ikiyilimbosamigectipekioyleolsun16
profili

  • çağlar ertuğrul

    adam birşey söylemiş, hemen terörist, pkk yaftalari:)))) hastasınız oğlum siz ve malesef tedaviniz yok.

  • türkiye'nin çöküşünü başlatan olay

    halk yolsuzluğu cezalandirmadigi gün ülkenin ipini çekmiştir.

  • rte yerine cem uzan olsaydı ne durumda olurduk

    valla yanlış anlamayın da çok daha iyi yerlerde olurduk, ülkede 15 milyon afgan,suriye, pakistanlı genç cihatçı olmazdı.

  • 26 eylül 2019 fatih tezcan'ın deprem tweeti

    o degil de bu muptezele neden hic bir savci islem yapmiyor ? anayasa degisti de haberimiz mi yok ? ataturk'e rahatca hakaret edebiliyor ahlaksiz herif.

  • çocukken hayal edilen tanrı şekli

    bulutlarin uzerinde oturan devasa boyutlarda, sakalli, ak sacli, pembe yanakli, sakalli bir dede. keske hep oyle kalsaydi kafamda...

  • bim'de alkol satılmaması

    neden yok anlamıyorum ? halbuki su almak için girdiğim zaman 2 bira alıp öyle çıkayım . le bira , le rakı falan neden yok arkadaş ? senden sadece muhafazakarlar mı alışveriş yapıyor ? değil mi migros'ta neden baş örtülü çalışmıyor diyen aşırı alıngan , mağdur , ihaleci , parası bol muhafazakar arkadaş ? bence bu konuya da eğilmelisin .

  • yürüyen merdivene bebek arabasıyla binen çomar

    ulan gecen hafta mall of istanbul'da tam 20 kez asansor dolu dolu gecti kattan , icindeki mallarin alayi ayakta,eli ayagi tutan , araba yada yük taşımayan insanlar.şimdi bunlar çomar olmuyor da ben mi oluyorum ? ya bsg.

  • #pınarürünleriboykot

    pinar,torku,ülker,eker,dost firmalarina 5 kurus vermem bu saatten sonra.

    eti,sek,nestle artik ilk tercihlerim oldu , rn azindan acik acik bizi kucumsemiyorlar .

    birde arkadasin biri "siz boykot edin biz indirimli alalim" demis , dostum siz zaten bedava almiyormusunuz bunlari makarna ve kömürle beraber ?

  • 2016 türkiye-amerika birleşik devletleri savaşı

    dinciler lutfen tespit yapmasin bu baslikta.hersey de yanilip , kandirilan bir topluluk olarak hala utanmadan lutfen boyle konularda bilmiş tavirlar sergilemeyin.tiksindirtmeyin daha fazla kendinizden.dun rusya'yla savasiyordunuz,israil'e hakaretler ediyordunuz bugun yalaniyorsunuz.ahaber ve sabah izleyip , okumaktan ana kartlari yanmis hala teori pesindeler amk.

  • 5 temmuz 2016 şeker toplamaya çocuk gelmemesi

    kimsenin güvenip çocuklarını göndermemesidir. ülkenin geldiği duruma bak . 3 akraba ziyaretinde de ayni durumu gözlemledim .

  • güntekin onay

    "milliyetçilik sadece bize özel bir şey değil. bakin bugün hirvatistan'da canla başla mücadele etti,savasti . tekmeye kafa attilar. onlarda da milliyetcilik var.biz her konuda kendimizi fazla abartiyoruz .milli takimi da oyle." boyle soyleyince adam nasil haksiz olur lan.sinirliydi bugun biraz cunku o da farkinda turnuvanin en kotu takimi oldugumuzun.guntekin onay'i cok elestirmisimdir ama bugun soyledigi herseyin altina imzami atarim.

  • jon snow

    --- spoiler ---

    ulan akp'den kurtulmuş gibi sevindim sabah sabah
    --- spoiler ---

  • 4g'ye ısrarla 4.5g demek

    kime yaranma cabasi , neyin kavgasi anlamadim ? düpedüz 4g teknolojisi bu dostum , sen bize daha fazlasini sunmuyorsun . manipulasyon yapmaya gerek yok . tek bir kisi 4 olmaz direk 5'e gecelim dedi diye sen millete olmayan bir seyi empoze edemezsin . bu laçkalaşmış ülkeden gerçekten artık midem bulanıyor .

  • kemal kılıçdaroğlu

    geldi sıraya girdi , oyunu verdi cıktı.demokratik batı ulkelerin de de oldugu gibi . ıkı saat önce tayyip erdoğan oy verirken okul kapatıldı , içeri vatandaş sokulmadı . bunları iyi izleyin,vicdanınıza kalmış .

  • cumhuriyet halk partisi

    orospu çocuklarının nefret ettiği parti . demek ki doğru yolda .

  • cumhuriyet halk partisi

    ülkeyi kaosa sokan akp,hic bir seye yanasmayan -hatta meclis baskanini akp'li sectirecek kadar bos siyaset yapan-mhp ve pkk ile isbirligi icinde olan hdp iken bütün suç chp'dedir. sizin ben atatürk nefretinizi , demokrasi düşmanlığınızı , modernlikten kopup orta çağa koşma sevdanızı sikeyim . orospu çocukları sizi . bu başlığın altına gelip kusan ağzınızı sikeyim sizin şerefsiz ülke düsmanları . memleket bölünecek adamlar hala chp şöyle chp böyle derdinde . amına kodugumunun piçi seni .