dominar rygel xvi22
profili

  • amerika'da doğsa dünyaca ünlü olurdu

    (bkz: cüneyt arkın)

    adam bütün bond aktörlerinden bile yakışıklıydı.

  • kılıçdar'a seçim kaybettirip haklı çıktık demek

    bir şeyi açıklığa kavuşturalım. zafer partisinin istediği aday chp'li belediye başkanı mansur yavaş'tı. sinan ogan isimli şahıs ata ittifakının ortak adayıydı. esas rezalet sahibi 11 seçim kaybedip adaylığını açıklayan kemal kılıçdaroğlu'dur. kendisi bu ülkede hiçbir zaman seçim kazanamayacaktır. buna alışın.

  • 98 model hatunu 2004 modelle değiştirmek

    sene 2010 ve öncesi olsa şöyle bir başlığı görme ihtimaliniz %0'dı. tabi devir değişti sözlükte değişti. kadim insanlar gitti lümpen köylüler doluştu.

    insana, hele ki kadınlara mal muamelesi yapmak. 10 saniyede uçururlar köyünüzün harman yerine ışınlarlardı eskiden.

  • market kapısına çarpıp ölen genç

    dedemin bana bir nasihati vardır. arkadaşlarımı da hep o nasihate göre seçtim. kendisi der ki "aptal ve sakar arkadaş ya seni öldürür ya kendini" bu hikayede ne yazık ki gerçek olmuş. aptal, beyinsiz birisi arkadaşını öldürmüş. şaka yapıyormuş.

    içmesini bilmeyenle, davranışlarını kontrol edemeyenle, para kadın veyahut erkek zaafı olanla arkadaşlık kurmayın. iş arkadaşlığı dahi kurmayın resmiyet her zaman iyidir. varsın arkanızdan kibirli desinler, asosyal desinler hiç fark etmez. günün sonunda aptallar ya mezara girer ya hapse siz ayakta kalan olun. insanların denyoluklarını tolere etmeyin. baktınız arkadaşınız bir denyo hemen yol verin. yoksa başınızı derde sokar.

    günlerdir gündemde olan talihsiz müzisyen babayı öldüren 1 kişi hapse girecek olan 3 kişi. pegasus çalışanları 15 kişiydi, 1 kişinin aptallığı yüzünden işlerinden oldular.

    koca çınarlar bu lafları yaşadıkları tecrübelerden dolayı söylüyorlar. atalar yanılmaz.

  • las vegas'ta defalarca bıçaklanan hırsız

    üşenmedim yorumların çoğuna baktım sadece 2 kişi orantısız güç kullanıldığını söylemiş. diğer amerikalılar nefsi müdafaa olduğunu dükkan sahibinin kendini savunma hakkının oluştuğunu belirtmişler. bir tane güvenlik uzmanı hırsızlara istediğini verin demiş en çok ona kızmışlar. gerçek bir kanun insanı çoğu eyalette tezgahtan atlayıp satıcı veyahut dükkan sahibinin alanına girme durumunda nefsi müdafaa hakkına izin verildiğini belirtmiş. olayı yakından takip eden birisi resmi olarak olayın nefsi müdafaa olarak değerlendirildiğini dükkan sahibinin işinin başına döndüğünü söylemiş. bıçaklanan da ölmemiş.

  • zafer p.'nin mültecileri gönderemeyecek olması

    ben keyfim ve kahyası istediği için zafer partisine oy vereceğim. mülteciler gönderilecek. ümit özdağ nasıl olacağını 100 defa açıkladı artık her önüne gelene açıklamak zorunda değil. zaten bu çıkarımları yapanları kökenine bakın türk düşmanı veyahut foncu bir tip çıkar.

  • hamile kadının kocasına yaptığı sürprizin videosu

    adam kaydı dinlerken kafasının içinde ben bu hallere nasıl düştüm diye düşünüyor ama cevabı bulamıyor. kadının tek derdi etkileşim. bir gözü kamerada adama koala gibi sarılmış sürekli sarsıyor. o da içinden "kendine gel o kadar hazırlık yaptık bunun en az 1.000 beğeni 100.000 izlenme alması lazım" diye düşünüyor ama çabaları yetersiz.

    bu bir dramdır.

