sir dupre12
profili

  • bernie sanders

    gençlerin %80'i bugün bernie'ye atmış oyunu. bu ne demek? bernie bu başkanlık seçimini kazanamasa bile gelecek nesiller için fena bir olayın fitilini ateşlemiştir demek. gençliğin bir sıkıntısı, mevcut düzenle ilgili bir sorunu olmalı ki çare olarak bernie'yi görüyor olmalı. üni okumak için hayatı boyunca ödeyeceği kredilerin altına girmek zorunda kalan gençlik bunaldı. bernie büyük ihtimalle kazanamaz ama sosyalistin küfür sayıldığı amerika'da böylesine bir oy almış olmak, gelecek açısından az çok ipuçları veriyor.

    trump ve hillary iki tane soytarı, ikisinin seçilmesi çok da farklı bir durum değil. bernie gibi bir insanın seçilmesine "müsade" ediliyorsa bir bokların kökten değişeceğinin habercisi olur bu.

  • cumhurbaşkanı'nın abd'de gözaltına alınması

    "yaa akpli degilim ama o bizim reis-i cumhurumuz yani anladin mi o bizim basimiz alamazlar oyle burasi koca tc anladin mi???"

  • donanımhaber ölücüleri

    umarım o sınırsız sanal kart oluşturarak bir haftalık yemeğini 7-8 liraya getiren, üstüne bir de şikayet eden dilenci yavşakların yemeğine sikini taşağını sürüyordur kuryeler. inşallah balgam atıyorlardır. birinize de siyanürlü yemek gelse de rahatlasak amk ya.

    hayır nasıl bir aç köpeksiniz, nasıl bir yokluktasınız ki? bakıyorum profillere, en az 25 yaşında kazık gibi adamlar. öğrenci olsa anlarım. elin iş mi tutmuyor da böyle bir yokluktasın? şube kapattırmaya gidecek kadar organize bir açlık bu ya. hani bu kadar açsanız gidin insanı yardım vakfına başvurun, cami önünde mendil falan açın arkadaş.

  • amazon.com

    iyi niyetini suistimal edip bununla övünen birtakım kanını şerefini siktiğim dilencilerinin de olduğu ve bu yüzden donanımhaber ölücülerini reportlamaya başladığım site. puştluğun alemi yok. lan ben de adamsam bugünden itibaren -özellikle donanımhaberde- ne kadar sülük puşt varsa bir bir multi-account kullanımı ve dilencilikten amazon'a kanıtlarıyla şikayet etmezsem şerefsizim. oldum olası dilenci sülüklerden nefret etmişimdir. kutusunda çizik bile olmadan refund isteyen, bir gün gecikti diye kargoyu beleşe getirene kadar müşteri temsilcisiyle kavga eden, abi şuna indirim olur mu, buna 5 dolar var mı diye yüz elli tane kullanıcıyla deneme yapan ne kadar dilenci varsa peşindeyim bundan sonra. ibneler sizi. lan amazon sanki dayımın şirketi amk ama fena taktım kafayı adam dilene dilene aldığı eşyaları "noldu lan girdi mi", "lan bunlar enayi" diye paylaşınca bende bazı kablolar koptu. acayip kılım lan size, mezarcı leş kargaları.

    birini şikayet ettim, chat geçmişini worde kaydettim çektim screenshot'ı: http://i.hizliresim.com/w9xav2.png
    lavuğun kullanıcı adını öğrendiğim anda iletiyorum.

    bir siz zekisiniz allahın dilencileri. sizi teknosa, vatan, mediamarkt paklar çomar oğlu çomarlar. neyinize lan müşteri memnuniyeti?

