eksibok23
profili

  • jelko obradoviç'in küfür etmesi

    ali koç tarafından "kabadayı" bir hareket olarak görülüp "siciline" işlenecek davranıştır.

  • 3 temmuz 2011 şike nedenli gözaltılar

    türk futbolunun gerçek kara günü. bir şeyler olmuş ama sahaya yansımamış denerek tescil edilmişti o sezon. orada bitmişti türk futbolu.

    (bkz: reddedilmemiş şike görüşmelerini unutturmak)

  • fatih terim

    2018-2019 sezonu şampiyonlar ligi'nin en kötü takımının hocası ve yönetimle beraber bu durumun baş sorumlusu.* * fakat gündem yaratma ve kendisini seven saf taraftarlarını manipüle etme becerisi sayesinde bu tarihi başarısızlığının konuşulmasını engelleyip bir taçla fitili ateşlemiş, haftalardır süren boş goygoya sebebiyet vermiştir.

    (bkz: #83633978)

    bu takım ne fener maçında, ne konya maçında, ne schalke maçlarında ne de bu gece hakem katliamına falan uğramamış, bu saydığım maçların tamamında rezalet top oynamış, hepsinde mağlubiyeti haketmiştir. aklı ve gözlem yeteneği olan her insan maçları 90 dakika izlediğinde gerçekleri görecektir ama sevgileri akıllarının önüne geçenler takımın gerçekte bu halde olma sebebini idrak edemeyip işlerin daha da kötüye gitmesine sebep olmaktadır.

    -tamam attığımız golü biz atmadık, rakibimizin biri direkten dönen top olmak üzere 4 adet %100 gol pozisyonu var ama olsun, hüseyin'le halis bitirdi bizi, operasyon var, gomplo var!

    schalke, porto ve bu geceki maçlarda yoktu hüseyinler, halisler, fıratlar ama açılmaz sizin gözleriniz. 16 senedir bazılarının açılmadığı gibi sizin de açılmaz çünkü sevginiz mantığınızın önünde.

    her defasında bu rezil sezon, rezil topçular, rezil yönetim ve rezil hoca hakkında son girdim bu diyorum ama dayanamıyorum, bu sefer son olsun, herkes görsün artık gerçekleri, açsın gözünü.

    (bkz: #83286777)
    (bkz: #83653035)

  • fikstürü tff yayıncı kuruluş gs beraber yapıyoruz

    hahahahaha 2 gündür ağlıyorlardı, fiko çıktı biz de yapıyoruz dedi. şimdi çıkın başkanımızın sözlerini başka yerlere çekmeyin, aslında öyle demek istemedi falan deyin.

    https://twitter.com/…tatus/1041298688818245632?s=19

    abi çok güzel yaa, cidden çok güzel...

  • fikret orman'ın akp batman kongresine katılması

    (bkz: ne var bundahahahahaha)

    ulan aynısı başka takımlara olsa devrimci, solcu, tinerci damarınız tutar ama kendinize olduğu zaman hep yaptığınız gibi ne var yani ne var ki? moduna giriyorsunuz, yakışır.

    edit: yıllarca kafamızı s.ktiniz kupalar kazanacağımıza şerefli 3. oluruz diye. şimdi görüyorum ki "banane siyasetten ben takımın futboluna ve verdiği keyfe bakarım" diyen pragmatistlere dönmüşsünüz.

    bir başka arkadaş yazmış, onun dediklerine aynen katılıyorum. takım başarılı olduğu müddetçe fiko, şenol, q7 gibi adamların yaptıkları, hareketleri, söylemleri destek bulmaya devam edecek ama takım kötü gittiğinde bu tayfanın muhalif kimliği ortaya çıkacak.

    daha şimdiden şenol ve q7 için kazan kaynamaya başladı. sene sonu şampiyon olunamayıp "şerefli üçüncülük" gelirse bu mahalif tayfanın ilk yiyeceği adamlar bunlar olacak.

    eğer olur da fiko'nun bu hamleleri ilerde sonuç vermez de beşiktaş 2-3 yıllık bir duraklama dönemine giderse bu başlık altında "ne var ya bunda" diyen kitleyi "pektemek kalsın fiko gitsin" derken bulabilirsiniz, sakın şaşırmayın.

  • arda turan

    galibiyet geldi ya, güler yüzüyle yine başladı "biz bu milletin evlatlarıyız, canımızı veririz" vs. edebiyatlarına.

    nah verirsiniz amk...