  • abd'de polisler tarafından vurulan adam

    adam intihar etmek istemiş etmiş. abd polisi böyle durumlarda her zaman yere yat ellerini görebileceğimiz şekilde yavaşça kaldır der. öyle yapsaydı kelepçe takıp götüreceklerdi. zaten bir suç işlemediyse biraz ifadesini alıp gönderirlerdi. adam elinde silah varmış gibi aniden kaldırıp doğrulttu. hiçbir şey çıkmaz bu olaydan. sjw ler ağladığıyla kalır. adam siyahi de değil zaten. meth kafası deyip geçecekler.

  • 21 ekim 2021 lokomotiv moskova galatasaray maçı

    sol kanatta babel veyahut kerem'i görünce henry onyekuru'yu çok özlüyorum. demin babel'e atılan top henry'ye gelse moskovalıları peşine takar, kızıl meydanda 2 tur atar sonra döner asist veya gol yapardı.

  • trabzon'da doktor çiftin kanlı biten takı kavgası

    ülkenin en bilinen profesörlerinden biri canlı yayında öğrencisinin eteğini kaldırıp poposuna şaplak attım diye sırıtarak anlatıyor. rektörler karılarını, çocuklarını öğretim görevlisi olarak işe alıyor. savcı kız arkadaşı için yurt basıyor, hakim suçluyla aynı masada yemek yiyor. siz, doktorlar takı kavgası yaptı diye şaşırıyorsunuz.

    türkiye'de mesleklere ne kadar çok itibar ediyorsunuz. bu ülkenin taksicisi de, doktoru da, rektörü de, savcısı da, hakimi de hepsi aynı hamurdan.

    bu ülkede yakinen tanımadığınız her insan soru işaretidir. kimseye güvenmeyin.

  • öykü gürman

    35 milyon nüfuslu laik ve geneli inançsız olan kanada'nın fakir ülkelere göndermek için sipariş verdiği 400 milyon adet covid-19 aşısı hakkında da dar ve sığ görüşlerini almak isteriz.

    hazır gereksiz fikirlerine başvurmuşken aşırı müslüman ve katı inançlı suudi arabistan'ın yemen'de müslüman çocukların açlıktan ölmesine sebep olması hakkında da bir fikir saçsın. değersiz görüşünü öğrenmiş olalım.

    kendisine hatırlatmak lazım genelleme düşük zeka belirtisidir. sen şarkını söyle fikir belirtme.

  • starbucks'ta boş bardakları yere atan adam

    keşke şu black mirror'da işlenen vatandaş puanlama sistemine geçilse. ortalama puanı 3.5 dan az kişilerin sadece kendi aralarında takılabildiği yerlere giriş hakkı olsa. bunun gibi soytarıları ortalarda görmek zorunda kalmayız. medeni ortamlara girebilmek için böyle davarlıklar yapamazlar. aslında doğru kullanılırsa harika bir sistem olurdu.

    evini kiraya vermek istiyorsun, kafanda belirlediğin puan 3.8 bu puandan aşağı kişilerle muhatap olmak zorunda kalmıyorsun. evli, bekar, çocuklu diye sormana bile gerek kalmıyor. kişinin vatandaşlık puanına bakıyorsun 4.00 ver anahtarı otursun hakkıyla.

  • avrupa yakası vs kardeş payı

    elit vs köylü. kimin elit kimin köylü olduğunu belirtme ihtiyacı bile duymuyorum. işte öyle bir versus. burhan altıntop bu karşılaştırmayı görse "çoluk çocuk bir de köylüyle muhatap olmayacaksın" derdi.

