kamburkelimat17
profili

  • suriyeli iş adamının akp mersin mv adayı başvurusu

    e-devlet'te alt üst soy ağacı sorgulaması var, biz en kötü ihtimalle1840'lardan beri bu topraklardayız sayın amına koduğum! vatandaşlık hakkımı buradan alıyorum. sen hangi anasını siktiğimin yerinden fonlanıyorsun da bu ülkeye kaçak göçek gelip oy için vatandaşlık verilen suri ile beni karşılaştırıyorsun sayın anasını siktiğim?

    suriyeliler götünüzü sikse gelip burada savınursunuz amk malları sizi.

  • 4 yaşındaki kuzeninden kazık yiyen yks adayı

    abi şunun bile troll olduğunu anlamayacak kadar düşük iq'lu aptallarsınız ya. siz gerçekten gerizekalısınız. işte z kuşağı bu falan demişler bir de. ahahaha. ulan siz nesiniz ki?

    bu sözlüğün iq ortalaması ülke ortalamasının üstündeydi bir zamanlar. şu haline katlanamıyorum. bu kadar beyinsizi nasıl yazar yaptılar buraya acaba?

  • sözlükçülerin profil fotoğrafı hikayeleri

    sikimizde olmadığını biliyorsunuz değil mi? hayır yazarken ona göre yazın da. ben mesela bir tane bile entry'i okumadan yazıyorum bunu. o kadar sikimizde değil yani. belki anlamamışsınızdır diye daha açık yazayım yarrrrrağımızda değil profil fotoğraflarınız. sikik instagramer karılarıyla meriçlerin yuvası yaptınız burayı amk.

  • 26 ekim 2019 fenerbahçe konyaspor maçı

    golünü atıp ersun hocaya sarılan ozan ve kenardan hasetle izleyen aykut. futbol hayatını siktiğin çocuk böyle koyar işte.

  • kayınvalideye anne demek

    başlıkta bir sürü eşinin anasına babasına söven dangalak var. tuhaf. "annelik yapsın da anne diyeyim" kezban sayısı da azımsanmayacak kadar fazla. triplere gel amk. allah yakınlarınıza sabır versin.

  • 15 temmuz 2019 polislere verilen kumanya

    gezi olaylarında günlerce otobüslerde yatıp kalktı bu adamlar. neler neler gördük. o yüzden pek bir haber değeri taşımıyor. polisin kendisi de bu durumdan memnun değildir ama memnun değil diye de kazan kaldıracak değiller. gezi zamanı beşiktaş tarafında bildiğin kaldırımda yürürken bir polis çevirmişti. uyuz uyuz davranınca biraz dellendim haliyle. durumu anlattım, 200 metrede 2 defa çevirmişlerdi. sıradan vatandaşı darladığın kadar suçlularla uğraşsan ülkenin refah seviyesi artar amk. neyse, sonra bunun bir üstü geldi ne olduğunu anlamak için. bir başladı anlatmaya. son kurduğu cümle "benim eşim de şu an eylemlerde, ama ben buradayım" oldu. adeta isyan etmişti. sanki biri gelsin de isyanımı haykırsam diye bekliyordu. adama üzülsem mi, acısam mı, ne yapsam bilemedim. bu ülkede yaşananlar en baba aksiyon, gerilim, dram filmlerinde bile yaşanamaz, anlatılamaz amk. adeta bir polisiye suç filmi konusu gibi. şimdi bu adamın eşi eylemdeyse, akp'ye pek yakın duran biri değil demek ki. ama mecburen amaçlarına hizmet ediyor. orada olan polislerin de hepsi akp düşkünü manyaklardan oluşmuyordur emin olun. adamın işi bu sonuçta, öyle ya da böyle işi bu. belki içinden sövüyor ama dediğim gibi kazan kaldıracak da değil. bu olay yaşanan birçok şeyin yanında devede kulak bile değil.

  • eljif elmas

    bir 8 numara ya da dmc'den gol ve asist sıralamasında üstlerde olmasını bekleyen beyinsiz gerizekalılarla aynı havayı soluyoruz.

    adamı oynatan t.d bile kendisinden böyle bir şey beklemiyordur. şimdi bu adamın değerini buradan mı biçelim?

  • türkiye'nin çalışma saatinde liderliğe koşması

    şunda bile çalışanın kaytardığı süreyi hesaplayıp durumu savunan salaklar var. emekçinin emekçiye, insanın insana yaptığını kimse yapmaz. askerde de böyledir, herkes zanneder ki komutan sikiyor, oysa askerin askeri siktiği kadar kimse kimseyi sikmez. malsınız mal.

    aynen canım aynen siz türkiye'deki işçilerin çalıştığı ortamı kendi sikik plazanızla karıştırdınız galiba. beyaz yakasına attırdığımın çocukları. akp size müstehak amk. ananızı siken patronlar size müstehak. iş yerlerinde kendi iş arkadaşının yüzüne gülüp patronun götüne dilini sokan, iş arkadaşını yarı yolda bırakıp satanlar bunlar işte. iflahı sikilen koca bir fabrika birlik olup da "bu çalışma süreleri fazla" diyemez. çünkü aralarından bazı haysiyetsizler çıkıp "bij pajar günü de geliriz aybi, bij çalışırız bije para lazım aybi" derler. bu toplumun şerefi bozulmuş şerefi.

    herkesi kendiniz gibi yattığı yerden para kazanan asalaklarla karıştırmayın. japonya örneği verenin de götünü sikim. biz japon değiliz, kültürümüz farklı. kaldı ki japonlarda senede kaç kişi bunalıma girip harakiri yapıyor haberin var mı piç? çok seviyorsan götünü japonlara siktir. çok acıtmaz hem.