  • bu millet göğüs göğüse savaşmayı çok iyi bilir

    (bkz: yav he)

    düşünsene, gidip savaşıyorsun, kimimiz ölüyor, kimimizin kol bacak gitmiş, kimimizin ruh sağlığı yok olmuş. savaş bitiyor, ülkeye dönüyorsun veeee seni yine bir yozgatlı zümresi yönetiyor. hahah yok artık, gider kendimi patlatırım daha iyi. o ne lan, o kadar mücadele ver ne için? konyalı tarafından yönetilmek için. o yüzden yok öyle bir dünya. akboylar ve akkurtlar klavyelerini alıp gidip dövüşebilir. ben götümün keyfine bakar çekirdek çitleye çitleye izlerim. işler boka sararsa kaçar giderim hatta. siz de akp-rusya savaşını 1789'dan kalma duygularla körüklemeye devam edebilirsiniz. kib.

  • anadolu çomarı

    ikinci dünya savaşında ölmesi gereken, türkiye savaşa girmediği için ölmeyen, türkiye'yi savaşa sokmamak için titizlik gösteren kişiye minnet yerine öfke ve kin duyup küfürler eden topluluktur. ikinci dünya savaşına giren bütün ülkeler ise yeni bir dünya umuduyla yoğurulup dikelmişlerdir.

  • boston gay korosu konserini rte'nin yasaklaması

    ülkesine eşcinsel geldi diye peri masallarındaki gibi helak olacağını sanıp rte ile aynı zihniyette olmadığını iddia eden tipleri göstermiş olay.

  • rüzgar erkoçlar

    kadın hali dönüp bakmaz, erkek hali benden 20 kat yakışıklı. bu nasıl genetik bu nasıl adalet amk anlamıyorum ki.

  • game of thrones

    --- s ---

    şu dizinin fanfiction bile olamayacak kadar kötü yazılmış winterfell savaşını gördükçe deliriyorum. bu kadar aptal düşünceye nasıl sahip olabiliyorlar anlamıyorum. westeros'un en önemli komutanlarından stannis, atlıların geldiğini görebilecek bir scout barındırmıyor, gelen atlılara karşı pikemen dizilimi yapmıyor, orduyla ilgili herhangi bir formation emri yok, hatta en önden kılıç çekip dalıyor, savaş bir şekilde o kadar atlıya önden girmesine rağmen açık meydandan ormana kadar sürüyor ve stannis oraya kadar yaşayabiliyor. bunu yazan senaristin akıl yaşı en fazla 15 olabilir. aklıma başka bir ihtimal gelmiyor. savaşla ilgili milyonlarca saçmalık yetmezmiş gibi dizinin mary sue'su brienne, şahin gözleriyle stannis'i bulup öldürebiliyor. oo çok akıllıca ya, geçen sezon da houndla kapıştırdık, şimdi "every man can be killed xd xdd" temasını canlandıralım demişler. brienne önümüzdeki sezon ramsay'i, doran martell'i, jaime'yi, cersei'yi, daenerys'i falan da öldürsün bence. çok kusursuz çünkü. hatta bence brienne'in white walkerlarla 1vs1000 yapması lazım, elindeki kılıç jaime'ye verilen valyria çeliği kılıç zaten (gerçekten öyle). hepsini deşer geçer. hatta ve hatta ramsay ile evlensinler, ramsay de kusursuz çünkü. kitapta sadece güç sahibi tek boyutlu sadist bir karakter iken dizide adeta bir mastermind, ölümsüz. hatırlayın theon'un ablasının çetesine karşı üstü çıplak bir şekilde savaştı. terminatör çünkü orospu çocuğu senaristlere göre.