  • cumali ceber

    hedef kitlesinin çocuklar olması daha beter olan filmimsi. zaten tartışılan ve eleştirilen olay da bu. bunu izleyen çocukların ağzından küfür eksik olmaz, ahlak niyetine bir şeyleri kalmaz.

    ana babalara çağrım, evlatlarınızı bu filmden uzak tutun. zorla gitmek isteyen olursa da ayaklarından eve zincirleyin. inanın onun çocukta yaratacağı tahribat bu filmden az olacaktır.

  • gss borçlarına haciz gelmesi

    yemin ediyorum elde bıçak beklerim. akşam haberlerinde de görürsünüz gss borcu can aldı diye. devlet ne yapmaya çalışıyor? hem milletten zorla para iste, hem de vermeyince haciz getir. 10 senedir hastaneye falan gitmiyorum ben. bi hastalığım olursa da ölür giderim sikerim hastanesini vermesinler bana hizmet falan.* *

  • 23 mart 2017 anadolu efes fenerbahçe maçı

    zaza enden'li günlerinde basketbol diye bir spordan haberleri dahi olmayan, fenerli murat ülker acıyarak ülkerspor'u kapatıp tüm kaynakları fenere aktarınca sitede oturan kıvırcık saçlı ergenler misali basketbolla ilgilenmeye başlayan bağzı gereksizlerin, türk basketboluna ilk avrupa kupasını kazandırmış, basketbolu ülkeye sevdirmiş bir lokomotif olan efeslilere laf ettiği maç.

    tarihe bu yüzsüzlüğü de not düşelim.

  • 6 mart 2017 antalyaspor galatasaray maçı

    türk futbol tarihine destan ve kara leke olarak geçen demaç. hiçbir takım aleyhinde bu kadar düdük çalınan bir maçta 3 puan alamamıştı. bunu başaran galatasaray oldu. yarıştan koparılmamıza rağmen birileri ikinci bile olmamızı istemiyor. resmen büyük pislikler dönüyor ligde fakat bu gece galatasaray çekerim emaneti sikerim adaletinizi dedi. önce bi rezilliklere bakalım.

    -daha maçın başında hocamız atıldı. ibne basın kendilerinden olan yerli bi antrenör gelmediği için zaten tudor'a kıldı. fırsat bu fırsat deyip basit bi sebepten hocamız tribüne gönderildi, tekrardan medyanın önüne atıldı. beyefendi filozof şenol rakip oyuncuyu tokatlarken konuşmayan medya bakalım tudor'a ne diyecek.

    -tam devre arasına 2 farklı üstünlükle girecekken net faul olan bir pozisyonda golü yedik. hakem rakibin devreye moralli girmesini sağladı. faulü gördü ama çalmadı.

    -bruma haksız yere atıldı. ilk sarısı doğruydu, mal gibi rakip tribüne sus işareti yaptı, ona eyvallah. ama ayağı fazla kaldırmak her zaman sarı kart mıdır? bruma'nın rakibine en ufak bir teması yok. ama antalyalı topçunun hakkını verelim, kafası kopmuş gibi iyi feryat etti, kendisini yerlere fırlattı. ali palabıyık da fırsatı kaçırmadı, hemen bruma'yı attı. benzer pozisyonda antalyalı oyuncu carole'un kafasını yardı ama kart görmedi. bruma ise temas olmamasına rağmen kartı yedi. palabıyık hem takımı 10 kişi bıraktı, hem de haftaya en etkili oyuncumuzu cezalı duruma düşürdü. bir taş, iki kuş.

    -maç sonuna 6 dakika uzatma verildi. ama eminim galatasaray 11 kişi olsaydı o kadar uzatma gelmeyecekti. antalyalılar 2-2 olduktan sonra bi 10 dakika daha top oynadı, sonra galatasaray gelmeye başladıkça yere yatmaya başladılar. şimdi bu eyyamcı kesin 4 dakika verir, o 4 dakikanın en az 2'sinde de bu antalyalılar yine yatar diye düşünüyordum ama galatasaray 10 kişi kalınca 6 dakika uzatma verdi. bu sayede antalya maçı alabilecekti. rakibi 10 kişi olduğu için antalya yere yatmayıp gol atmaya çalışınca 10 kişi kalmasına rağmen galatasaray'da pozisyona girebildi ve en sonunda son dakikada kazandığı duran topu gole çevirip maçı aldı.