    şimdiden not: henüz japonya örneği veren olmadı ama orospu çocuğunun teki kesin verecektir.

  • bir kızdan duyulan en iyi iltifat

    geleneksel sallamalar başlamış yine.

  • ersun yanal

    ülkedeki bütün orospuları ayarlayın, tesislerde bu adam için özel odalar ayarlayın. istediği vakit istediği karıyı siksin. tek kurtuluş bu artık.

  • sırt çantalılar tarikatı

    sürekli toplu taşımada çantalı tiplerden yakınanlar hangi memlekette yaşıyorlar anlamıyorum. bahsettiğiniz olaya hayatım boyunca sadece liseliler tarafından maruz kaldım. onlar da ergenlik falan beyinlerini tam kullanamıyorlar diye anlayış gösteriyorum. öyle sürekli sırt çantasıyla dağcı gibi dolaşan bir tip değilim, bu tipler de beni pek rahatsız etmiyorlar açıkçası. bence sizin derdiniz toplu taşımada rahatsızlık vermelerinden çok görünüşleri, tarzları falan. ilk entry'de de öyle bir izlenimim oldu.

    ayrıca metroda tek problemimiz sırt çantalı tipler mi gerçekten? ulan dünyanın vergisini verip patates çuvalı gibi taşınıyoruz demiyorsunuz da sırt çantasını dert ediyorsunuz. allah başka dert vermesin.

    dürüst olun, en azından kendinize. ben bu tipleri sevmiyorum deyin arkadaş. görünce gıcık oluyorum deyin. yok metroymuş otobüsmüş...

  • fenerbahçe

    son 20 senenin 17 senesinde üçüncülüğe oynayan takımın taraftarı gelmiş burada "ligimizin yeni başakşehir spor'u..." yazmış. ahahahahahahahahaah. ulan arkadaş biz dalgasına diyoruz da siz harbiden tiner mi kokluyorsunuz lan.

    aykut kocaman, maç sonrası yaptığı "götleri kalkmış" açıklamasında işte bundan haklı. ben böyle görgüsüz, lanet, pislik, şımarık, kendini bir sikim zanneden başka camia görmedim. şu derbiyi kendileri kazansalar 1 hafta konuşurlar. burası "nasıl koyduk"lardan geçilmez.

    siz busunuz. ahaha.

    aynı zamanda bizim artıklarımızı toplayıp bu artıklarla bize nispet yapabilecek kadar sonradan görme salak bir camiasınız.

    siz, başkanı hükümet yalakası olan, "sıyın cımhırbaşkanlarım"la şampiyon olan bir parazitsiniz.

    hakem hatalarıyla aldığınız maçlardan sonra buraya gelip "ağlayın, koyduk, bjk büyüklüğü" diyen; hakem hatası aleyhinize olunca burayı ağlama duvarına çeviren yavşaklarsınız.

    gördüğüm en kolpa taraftar topluluğusunuz.

    daha fazla yazdırmadan haddinizi bilip susun artık amk.

  • bursa'da otoyolda depar atan yarış atı

    sol şeritten gelip atı sıkıştıran, arkasından korna basan bir adet orospu çocuğu çomarın da yer aldığı video. amına koduğumun evladı! hayvan orada o hızla koşarken düşse frene basacak zamanın bile yok. altına alıp sürükleyeceksin. arkadaş ne kadar beyinsiz var memlekette ya. kafayı yedirtecekler amına koyim.

    senin ben ecdadının amına koyim çomaroğluçomar!

  • efendi erkeklerin ortak özellikleri

    sıkıcı demeyeni sikiyorlarmış. zeka yaşı 6 olan elemanlar gelmiş burada salak salak analiz kasıyorlar.

    yazılanların %90'ı goygoy. efendiler, efendiliklerine kaldıkları yerden devam etsinler. bu başlıkta efendi insanları itin götüne sokan kadınlar yolludur, erkeklerse birer meriç.

    bu gerizekalılar böyle yapa yapa bu memlekette iyi ve güzel olan her şeyin anasını siktiler. meydan da kötülere kaldı. efendi insanları eleştirirler, yarın bir gün piçin tekine denk gelince ağlayıp zırlarlar. efendiliği eleştiren her kim varsa başı beladan kurtulmaz umarım.

    ayrıca %50'nin neden bağırıp çağıran, yapmadığı pislik kalmayan bir lidere taptığının da kanıtıdır bence bu. iyilik* yaramaz amk milletine.

  • 29 şubat 2016 sözlük'te entry girmiyoruz direnişi

    valla direniş değil de bu tema değişene kadar pek sözlük okuyabileceğimi de sanmıyorum zaten. okuyamadığım yere ne yazayım?

    yazın beni de.

  • sözlük yazarları ğ'yi nasıl yazıyor

    (bkz: siktin formatı eyledin viran)

    abi burası gittikçe foruma dönüyor ve kimsenin de sikinde değil cidden.

    ayrıca yapacağın ğ'yi sikeyim kardeş.
    aynı fotoğrafta yaptığın ş'yi de ayrıca sikeyim.

  • isyan eden yarbayın görevden alınması

    yalnızca çiğ süt emmiş orospu evlatlarının yapacağı, destekleyeceği iştir.