    sonracığıma jon'u dizide bıçaklayan alliser thorne'a gelirsek:
    - jon snow bu adamı sürgün etmiyor
    - jon snow kuzeyden, boş kaleleri koruyabilecek yüzlerce wildling ile dönüyor
    - hardhome'dan dönen herkes wight ve white walkerlar ile ilgili dehşet verici hikayeler anlatıyor, herkes korkudan bembeyaz olmuş

    veeeee muhteşem senaristlerin yazdığı senaryo: "hadi jon snowu bu karaktere bıçaklatalım heyecan olsun xd xd xdddddd". yok öyle bir şey. jon snow ve alliser birbirlerini sevmiyor olabilirler ama birbirlerine büyük bir saygısı var ve alliser gibi bir adam duvardaki tek tük onurlu insanlardan bir tanesi. kitapta bu şekilde, dizide de bu şekilde. gerçekte bıçaklayan kişilerin geçerli sebepleri var.

    adamlar göz göre göre stannis ve alliser karakterlerini öldürdüler. stannis kızını yakacak bir adam değil, adamın tek vasiyeti "ölürsem kızımı tahta geçirmek için mücadele verin". öte yandan kitapta bıraktığı yerde karısı kızı ve melisandre hala daha duvarda, binlerce mil gidip yakıp mı dönecek? yaksa yaksa melisandre kafasına göre yakar.

    arya'ya gelelim, sırf meryn trant'i öldürülebilir bir karakter yapmak için pedofile çevirdiler dizide. utanç kaynağı resmen.

    dorne sahnelerine değinmek bile istemiyorum. komedi dizisinde olacak bir koreografi. "hadi kız kaçırma operasyonu yazalım xd" diyen bir senarist. gerçekten dorne sahnelerini düşündükçe utanıyorum.

    bir zamanlar george r r martin, 4. ve 5. kitapların ikişer sezon gerektirdiğini söylemişti. adamlar iki sezonda 3 kitap eritti. gerçekten inanılmaz. bu kadar aptal olan bir ikiliye neden böyle güzel bir eserin senaristliği emanet ediliyor ki? --- s ---

  • bizim için ypg terör örgütü değildir

    okuma özürlü beyinsiz ülkücüleri celallendiren açıklama.

    --- spoiler ---
    şimdi bir kere terör örgütü olarak sivillere genç, yaşlı, kadın, erkek demeden öldüren örgütlenmelere biz ‘terör örgütü’ diyoruz. pkk bu bağlamda terör örgütüydü, çünkü genç, yaşlı, kadın, erkek demeden katletti. ancak ypg'nin şu ana kadar türkiye'ye veya kendi halkına yönelik böyle bir uygulaması olmadı.
    --- spoiler ---

    sahi sizin ypg ile ne alakanız var? hedef şaşıracak kadar mı geri zekalı oldunuz?

  • hdp'nin akp-chp koalisyonuna destek vermesi

    sorumlusu birebir mhp ve bahçelinin inatçı tavrıdır. her türlü ihtimale kapıyı sıkıca kapatıp inadı için ülkeyi siken bir partinin soktuğu çıkmazın sonucu bu.

  • 8 haziran 2015 kemal kılıçdaroğlu'nun istifası

    akp'nin tek başına iktidar olamadığı seçimlerde akpiçlerin beklediği olay. avucunuzu yalayın, göt yanaklarınızı ayırın koalisyon geliyor.

    edit: bu niye debe'ye girdi amk yok koalisyon falan bahçeli akıllanmadı 2002'de koalisyonu yıktı erken seçime gitti baraj altı kaldı hala akıllanmadı. alın bi tarafınıza sokun ülkenizi de milliyetçiliğinizi de. bıktırdınız. sıçacam apo ve pkk temelli ucuz milliyetçiliğinize. alın iyi bok yiyorsunuz "haoaaa reyiz atarı koydu ehaıoeaaa" aferin. her kesimden insan öldü bu ülkede lan, katliamla mı bitireceksiniz sorunu? barışa bir adım bile yanaşmayıp gelip birileri ebenize atlayınca oturur ağlarsınız. şehit anası siyasetiniz bıktırdı, bir de şehit analarının kendisine söz verin bakalım neler diyecekler? yerlerine konuşmak çok kolay. yere batsın amaçsız kanlı siyasetiniz.