  • kadir şeker

    bıçağı tesbih gibi sallamak için aldım diye kendi ifadesi var. kadının darp raporu yok. siz kimsiniz yahu katil olmadığına karar verecek? siz hukuktan daha mı üstün zekasınız yoksa su katılmamış birer geri zekalı mısınız? mahkemeler uydurma ifadelerle karar vermiyor somut delillerle karar veriyor. kadir şeker bir katildir bugün kaç sene yatacağı karara bağlanacaktır.

  • otobüste yanındaki kadına tokat atan ayı

    ben orada olsaydım ve orada bir tane insan yokmuşcu ezikler doldurmuş yine tweet altını. onlarca insan denk geliyor böyle olaylara neden karışmıyorlar çünkü karışmak görevleri değil. adama çatarsın kalkar vurduğu kadın sanane lan. sen kimsin bizim işimize karışıyorsun der oturur kalırsın. lafı sindiremez kavga çıkarırsan ikisi de karakolda senden şikayetçi olur mahkemeyle uğraşırsın.

    şu müdahele isteyen histerik kişilik bozukluğu olan tipler şunu kafalarına iyi soksun. hicbir medeni ülkede insanlar bu tip işlere karışıp müdahil olmazlar. kendi işlerine de karistirmazlar. ortada bir suç varsa adaleti sağlayacak kurumlar ve görevliler var.

  • 81'li kızlar

    saygıdeğer insanlardır. kültürel seviyeleri çok yüksektir. 81-82-83 biraz ucundan da 84 doğumlular son kaledir. insan satmazlar. bu neslin mensuplarının içinden 30 senelik dostluklarım var.

  • devletin 2020 2. mtv taksidini almaması ihtimali

    gerçekleşmeyecektir. olmamış şeyler için olmuş gibi başlık açanlar uçurulsun.

    devlet otomobil, tekne gibi araçları lüks sayıyor. bunların vergisini her zaman alır.

  • kıymanın çürümesi videosu

    "bizi kıyma çekmeyeceklerine göre kurtlanmamız daha uzun sürebilir" diyen olmuş. hayır kıymanın bozulması daha uzun sürer.

    bu deneyi örneğin bir hayvan cesediyle yapsaydık daha kısa sürede bozulup çürürdü. kıyma saf etten yapılan nispeten bakteri oranı düşük bir ürün. asıl çürümeyi başlatan bağırsak floramızda yaşayan bakteriler. insan cesedi çok çabuk çürür. bu sebeple ölü bekletilmez hemen gömülür. çürüme bağırsak ve mide kısmında başlar tüm bedene yayılır. diğer canlılarda da durum aynı.

    benim asıl merak ettiğim kapalı cam bir fanusa kıyma koyulsa ve vakumla havası boşaltılsa durum nasıl olurdu acaba? böyle videolardan korkmayın bunlar bilimsel deney.

  • kimsenin rusya'da yaşamayı düşünmemesi

    rusların saykolukta türklere denk olması yüzündendir. yaşayacaksam kendi saykomla yaşarım. buz gibi ülkeye neden gideyim ki? ayrıca ruslar pek belli etmese de pis ırkçıdır. zenofobik millettir. onların z kuşağı bizimkinden beter durumda. bir turizmci olarak şöyle bir kara listem var.

    türk turist > rus turist > arap turist

    avrupalıyı neden seviyorum çünkü insan gibi hareket ediyorlar. üstteki grup aynı. rus, türk, arap hepsi aynı. hepsinde gereksiz bir dikkat çekme çabası. sürekli yol ortasında sohbet etmeler. bağırarak iletişim kurmak. kadınlarının tarz olarak aşırılığı sevmesi. ya tam kapalı ya full dekolte. erkekleri sürekli grup halinde gezme eğilimli.

  • 10 ağustos 2019 sivasspor fenerbahçe maçı

    adamlar 2 takımlı kupa düzenlemiş onda bile kaybediyorlar. seneye tek takımlı topuk yayla cup düzenlesinler fenerliler kendi arasında maç yapsın bari.

    sivassporun lige hazır olduğunu gösteren maçtır.