebileceğin miktarda parası olmama ihtimali %99 olduğuna göre anca apaçinin taşaklarını alırsın. o gün beni hatırla.

  • karakteri bozuk şehit babaları da var yalanı

    kaç para aldığı merak edilen bir yazarın açtığı başlık. değer mi para için mevki için? değer mi ak partinin medya organlarında barinabilmek için? hiç mi allah korkusu yok içinizde? hiç savaşta herşey mubah yalan da diyerek kendinizi kandırmayın. gün gelir hesap döner.