    başlarken de yazdığım gibi, tarihe geçmiştir bu maç. hem bir rezillik, hem de bir destan olarak. ayrıca başlığın yarısı tiner kokuyor maalesef. galatasaray gol yedikçe sevinen tinerci tayfası son dakikada gelen gole sevinen galatasaraylıları bile çekemiyor. niye seviniyonuz oğlum 3.lük maçı bu diyip duruyorlar da bu 3.lük maçı falan değil tinerci kardeş, bu onur maçı, haysiyet maçı. biz de her türlü şerefsizliğe rağmen onurumuzu koruyabildiğimiz için sevindik o gole, anlayamazsınız siz...

    bunu en iyi siz biliyorsunuz ki, demirören ve federasyondaki bjk artıkları gittiği gün biteceksiniz. bu günleri unutmayın, sevinebildiğiniz kadar sevinin. bugün de görüldü, her türlü şerefsizliğe rağmen bu takım masaya yumruğunu vurdu, ölmedik ulan dedi. yarın siz hakem desteğini kaybedip bugün bizim yaşadıklarımızın çeyreğini yaşadığınızda yine ağlayıp şerefli üçüncülüklerinizi kutluyor olacaksınız. ben de o gün geldiğinde bu entry'den alıntı yapıyor olacağım...

    hadi şimdi siktirin gidin bu başlıktan, daha fazla kirlenmesin.

  • 15 temmuz'u yapanların yarısı kemalistlerdi

    bunlar yakında "fetö bizi kandırdı zannediyorduk ama aslında fetö'nün bizi kandırdığı konusunda kandırılmışız. her şey kemalistlerin oyunuymuş. o yüzden meşazımızı alın ve güçlü bir türkiye için evet deyin" de derler.

  • 13 ocak 2017 israil'in suriye ordusunu vurması

    -eyyy israil kardeşim esad'ı rahat bırak!!
    -efendim israil'le yeni barıştık, gider yapmasak?
    -o zaman eyyy esed, israil'e bulaşma!!!
    -efendim rusya ile beraber orada da ateşkes sağlamıştık ya, esad'a da bulaşmasak.
    -e ben kime "eyyyyyy" diyeceğim israil dölü?
    -efendim israil dölü demesek de ermeni dölü desek.
    -vay amk.

  • fenerbahçe galatasaray maçı dünya derbisi değil

    hay amk bu beşiktaşlıların ya... iki gündür derbinin nasıl dünya tarafından siklenmediğini anlatmak için helak oldular. tamam kardeşim en büyük beşiktaş!

  • 15 eylül 2016 osmanlıspor steaua bükreş maçı

    osmanlı'nın 3 puan ile eflak ve boğdan'ı kazandığı maç.*

  • olcay şahan mı bruma mı

    lan demek kulüp ntv hakkında küfürlü bi açıklama yapsa "muslera mı tolga mı" da diyecekler. bi ambargoda bu hale geldilerse...

  • adil kullanım kotası

    lan ben de diyorum bu ay niye bana uğramadı bu meret diye. modemimi övüyordum safça. meğerse olay farklıymış. darbe girişimi oldu diye geçici olarak kaldırmışlar. sadece olay bu da değil. bildiğin hız artışı da olmuş. normalin çok daha üzerine çıktı bu ay torrent indirme hızım.

    benim anladığım devlet, insanlar interneti daha rahat kullanıp sosyal medya aracılığıyla organize olsun, meydanlara gelebilsin diye bunu kaldırdılar. ayrıca darbe günü olan olayların çekilmiş videolarını da izleyebilmek için hız artışı da yapılmış.

    demek ki yıllardır kekleniyormuşuz. altyapı falan hikayeymiş. isteseler hem akk'yi kaldırırlar, hem de hız artışı yapabilirler ama yapmıyorlar. aslında yapıyorlar da, ekstra para istiyorlar bunun için.

  • bahoz erdal

    havuz medyası bu adamın ölüm haberini öyle bir şekilde yaptı ki, %50'lik kesim için artık bu adam ölmüştür. istediği kadar hayattayım mesajı versin.

  • türkiye futbol ligine tekrar play-off gelmesi

    (bkz: o dediğin fenerbahçe için olur delikanlı)

  • cem yılmaz'ın beş rus kadınla eğlenmesi

    bi de adama hiç siyasi mesaj vermiyorsun derler. al işte amk bundan iyi siyasi mesaj mı olur.

  • fenerbahcedusmanlarinisikmeyegelenadam

    (bkz: pazartesi gel molde'den başla)